2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aminnnnnnnnnnnnnn canım benim aminnnnnnn

Bugün 2.testimizide yaptırdık şükür 2 katını geçmiş 429 çıkmış.perşembeyede usg için randevu verdi bakalım kesemizi görecekmiyiz

herşeyden önce tedavi oldugun doktora güvenmen çok önemli bu süreçte
aklında bana niye o ilacı vermedi gibi sorular olmucak elbette herşeyin tam anlamıyla yapıldıgından emin olman gerek
bu yüzden eger memnun değilsen dr undan, önce içine sinen bir yer ve doktor bulmaktan başlamalısın işe
hangi şehirde tedavi olabileceğini gözden geçirip ona göre araştırma yap canım
bak benim samsun izmir dışında seçeneğim yok gibi o yüzden burları araştırıyorum 2.deneme için
Rabbim ol dedikten sonra ötesi yok ama insan bu süreçte emin ellerde olmak istiyor
Tedavinin sonunda negatif olsada yine buraya gelirim diyebilmeli bence
bu sefer olmadı ama yarın olmucak değil canım umudumuz hep var Rabbim bize sağlık versin önce
seni çok ama çok iyi anlıyorum İnşallah bu günlerimizin arkası aydınlık olacak buna inanıyorum
mubarek günlerde bol bol dua edeceğim hepimize

Pazartesi gıdım bi dra bakım ne diyecek ona göre şekillenir artık benim fikrimde..tabi önce allahım.sağlık versin çok şükür mutlu bir yuvam var allah bozmasın insallah bi tanede çocuğumuz olur insalllah

afferin benim arkadaşıma böyle düşünmene sevindim önce biz geliyoruz sağlımız ve mutluluğumuz önemli sonra güzel yuvaya bir evlat istiyoruz elimizden geleni yapıyoruz takdir Rabbimin...

Gülden abla öle mi diyorsun ikiz tek farketmez sağlıklı olsun da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabii tek ikiz farketmez bizler için canım o kadar hasret çekiyoruz sonuçta sağlıkla gelsinlerde gerisi işin keyif kısmı...
Çok şükür ki gebesin ve biz tek mi çiftmi muhabbeti yapıyoruz
Değerine göre ikiz gibi duruyor

evet çok şükür 2.de nasip oldu inşallah devamı da gelir darısı tüm isteyenlere hep dualarım da olacaksınız

evet çok şükür 2.de nasip oldu inşallah devamı da gelir darısı tüm isteyenlere hep dualarım da olacaksınız

bu mübarek günlerde bol bol dua et bize canım gebelerin duası kabul olurmuş

Eveeettt bu ay ki idrar testi maceralarım bugün itibari ile başladı
Tahmini yumurtlama günümün üzerinden en fazla 5 gün geçmiştir
İlk testim...

Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…