2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

çizgi var hakikaten allahım mübarek ramazanın ilk günü hürmetine inşallah gülden hamiledir aminnnnnnnnn canı gönülden aminnnnnnnnnnn bak duada ettim bi dünya test yaptık biz sabaha kadarda beklese ikinci çizgi çıkmazdı biliyorsun dimi şaka gibi

inşallah canım inşallah..
ama çok erken yaw
teknik olarak döllenme yerleşme hcg salınımı için erken bence..
ne ara salındı bu hcg de idrara yansıdı..
oldu ya da olmadı bir kaç gün sonra anlarız kendi yorumum hani kuruyunca ikinci çizgi yerinde bir gölge oluşur ya öyle bişi bu yarın sabah bi daha yapcam o zaman testle ilgili bişimi anlarız...
dularında olmakta ayrıca güzel çok sağol canım..

inşallah tatlım, aslında söylenecek çok bir şey yok; keşke elimizden gelen bir şeyler olsa.....

İnanamıyorum çizgi çıkmış üstelik daha çok erkenken inan sen hamilesin kız ya sen tedaviye başlamadın değil mi bizi kandırmıyorsun dimi:26:

İnanamıyorum çizgi çıkmış üstelik daha çok erkenken inan sen hamilesin kız ya sen tedaviye başlamadın değil mi bizi kandırmıyorsun dimi:26:

testi yaptım ama inan eğlencesine yaptım ben hemende bişi çıkmadı testi yaptım sonra uyuyakalmışım koltukta uyandım 2 saat sonra baktım testi atmak için elime aldığımda gördüm bu çizgi vardı ama inan teknik olarak bu kadar erken çıkmaz bu doğal gebelik süreci çünkü...anca erken yumurtlamışımdırda o zaman çıkar..kaldıki aksine geç yumurtladım bence...inşallah vardır canım umutlu olsam ve gerçekten olabilir desem herşeyi paylaştığım gibi bu samimi düşüncelerimide paylaşırım...kuruduktan sonra çıkması gerçek olduğunu düşündürtmüyor bana..yarın sabahta yaparım o zaman anlarız..

evet çok şükür 2.de nasip oldu inşallah devamı da gelir darısı tüm isteyenlere hep dualarım da olacaksınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım inşallah hepimize nasip eder

iyi dileklriniz için teşekür ederim kızlarrr KIZ KARDEŞİM İFTAR YEMEĞİ VERECEKTİ MİSAFİLERİ VARDI HAZIRLIK YAPTIK YORULDUM YAA HAVADA ÇOK SICAK COLOR]

KIZIM SAKLA HAMİLESİN İŞTEEEE HEMDE ÜÇÜZEEEEEEEEEEEEEEE

inşşşşş o güzel günleride göreceğiz canım

Ben sana o kadar dedim, sayfaya yaydım gülden hamile diye, sende bana inanmadın hatta sorumlusu sensin dedin Al işte sana bak doğru çıktı

Ben sana o kadar dedim, sayfaya yaydım gülden hamile diye, sende bana inanmadın hatta sorumlusu sensin dedin Al işte sana bak doğru çıktı

hem yeter hem sen inatla dediniz evet hatta mybaby ile bu ay birlikte gebe kalacaz sözü verdik...
bişeyi 40 kere dersen olurmuş bakalım benim ki oldumu yarın anlayacaz

sizinle yazışınca kasığıma ağrı girdi psikolojim gebeliğe alışıyor yazdıkça umarım psikolojik gebe olarak kalmam

kız valla çizgiyi gördüm hadi inşallah devamı gelir çok çok çok istiyorum
sizinle yazışınca kasığıma ağrı girdi psikolojim gebeliğe alışıyor yazdıkça umarım psikolojik gebe olarak kalmam

Bebek yerlesiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…