2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gunaydın kızlarrrrr....Hepinize dualarla dolu hayırlı bir ramazan geçirmenizi diliyorumm...transferı olup sonuç bekleyen arkadaslarıma Allahım guzel ve hayırlı sonuclar nasip etsın...tedavıdekı can yoldaslarım tedavınız su gıbi aksın sonu kocaman betahcgler olsun...bu güzel günlerde Allahımın rahmetı bolll...Bizlerde bu rahmetden faydalanırız umarım...olmusuz sonuc alan can yoldaslarım acınız taze ama gecıcek ve yenıden ayaga kalkıp cennet kokulu melekler için tekrar tedavıye baslıycaksınız..dilerim Rabbim bu gücü hem maddı hem manevı cabucak verır sızee....benı bılen dostlarım;;;bılıosunuz donmus tedavısındeyım..su an rahım kalınlastırma için ılac kullanıom..3.gun dondurulun 6 embrıyom var...doktrorum bu sefer 4.gun transferı dedı...3.gun çözup 4.gun en ii ıkısını verıcez rahme dedı..Allahtan hayırlısı ne deyım kı emeklerımız bosa cıkmaz dılerımmm

Eki Görüntüle 1171359 Eki Görüntüle 1171359 Eki Görüntüle 1171359 Eki Görüntüle 1171359 Eki Görüntüle 1171359 Eki Görüntüle 1171359 ağzından bal damlıyor balımmmmmmmm

gunaydın şekerimmmm...teyze oluyormusun..şimdi okdum gecmısııı...tebrıklerrr kuzuummm...Rabbim Anne olmayı da nasip etsın sanaaa....
ama ben çok duygulandım şimdiAMİNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

cnm merhaba....hoş geldın aramıza.sayfaaları gezerken yazını gorunce cvp vermeden gecmek ıstemedımm...bende mustafa bahcecı hastasıyım..su an donmus tedavısındeyım...sen hangı doktorla gorustun ve ne zaman baslıycak tedavın...merkezle gecen yıl tanıstım..bu 2. tedavim..sormak ıstedgıın tum sorulara cvp verebılırım bildiğim kadarıyla...insan bu zamanlarda aklına gelen soruyu doktrun yanında sormayı unutabılıoo..bu güzel günlerde Rabbim hepimizin gönlunden gecenı hakınnda hayırlı eylesın...

ama ben çok duygulandım şimdiAMİNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

bitanemm bizler öyle bi sınavdayız kı en yakınlarımızın güzel haberleri bizi hem cok mutlu ediyor hem de içimizi yakabılıyor...bende yasadım aynısını...kardesımın esı ıle aynı zamanda hamıle kaldık ben düşürdüm ama yeğenım 20aylık oldu dunyalar tatlısı akıl küpü bi melek...kızım dıye sevıyorum ama içim burkuluyor bazen..dıorum benımkı de dursa sımdı aynı yasta olacaklardı...Allah sevdığı kulunu sınarmıs kuzumm...Rabbim bize ne zaman verir bilemeyiz ama duadan ve mucadeleden vazgecemeyiz...annelik dunyada yasanılması en güzel duyguymus..onu yasamak için güçlüyüz bizlerr...ve çok şükür sağlıklıyız...sen ben o hepimiz bi gün anne olucaz..Rabbim nasip edecek hayırlı zamanda...

Canim ben başkentte dondurulmuşla ikincimci tüp bebeği dendim ama yine negatif oldu sonuç.hayırlısı olsun diyorum.sen demi başkente gidiyordun? Kafam bi milyon hicbirsey hatirlamiyom

Ben de başkente gidiyorum. 2 defası için devlet desteğim var. olmadı başka yere gideceğim. hayırlısı olsun hakkımızda..

Başkent'e gidip de çocuk sahibi olan biliyor musunuz? Sizin doktorunuz kim? Benimki Tayfun Çok..

BENİ SENİN YAZDIKLARIN DUYGULANDIRDI BİZ O GÜN (kardeşim test yaptığında )ÇOK AĞLADIK BIDIKIM ANNESİ BEN VE KARDEŞİM ÇÜNKİ KARDEŞİMDE 10 YILDIR BEKLİYOR ALLAHIM HERKESE SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞ EVET BU BİR SINAV VE İNŞŞŞ BİZ BU SINAVIN ALTINDAN HAKIYLA KALKACAĞIZ

Üzülme kuzum ya benimde olmadı,ne yapacağız bilmiyorum..tekrar deneyeceğiz ama neden olmuyor etmiyor hiç bilmiyorum.güya herşey iyiydi

canımm benim şimdi gördüm..çok üzüldüm inan...Allhım sabır versın ve en kısa zamanda tekrar denemek için maddi manevi güç kuvvet versın ne deyim...sende öğretmensın bildiğim kadarıyla...bende ist da çalışıomm...burada tedavı olmak istersen kapım her zaman acık...bizler birbirimizi görmesek de kader dostuyuz...elimden ne gelirse yaparım..yeter kı şu dunyaya bi melek gelsin...annelik hasretımız dinsin...dualarımdasın kuzumm ;Rabbim bu güzel günlerde bizi de hamileler kervanına katsınnn....

benim onlarca arakadaşım var başkentten anne olan şu an mersinde bir arkadaşım var mersin tüp bebekte tedavi görmüştü olmamıştı başkentten ikize hamile şimdi ama eğer 1.2 denemede olamamışsa ve imkan varsa en iyi hastaneye gidilmeli canımm

Sağol canim benim...seninde transferin hayırlı olsun insallah sonuca pozitif olur.bence oruç tutma günde 2-2.5 litre şu tüketmek lazım hadi yemeği geçtim.gelecek sene tutarsin insallah

Canım hakinda hayirlisi olsun vakti gelmemiş demekki daha çok dua edicez veeeeee önümüzdeki maçlara bakicaz dimi

oyyyy Allahım sen ne büyüksün ya Rabbim...10 yıl haaaa..Sonsuz kere maşaallah.Allahım sağlıkla kucagınıza alıp sevdırsın meleğınızı..Rabbim bizlere de nasip etsın canım...

Canım tabıkı ortaya gidip gebe kalan var,en basıtı ben kontrollerde gittiğimde sonuc bekleyıp sevınen bırsuru ınsan gördüm.ama tıpta sureklı farklı tedavı seceneklerı çıkıyor buna ne kadar ayak uyduruyorlar o meçhul bence,yanı cocuğun tutunması için hiç ekstradan bısey yaptıklarını göremedim ben...benım drum Erhan şimşek.aycıcegı var onunda dru Esra hanım

oyyyy Allahım sen ne büyüksün ya Rabbim...10 yıl haaaa..Sonsuz kere maşaallah.Allahım sağlıkla kucagınıza alıp sevdırsın meleğınızı..Rabbim bizlere de nasip etsın canım...

EVET CANIMM 10 YIL :26::26::26::26: BİZ KARDEŞİM 2 HAFTA ARA İLE EVLENDİK İNŞŞŞŞŞŞ SAĞLIKLA GELİR BEBİŞŞİMİZDÜN KESEYİ GÖRMEYE GİTTİK BIDIKIM DİYORKİ TEYZE MERCİMEĞİ GÖRMEYE GELDİMMMDR DİYORKİ MERCİMEK NEEE KAHKALARLA (dr bıdıkın ve cimcimei gebelik takibini ve doğumunu yaptıran dr )EEEEEEEEEE MERCİMEK KUZENİM YAAA DİYOR BIDIKÇOK EĞELENDİKKKK

erhen bey geçen yıl kardeşimin dondurulmuş tedavisini yapmıştı benim dr tayfun çok ama esra hanımı tek geçerim

Gunaydin kizlar hepinizin ramazani mubarek olsun rabbim bu gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuzu guldurdusun insallah.

Günaydın kızlar....hayırlı ramazanlar...rabbim bu günlerin hürmetine gönlünüzden geçeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…