- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
Canim masallah bebislerine rabbim tamamina erdirsin.hangi merkezde tedavi oluyosun? canim yardimci olursan sevinirim hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü yavruların olur insallah :))
Allah yardimcin olsun insaallah saglikla dogum yaparsin cok mutlu olursun
İgne fobim var bu arada igneyi nerede yaptirdiniz cok aciyor mu ve gobekten mi oluyor igneyi vurulurken kac defa ultrasona girecegiz sanirim hala dusuncelerim cok karisik doktorla 45 dakika konusup bunlari neden sormadim bilmiyorum
Merhaba
Öncelikle hoşgeldin...Ben 3 kez tüp bebek yaptım ilk ikisinde iğne kullandım hiç acımıyor ucu toplu iğneden çok daha ince...Tabi fobin varsa önce birkaç gün eşin yapsın iğneleri...inan bana bebeğini kucağına alınca hepsini unutursunŞimdiden bol şans ve hayırlı ramazanlar
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
gözün aydın cnm dayanıklı çıktı senin bebiş adayları
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim kendim yaparsam daha rahat olurum zaten yuregime su serptin insaallah en kisa zamanda melegin kucaginda olur. Hangi hastanede yaptirdin peki
Amin...Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın...Ben Florence Nightingale(Kızıltoprak) de yaptırdım...Doktorumdan çok memnunum çok sevecen, yardımsever, pozitif ve güleryüzlü bir insan aslında tüm çalışanları öyle
Ya benimkisi çok komiktir, çin yemeğine bayılır evdede yapar bir güzelde gaza gelir kendini ahçı sanır ordannoraya buradan oraya atlar mutfakta ve o mutfak nasıl batar o çin yemeği bana çin işkencesi olur.
Merhaba tatlım hoşgeldin...
Ekledim listeye inşallah son durumun olarak hamile yazarım en kısa zamanda...
Erkek faktörlü infertilitede başarı oranı daha fazla..
Dualarında da olmak ayrıca çok güzel Allahrazı olsun gönlünün muradını versin
Ya benimkisi çok komiktir, çin yemeğine bayılır evdede yapar bir güzelde gaza gelir kendini ahçı sanır ordannoraya buradan oraya atlar mutfakta ve o mutfak nasıl batar o çin yemeği bana çin işkencesi olur.
Bildiğin sıfır çıkmış daha ne testi yaptırım,2 gine bi ikiye katlanması gerekmiyordu.12. Gunnen iyi ihtimal 70 olsun 10. Gün 35. 8. Gün17 felan olması lazım hadi 10 olsun yani birden oyle artmaz güzelim.gerçekci bi insanım hayırlısı böyleymiş.allah daha beter şeylerdenkorusun
selam kızlar ya dün transferim oldu benim doktor orucunu tutabilirsin dedi ama eşim illa tutma diyor sizce ne yapmalıyım.
birde pazartesi opudan beri karnım davul gibi gaz sancısı var ama bir türlü gitmiyor patlıycam sanki bu ne zaman geçer.
Peki su anda yani ucuncu tup bebek islemin ne durumda? Diger ikisi neden olmadi arastirildi mi? Cok endiseliyim cikolata kistlerim var o yuzden sansim diger bayanlara gore dusuk butun sorularim bu yuzden cevap vermek istemezsen saygiyla karsilarim
canım sen genede tedbiri elden bırakma bak biliyosun dün transferim oldu ve aynı anda transfer olduğumuz için bir kızla tanıştım 2. denemesi imiş ilk denemede kan testinde çıkmamış yani tutmamış tunceliden gelmiş buraya tutmayıncada evine dönmüş kız dönünce yok diyede evi kaldırmış indirmiş temizlik yapmış akşamına kanama olmuş öyle olunca basit testlerden yapmış ana çift çizgi doktora gidiyor hemen evet hamilesin ama düşüyor.böyle kaybetmiş bebeğini o yüzden tedbiri elden bırakma derim.rabbim hakkında hayırlısını versin canım
Herkese merhaba yeni uyeyim ramazandan sonra tup bebek tedavisine baslyacagiz duanizi istiyorum insaallah hepimizin gonlune gore versin Rabbim. Cok endiseliyim basima geleceklerden bile haberim yok beni aydinlatacak birine ihtiyacim var acikcasi. İstanbda bahceci tup merkezinde baslayacagiz bugun doktorla gorustum cok iyi izlenim birakti hastanenin ve tup bebek ekibinin yorumlari da cok iyi Allah hepimizin duasini duysun su guzel ayda duanizi kabul etsin
selam kızlar ya dün transferim oldu benim doktor orucunu tutabilirsin dedi ama eşim illa tutma diyor sizce ne yapmalıyım.
birde pazartesi opudan beri karnım davul gibi gaz sancısı var ama bir türlü gitmiyor patlıycam sanki bu ne zaman geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?