2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar herkese Allahım hayırlı günler geçirmeyi nasip etsin insallah hayırlı ramazanlar rahat oruçlu günler geçirmeyi nasip etsin insallah

günaydınnn arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim vardı sadece bir tane toplanmış ve maalesef döllenmemiş yarın sabah birdaha arayın geç döllenmeler olabilir dediler. hep hayırlısı diye dua ettim hayırlısı değilmiş dememki diyorum ama çok üzülüyorum elimde değil.

herkese orucun ilk gününden merhabalar
bu mübarek günlerde dilimizin döndüğünce edilen dualar inşlh kabul olur....

Cok sevindim 😂 saglikla kucagina almani dilerim benim de cift tarafli insaallah ben de bu mesaji yazarim bir gun

arkadaşım moralini bozmamaya çalış inşlh bi daha ki aramanda güzel olumlu haber alırsın...

Canim.hoşgeldin,insallah hayırlısıyla başlar tedavi,sizde problem ne güzelim:26::26:

Hosbuldum 😊 Cift tarafli cikolata kistleri yumurtanin gelismesine hareketine engel ayni zamanda tuplerim acik ama doktor tuplerin icinde minik tuyler olur bu tuyler spermleri iceri tasir cikolata kistleri bu tuylere zarar vermis olabilir dedi olabilirler dedi kisacasi kistler yumurtlama fonksiyonuna zarar vermis durumda

cnm benım umarım yarına döllenir değerli yumoşun...Rabbim yar ve yardımcın olsun...

herkese orucun ilk gününden merhabalar
bu mübarek günlerde dilimizin döndüğünce edilen dualar inşlh kabul olur....
sana da hayırlı ramazanlar canımm...Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin

Günaydın Ramazan pidelerim benim

gunaydddııııınnnnn sewgılı editorummmmm....hayırlı bereketli bol hamişli ramazan geçirelim inşaAllah

inşallah umudum o yönde atlatılacak biliyorum ama işte durduramıyorum kendimi
haklısn şuan ne desek senin moralini düzeltemeyiz ama inşlh güzel haber alırsın sen umudunu yitirme sakın...
sanada iyi ramazanlar şekerim

Hosbuldum 😊 gurkan arikanla gorustum guzel bir gorusmeydi cift tarafli cikolata kistlerim var istersen ince laraskopi ol biraz bekleyelim sonra tup bebege baslayalim dedi sansini yuzde bes on arasi arttirir dedi ama ben gebeligin bu kisti tedavi ettigini hatta normal dogumla tamamen gecirdigini okumustum ona sordum dogru dedi o yuzden direk tup bebek denemek istiyorum aslinda kistlerin bana tup bebege mal olacagini onceleri tahmin edemedim o yuzden cok saskinim merak ettiklerime gelince nasil bir surec bekliyor beni psikolojik olarak az cok tahmin ediyorum ramazandan sonra baslayalim dedik simdiden gun sayiyorum cok agrili bir donem mi falan falan 😌😌
İnsaallah bu sefer saglikla kucagina alirsin yavrunu.
Tup bebek odemesi yaparken taksit yapiyorlar mi bu arada

kızlar bana yardım edin heyecan IMI bastıramıyorum 2. ye kan verdim arayacaklar bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevindim 😂 saglikla kucagina almani dilerim benim de cift tarafli insaallah ben de bu mesaji yazarim bir gun

hayırlısı olsun tabi canım, senin yumurta rezervinde azalmamı vardı ??

cnm çikolta kistinden dolayı zor hamıle kalacagını dusunen ve ıkı defa amelıyat olan arkadasım evlendıkten uc ay sonra normal yolla hamıle kaldı ve doğum yaptı oglusu bı yasını gectı bıle...senın de meleğinde cabucak gelır dılerım..doktorun tabı kı herseyın en ıyısını bılır..ben mustfa bey ne derse yapıyorum elımden gelen gerisi takdir-i ilahi canım..odemede taksıt olayı bı ıkı karta yapılıyor ama %5 fark alınıyor galıba..surec psikolojık olarak rahat olursan daha kolay..gecen yıl temmuzda yaptırdım ve cok stres oldum ve olmadı maalesef..bunda daha bılınçlıyım ve rahat olmaya calısıomm elımden geldiğince..ağrı sadece opudan sonra cok hafif olur ve adet agrısı gıbı oldgu için hıc zor gelmez sana emın ol...bı de merkezde sımdı psikolog basladı göreve..ucretsız hızmet verıyor..istersen stresını yenmek için ondn da yardım alabılırsın...Rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn

Allah yardimcin olsun insaallah yarin aradiginda cok guzel haber alirsin

Oyle mi bak yine aklim karisti ameliyat mi olsam acaba ilk once ya boyleyim iste kararsiz endiseli tuhaf hissediyirum kendimi

kızlar bana yardım edin heyecan IMI bastıramıyorum 2. ye kan verdim arayacaklar bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 2. defa kan verdiğine göre ilk sonucun olumlu inşallah değerin iki katına çıkmıştır. Dualarım seninle benimde 6. günüm bende çok heyecanlıyım beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…