Ramazan Ayı Geldi Hoşgeldi 11 ayın Sultanı
Rabbim Bu MUBAREK günlerin Hurmetine bizleride Evlatlarımıza Tez zamanda kavuştursun inşallah, bu Mubarek ayı layıkıyla yaşayabilmeyi nasip etsin,ettiğimiz bir cümle dualar kabul olsun inşallah
Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN
Bugün 2.testimizide yaptırdık şükür 2 katını geçmiş 429 çıkmış.perşembeyede usg için randevu verdi bakalım kesemizi görecekmiyiz
canım herseyin hayırlısı:) yarın güzel haberler alırsın inşallah :)
canım hayırlısı ile güzel geçer tedavin ve minik mucizelerimize bu tedavilerimizle kavusuruz :)
canım kardeşine allahım mucizesini kucağına almayı nasip etsin :) inşallahhhhhhhhhh darısı sanaaaaaaaaaaaaa :)
amin canım :) ben eskişehirdeyim :) eskişehir acıbadem :)
canım bu bizim sınavımız inşallah bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkacağız ve Allahım bize minik mucizelerimizi nasip edecek :) Ağladığımızdan daha çok allahım bizi güldürecek :)
inşallah yarın da iyi olurlar ve daha çok mutlu ederler :)
canım 9. gün için iyi :) 2 gün sonra katlanması önemli :) kat kat artar inşallah :)
canım sen acıbademe ne kadar odedın ben zaten devletten yararlanmıyorum başkente gıdecegıme acıbademe gıderım
yok canım ya görsem yazmazmıyım?bugun gıdecektım dra ama çekemem dıye gıtmedım hemsıreyı aradım soyledım.erken yaptırmışsın belkı ılk degerın cok dusuk olacak 11.gun dedı..pazartesı gel testı burda yapalım dedı.laporoskopı yapılacaktı bu sefer olmayınca sanırım ızmıte gıdecem eray çalışkan var orda ona yaptırım dıyorum kuzenımın dr.annemlerde olmadı ankaraya gıt dıyolar.hatının drunun yaptıklarından bahsettım de burda herkese aynı müdahale hiç oyle rahme cızık atalım,yok su iğneyıde vuralım tutunmayı sağlar hıc bısey yok.. hem başka bı kuzenım başkent hastanesınde hemsıre..aklım bı mılyon ya ne yapsam kı hıc bılmıyorum
Bugün 2.testimizide yaptırdık şükür 2 katını geçmiş 429 çıkmış.perşembeyede usg için randevu verdi bakalım kesemizi görecekmiyiz
şükür katlanmış değerim artık sıra kese ve kalp atışında
gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlerin başına
Pazartesi gıdım bi dra bakım ne diyecek ona göre şekillenir artık benim fikrimde..tabi önce allahım.sağlık versin çok şükür mutlu bir yuvam var allah bozmasın insallah bi tanede çocuğumuz olur insalllahherşeyden önce tedavi oldugun doktora güvenmen çok önemli bu süreçte
aklında bana niye o ilacı vermedi gibi sorular olmucak elbette herşeyin tam anlamıyla yapıldıgından emin olman gerek
bu yüzden eger memnun değilsen dr undan, önce içine sinen bir yer ve doktor bulmaktan başlamalısın işe
hangi şehirde tedavi olabileceğini gözden geçirip ona göre araştırma yap canım
bak benim samsun izmir dışında seçeneğim yok gibi o yüzden burları araştırıyorum 2.deneme için
Rabbim ol dedikten sonra ötesi yok ama insan bu süreçte emin ellerde olmak istiyor
Tedavinin sonunda negatif olsada yine buraya gelirim diyebilmeli bence
bu sefer olmadı ama yarın olmucak değil canımumudumuz hep var Rabbim bize sağlık versin önce
seni çok ama çok iyi anlıyorum İnşallah bu günlerimizin arkası aydınlık olacak buna inanıyorum
mubarek günlerde bol bol dua edeceğim hepimize
Pazartesi gıdım bi dra bakım ne diyecek ona göre şekillenir artık benim fikrimde..tabi önce allahım.sağlık versin çok şükür mutlu bir yuvam var allah bozmasın insallah bi tanede çocuğumuz olur insalllah
ramazanımız mübarek olsun, tüm gebişler ve gebiş adaylarııııı
evet canım allah sen,inde yardımcın olsun asıl stres sonra başlıomuş
Kuzum bir yerlerde dek geldim değerin şahane katlanmış
Sağlıklı heyifli bir gebelik diliyorum ikiz annesi
Gülden abla öle mi diyorsun ikiz tek farketmez sağlıklı olsun da.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şükür katlanmış değerim artık sıra kese ve kalp atışında
Tabii tek ikiz farketmez bizler için canım o kadar hasret çekiyoruz sonuçta sağlıkla gelsinlerde gerisi işin keyif kısmı...
Çok şükür ki gebesin ve biz tek mi çiftmi muhabbeti yapıyoruz
Değerine göre ikiz gibi duruyor
evet çok şükür 2.de nasip oldu inşallah devamı da gelir darısı tüm isteyenlere hep dualarım da olacaksınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?