canım 2. defa kan verdiğine göre ilk sonucun olumlu inşallah değerin iki katına çıkmıştır. Dualarım seninle benimde 6. günüm bende çok heyecanlıyım beklemek çok zor
tatlım stres yapma boşuna ilk kan değerin yüksekti değerin ortalarda değildi ki bu sefer de inşlh 2 katına çıkmış olacaktır.. bu günlerin tadını çıkarevet canım allah sen,inde yardımcın olsun asıl stres sonra başlıomuş
evet canım allah sen,inde yardımcın olsun asıl stres sonra başlıomuş
kızlar bana yardım edin heyecan IMI bastıramıyorum 2. ye kan verdim arayacaklar bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
Hayirli haberler alip musmutlu ol ins 😉 kacinci denemendi bu acaba
kızlar bana yardım edin heyecan IMI bastıramıyorum 2. ye kan verdim arayacaklar bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
Hayirli haberler alip musmutlu ol ins 😉 kacinci denemendi bu acaba
2. denememdi
Amin cümlemizin sende belirtiler varmıydı merak ediyorum bende ilk üç gün belimin ağrısı dışında şuan hiçbir belirtim yok kasık ağrısı falan korkuyorum birde sen kaçıncı günü test yaptırdın
tatlım stres yapma boşuna ilk kan değerin yüksekti değerin ortalarda değildi ki bu sefer de inşlh 2 katına çıkmış olacaktır.. bu günlerin tadını çıkar
günaydınnn arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim vardı sadece bir tane toplanmış ve maalesef döllenmemiş yarın sabah birdaha arayın geç döllenmeler olabilir dediler. hep hayırlısı diye dua ettim hayırlısı değilmiş dememki diyorum ama çok üzülüyorum elimde değil.
kızlar bana yardım edin heyecan ımı bastıramıyorum 2. Ye kan verdim arayacaklar bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınnn arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim vardı sadece bir tane toplanmış ve maalesef döllenmemiş yarın sabah birdaha arayın geç döllenmeler olabilir dediler. Hep hayırlısı diye dua ettim hayırlısı değilmiş dememki diyorum ama çok üzülüyorum elimde değil.
aynı şeyleri defalarca yaşamış birisi olarak seni ne kadar yi anlaıyorum bilemezsin ama allah sığınmaktan başka yapılacak hiç bir şey yok inşşşşşş rabbim hiç umadığımız anda umadığımız kapılar açar
Canim.çok üzüldüm,onca emek bi anda gidince nasıl hayal kırıklığı yaşadığını tahmin edebiliyorum güçlü oacagiz ama güzelim başka bi seçeneğimiz yok çünkü...insallah daha güzel tedavilerin olur hatta tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olur insallah
hayırlısı olsun tabi canım, senin yumurta rezervinde azalmamı vardı ??
günaydınnn arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim vardı sadece bir tane toplanmış ve maalesef döllenmemiş yarın sabah birdaha arayın geç döllenmeler olabilir dediler. hep hayırlısı diye dua ettim hayırlısı değilmiş dememki diyorum ama çok üzülüyorum elimde değil.
Gunaydın kızlarrrrr....Hepinize dualarla dolu hayırlı bir ramazan geçirmenizi diliyorumm...transferı olup sonuç bekleyen arkadaslarıma Allahım guzel ve hayırlı sonuclar nasip etsın...tedavıdekı can yoldaslarım tedavınız su gıbi aksın sonu kocaman betahcgler olsun...bu güzel günlerde Allahımın rahmetı bolll...Bizlerde bu rahmetden faydalanırız umarım...olmusuz sonuc alan can yoldaslarım acınız taze ama gecıcek ve yenıden ayaga kalkıp cennet kokulu melekler için tekrar tedavıye baslıycaksınız..dilerim Rabbim bu gücü hem maddı hem manevı cabucak verır sızee....benı bılen dostlarım;;;bılıosunuz donmus tedavısındeyım..su an rahım kalınlastırma için ılac kullanıom..3.gun dondurulun 6 embrıyom var...doktrorum bu sefer 4.gun transferı dedı...3.gun çözup 4.gun en ii ıkısını verıcez rahme dedı..Allahtan hayırlısı ne deyım kı emeklerımız bosa cıkmaz dılerımmm
BENİ SENİN YAZDIKLARIN DUYGULANDIRDIBİZ O GÜN (kardeşim test yaptığında )ÇOK AĞLADIK BIDIKIM ANNESİ BEN VE KARDEŞİM ÇÜNKİ KARDEŞİMDE 10 YILDIR BEKLİYOR ALLAHIM HERKESE SAĞLIKLA KUCAKLAMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞ EVET BU BİR SINAV VE İNŞŞŞ BİZ BU SINAVIN ALTINDAN HAKIYLA KALKACAĞIZ
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
Canim masallah bebislerine rabbim tamamina erdirsin.hangi merkezde tedavi oluyosun? canim yardimci olursan sevinirim hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü yavruların olur insallah :))
amin canım :) ben eskişehirdeyim :) eskişehir acıbadem :)
Canim kendime üzüldüm ama senin haberine coooook sevindim maşallah insallah gelisimleri böyle güzel devam eder,hiçbir sıkıntı yaşamadan transferini olursun...
canım bu bizim sınavımız inşallah bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkacağız ve Allahım bize minik mucizelerimizi nasip edecek :) Ağladığımızdan daha çok allahım bizi güldürecek :)
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
gözün aydın cnm dayanıklı çıktı senin bebiş adayları
inşallah yarın da iyi olurlar ve daha çok mutlu ederler :)
Merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem.nedeni sebepsiz infertilite...aşılama da denedik bir kez ama olmadı.geçen ay yumurta toplandı 14 tane blastokist oluşur donduruldu.ohss riski nedeniyle transfer 19 Haziran'da yapıldı.2 tane blastokist yerleştirildi.9. Gün kanda bhcg 41.3 çıktı. Normal mi sizce??
canım 9. gün için iyi :) 2 gün sonra katlanması önemli :) kat kat artar inşallah :)
hayırlı olsun transferin canımselam kızlar ya dün transferim oldu benim doktor orucunu tutabilirsin dedi ama eşim illa tutma diyor sizce ne yapmalıyım.
birde pazartesi opudan beri karnım davul gibi gaz sancısı var ama bir türlü gitmiyor patlıycam sanki bu ne zaman geçer.
Canim.hoşgeldin,insallah hayırlısıyla başlar tedavi,sizde problem ne güzelim:26::26:
hayırlı olsun transferin canım
bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah
bide ben olsam oruç tutmazdım zira iyi beslenmek gerek bence
kuzummmmmm nasılsın
benm mesajıma cvp vermedin dedim görmedi sanırım :26:
şimdi de merak ettim yeniden test yaptırcakmısın 12.günde?
aynı şeyleri defalarca yaşamış birisi olarak seni ne kadar yi anlaıyorum bilemezsin ama allah sığınmaktan başka yapılacak hiç bir şey yok inşşşşşş rabbim hiç umadığımız anda umadığımız kapılar açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?