Eveeettt bu ay ki idrar testi maceralarım bugün itibari ile başladı
Tahmini yumurtlama günümün üzerinden en fazla 5 gün geçmiştir
İlk testim...
Eki Görüntüle 1171719 Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
çizgi var hakikatenallahım mübarek ramazanın ilk günü hürmetine inşallah gülden hamiledir aminnnnnnnnn canı gönülden aminnnnnnnnnnn bak duada ettim bi dünya test yaptık biz sabaha kadarda beklese ikinci çizgi çıkmazdı biliyorsun dimi şaka gibi
inşallah tatlım, aslında söylenecek çok bir şey yok; keşke elimizden gelen bir şeyler olsa.....Pazartesi gıdım bi dra bakım ne diyecek ona göre şekillenir artık benim fikrimde..tabi önce allahım.sağlık versin çok şükür mutlu bir yuvam var allah bozmasın insallah bi tanede çocuğumuz olur insalllah
İlk testim...
Eki Görüntüle 1171719 Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
İnanamıyorum çizgi çıkmış üstelik daha çok erkenken inan sen hamilesin kızya sen tedaviye başlamadın değil mi bizi kandırmıyorsun dimi:26:
evet çok şükür 2.de nasip oldu inşallah devamı da gelir darısı tüm isteyenlere hep dualarım da olacaksınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
testi yaptım ama inan eğlencesine yaptım ben hemende bişi çıkmadı testi yaptım sonra uyuyakalmışım koltukta uyandım 2 saat sonra baktım testi atmak için elime aldığımda gördüm bu çizgi vardı ama inan teknik olarak bu kadar erken çıkmaz bu doğal gebelik süreci çünkü...anca erken yumurtlamışımdırda o zaman çıkar..kaldıki aksine geç yumurtladım bence...inşallah vardır canım umutlu olsam ve gerçekten olabilir desem herşeyi paylaştığım gibi bu samimi düşüncelerimide paylaşırım...kuruduktan sonra çıkması gerçek olduğunu düşündürtmüyor bana..yarın sabahta yaparım o zaman anlarız..
testi yaptım ama inan eğlencesine yaptım ben hemende bişi çıkmadı testi yaptım sonra uyuyakalmışım koltukta uyandım 2 saat sonra baktım testi atmak için elime aldığımda gördüm bu çizgi vardı ama inan teknik olarak bu kadar erken çıkmaz bu doğal gebelik süreci çünkü...anca erken yumurtlamışımdırda o zaman çıkar..kaldıki aksine geç yumurtladım bence...inşallah vardır canım umutlu olsam ve gerçekten olabilir desem herşeyi paylaştığım gibi bu samimi düşüncelerimide paylaşırım...kuruduktan sonra çıkması gerçek olduğunu düşündürtmüyor bana..yarın sabahta yaparım o zaman anlarız..
KIZIM SAKLA HAMİLESİN İŞTEEEEHEMDE ÜÇÜZEEEEEEEEEEEEEEE
Ben sana o kadar dedim, sayfaya yaydım gülden hamile diye, sende bana inanmadın hatta sorumlusu sensin dedinAl işte sana bak doğru çıktı
maşallah canım çok sevindim...
ikiz gibi duruyor
sizinle yazışınca kasığıma ağrı girdi psikolojim gebeliğe alışıyor yazdıkça umarım psikolojik gebe olarak kalmam
İlk testim...
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
sizinle yazışınca kasığıma ağrı girdi psikolojim gebeliğe alışıyor yazdıkça umarım psikolojik gebe olarak kalmam
inşşşşş o güzel günleride göreceğiz canım
iki transfer edildi ama bakalım kaç tane kesecik göreceğiz :18:
kız valla çizgiyi gördüm hadi inşallah devamı gelir çok çok çok istiyorum
Bebek yerlesiyordur
Sende şimdi bir dünya test vardır bir daha yap ne olur
canım herseyin hayırlısı:) yarın güzel haberler alırsın inşallah :)
canım hayırlısı ile güzel geçer tedavin ve minik mucizelerimize bu tedavilerimizle kavusuruz :)
canım kardeşine allahım mucizesini kucağına almayı nasip etsin :) inşallahhhhhhhhhh darısı sanaaaaaaaaaaaaa :)
amin canım :) ben eskişehirdeyim :) eskişehir acıbadem :)
canım bu bizim sınavımız inşallah bu sınavdan yüzümüzün akıyla çıkacağız ve Allahım bize minik mucizelerimizi nasip edecek :) Ağladığımızdan daha çok allahım bizi güldürecek :)
canım sen acıbademe ne kadar odedın ben zaten devletten yararlanmıyorum başkente gıdecegıme acıbademe gıderım
desdo ben acıbademde yaptırmadım cnm dondurulmuş transferinde 2000 lira ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?