2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

İgne fobim var bu arada igneyi nerede yaptirdiniz cok aciyor mu ve gobekten mi oluyor igneyi vurulurken kac defa ultrasona girecegiz sanirim hala dusuncelerim cok karisik doktorla 45 dakika konusup bunlari neden sormadim bilmiyorum

Merhaba
Öncelikle hoşgeldin...Ben 3 kez tüp bebek yaptım ilk ikisinde iğne kullandım hiç acımıyor ucu toplu iğneden çok daha ince...Tabi fobin varsa önce birkaç gün eşin yapsın iğneleri...inan bana bebeğini kucağına alınca hepsini unutursun Şimdiden bol şans ve hayırlı ramazanlar

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim kendim yaparsam daha rahat olurum zaten yuregime su serptin insaallah en kisa zamanda melegin kucaginda olur. Hangi hastanede yaptirdin peki

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim kendim yaparsam daha rahat olurum zaten yuregime su serptin insaallah en kisa zamanda melegin kucaginda olur. Hangi hastanede yaptirdin peki

Amin...Allah hepimizin yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın...Ben Florence Nightingale(Kızıltoprak) de yaptırdım...Doktorumdan çok memnunum çok sevecen, yardımsever, pozitif ve güleryüzlü bir insan aslında tüm çalışanları öyle

Peki su anda yani ucuncu tup bebek islemin ne durumda? Diger ikisi neden olmadi arastirildi mi? Cok endiseliyim cikolata kistlerim var o yuzden sansim diger bayanlara gore dusuk butun sorularim bu yuzden cevap vermek istemezsen saygiyla karsilarim

Ya benimkisi çok komiktir, çin yemeğine bayılır evdede yapar bir güzelde gaza gelir kendini ahçı sanır ordannoraya buradan oraya atlar mutfakta ve o mutfak nasıl batar o çin yemeği bana çin işkencesi olur.

Ay benimki de güzel yemek yapar ama dedigin gibi sonrasında mutfak berbat oluyo:) hoş ben yemek yapmayı eşimden öğrendim o yüzden hakkını yiyemem:)

Dostlar herkese iyi ramazanlar olsun insallah

canım sen genede tedbiri elden bırakma bak biliyosun dün transferim oldu ve aynı anda transfer olduğumuz için bir kızla tanıştım 2. denemesi imiş ilk denemede kan testinde çıkmamış yani tutmamış tunceliden gelmiş buraya tutmayıncada evine dönmüş kız dönünce yok diyede evi kaldırmış indirmiş temizlik yapmış akşamına kanama olmuş öyle olunca basit testlerden yapmış ana çift çizgi doktora gidiyor hemen evet hamilesin ama düşüyor.böyle kaybetmiş bebeğini o yüzden tedbiri elden bırakma derim.rabbim hakkında hayırlısını versin canım

selam kızlar ya dün transferim oldu benim doktor orucunu tutabilirsin dedi ama eşim illa tutma diyor sizce ne yapmalıyım.
birde pazartesi opudan beri karnım davul gibi gaz sancısı var ama bir türlü gitmiyor patlıycam sanki bu ne zaman geçer.

Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın benim de transferim dün oldu ve aynı problem bende de var davul gibi oldu karnım çok rahatsızlık veriyo yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum kabızlık olmasın diye ama hiç bişey fayda etmiyo duyduğum herşeyi denedim offf napıcaz biz...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki su anda yani ucuncu tup bebek islemin ne durumda? Diger ikisi neden olmadi arastirildi mi? Cok endiseliyim cikolata kistlerim var o yuzden sansim diger bayanlara gore dusuk butun sorularim bu yuzden cevap vermek istemezsen saygiyla karsilarim

Günaydın canım kusura bakma dün bu mesajını görmedim...Sana güzel bi haberim var bende de çift taraflı çikolata kistleri var ve 3. Denememde kan testlerim pozitif pazartesi günü Allah nasip kısmet ederse kesemi görmeye gideceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canim benim...seninde transferin hayırlı olsun insallah sonuca pozitif olur.bence oruç tutma günde 2-2.5 litre şu tüketmek lazım hadi yemeği geçtim.gelecek sene tutarsin insallah

Ya benimkisi çok komiktir, çin yemeğine bayılır evdede yapar bir güzelde gaza gelir kendini ahçı sanır ordannoraya buradan oraya atlar mutfakta ve o mutfak nasıl batar o çin yemeği bana çin işkencesi olur.

Vay vay vay çin yemeği yapan bi koca ha çok şanslısın vallahi benimki yumurta haşlamasını makarna gibi yapıldığını sanıyor şu kaynağında yumurtaları atacam dimi diyor

Canim.hoşgeldin,insallah hayırlısıyla başlar tedavi,sizde problem ne güzelim:26::26:

Merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem.nedeni sebepsiz infertilite...aşılama da denedik bir kez ama olmadı.geçen ay yumurta toplandı 14 tane blastokist oluşur donduruldu.ohss riski nedeniyle transfer 19 Haziran'da yapıldı.2 tane blastokist yerleştirildi.9. Gün kanda bhcg 41.3 çıktı. Normal mi sizce??

ben de tutma canım,sonuçta sağlığın önemli..bir de gaz sancısı ben de normalde de olur,eyvaaah o zaman napcam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…