2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet canım allah sen,inde yardımcın olsun asıl stres sonra başlıomuş
tatlım stres yapma boşuna ilk kan değerin yüksekti değerin ortalarda değildi ki bu sefer de inşlh 2 katına çıkmış olacaktır.. bu günlerin tadını çıkar

geceleri sol bacağıma giren kramp dışında belriti yoktu cnm doktorumun dediği 10. gündü o gün yaptırdık 5. gün emb sudu

Canim.çok üzüldüm,onca emek bi anda gidince nasıl hayal kırıklığı yaşadığını tahmin edebiliyorum güçlü oacagiz ama güzelim başka bi seçeneğimiz yok çünkü...insallah daha güzel tedavilerin olur hatta tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur insallah

aynı şeyleri defalarca yaşamış birisi olarak seni ne kadar yi anlaıyorum bilemezsin ama allah sığınmaktan başka yapılacak hiç bir şey yok inşşşşşş rabbim hiç umadığımız anda umadığımız kapılar açar

amin inşallah hepimiz için olumlu gelişir herşey güçlü olacağım biliyorum ama işte belki ilk günün etkisi bilmiyorum çok güçsüz hissediyorum kendimi

canım herseyin hayırlısı:) yarın güzel haberler alırsın inşallah :)

canım hayırlısı ile güzel geçer tedavin ve minik mucizelerimize bu tedavilerimizle kavusuruz :)

canım kardeşine allahım mucizesini kucağına almayı nasip etsin :) inşallahhhhhhhhhh darısı sanaaaaaaaaaaaaa :)

hayırlı olsun transferin canım
bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah
bide ben olsam oruç tutmazdım zira iyi beslenmek gerek bence

Canim.hoşgeldin,insallah hayırlısıyla başlar tedavi,sizde problem ne güzelim:26::26:

kuzummmmmm nasılsın
benm mesajıma cvp vermedin dedim görmedi sanırım :26:
şimdi de merak ettim yeniden test yaptırcakmısın 12.günde?

canımmm 5.güne gitmesi harika bi haber
bu güzel haberlerinin devamı hiç bitmesin inşallah
Rabbim mubarek günlerin hurmetine evlatlarını müjdelesin sana
Allah yar ve yardımcın olsun

Ramazan Ayı Geldi Hoşgeldi 11 ayın Sultanı
Rabbim Bu MUBAREK günlerin Hurmetine bizleride Evlatlarımıza Tez zamanda kavuştursun inşallah, bu Mubarek ayı layıkıyla yaşayabilmeyi nasip etsin,ettiğimiz bir cümle dualar kabul olsun inşallah

Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım
AMİN

Son düzenleme:

yok canım ya görsem yazmazmıyım?bugun gıdecektım dra ama çekemem dıye gıtmedım hemsıreyı aradım soyledım.erken yaptırmışsın belkı ılk degerın cok dusuk olacak 11.gun dedı..pazartesı gel testı burda yapalım dedı.laporoskopı yapılacaktı bu sefer olmayınca sanırım ızmıte gıdecem eray çalışkan var orda ona yaptırım dıyorum kuzenımın dr.annemlerde olmadı ankaraya gıt dıyolar.hatının drunun yaptıklarından bahsettım de burda herkese aynı müdahale hiç oyle rahme cızık atalım,yok su iğneyıde vuralım tutunmayı sağlar hıc bısey yok.. hem başka bı kuzenım başkent hastanesınde hemsıre..aklım bı mılyon ya ne yapsam kı hıc bılmıyorum

canım ya yazamadım sana kardeşin için çok sevindim,allah devamını getırsın sağlıkla kucağına alır inşallah...darısıda sana bana hepimize olsun inşallah.bu arada başladı sıcaklar yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…