- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
iyi dileklriniz için teşekür ederim kızlarrr KIZ KARDEŞİM İFTAR YEMEĞİ VERECEKTİ MİSAFİLERİ VARDI HAZIRLIK YAPTIK YORULDUM YAA HAVADA ÇOK SICAK COLOR]
inşallah canım inşallah..
ama çok erken yaw
teknik olarak döllenme yerleşme hcg salınımı için erken bence..
ne ara salındı bu hcg de idrara yansıdı..
oldu ya da olmadı bir kaç gün sonra anlarız kendi yorumum hani kuruyunca ikinci çizgi yerinde bir gölge oluşur ya öyle bişi bu yarın sabah bi daha yapcam o zaman testle ilgili bişimi anlarız...
dularında olmakta ayrıca güzel çok sağol canım..
canım herseyin hayırlısı:) yarın güzel haberler alırsın inşallah :)
canım hayırlısı ile güzel geçer tedavin ve minik mucizelerimize bu tedavilerimizle kavusuruz :)
canım kardeşine allahım mucizesini kucağına almayı nasip etsin :) inşallahhhhhhhhhh darısı sanaaaaaaaaaaaaa :)
desdo ben acıbademde yaptırmadım cnm dondurulmuş transferinde 2000 lira ödedik
Canım ben onu kafundere sorayım dedım ama sana mı sormuşum
tabii tabii üçüzse kesin doğru test
üçüzde seksi bedenim ekşından 5 gün sonra nerden baksan 20 hcg salgılamıştır onu gördüm ben testte
hem yeter hem sen inatla dediniz evet hatta mybaby ile bu ay birlikte gebe kalacaz sözü verdik...
Bişeyi 40 kere dersen olurmuş bakalım benim ki oldumu yarın anlayacaz
bu mübarek günlerde bol bol dua et bize canım gebelerin duası kabul olurmuş
Canım ben onu kafundere sorayım dedım ama sana mı sormuşum
msj lar da gariplik var zaten ben yinede cevaplayım dedim
inşallah tatlım, aslında söylenecek çok bir şey yok; keşke elimizden gelen bir şeyler olsa.....
amh kaç canım senin???Hayırlısıyla olur inşallah elimizden gelen tedavi olmak onuda yapıyoruz işte..kilo alıpduruyorum ama gecen sene den buyana 6 kilo aldım.hem ilaçlardan hemde tedavılerden sonra hamıleyımdır cocuk tutunsun dıye iş güç yapmadan yemek ye uzan.spora gıdıyordum hamıle kalırım çocuğu bısey olur dıye bıraktım.ben nerdeyse hiç aralıksız 13 ay ilaç kullanıyorumdur,klomenle tedaviler 8 ay felan sürdü.sonrada aşılamalar tüp bebek derken sonunda kilo sahıbı oldum.dıyorum kı dıyetısyene gıdım zayıflığım sonra da tüp deneyım dıyom ama Amh yanı yumurta rezerv azlığım aklıma gelıyor zamanın gecmesınden korkuyorum
ahahhhaaa bakkkk hamişsin bence deEveeettt bu ay ki idrar testi maceralarım bugün itibari ile başladı
Tahmini yumurtlama günümün üzerinden en fazla 5 gün geçmiştir
İlk testim...
Eki Görüntüle 1171719 Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
amh kaç canım senin???
Herkese sevgiler..benim buğün transferden sonraki 7.günüm. Son 3 gündür hem sol hemde sağ kasığımda batmalar oluyor. Ama göğüslerimde hiç bişi yok. Ama karnım çok şişti ve belim sırtım ağrıyor. Acaba tutunuyorlar mı diyorum. Siz ce .
kuzum kardeşine çok sevindim gozunuzaydin rabbim kucağına almayi nasip etsin
benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)
canım hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü yavruların olur inşallah :)
canım hayırlısı ile kendiliğinden gelir mucizen inşallah allahım yardımcın olsun
tatlım üzüldümama 8. gün bugün inşallah bebişin geç tutunmuştur :) Allahım yardımcın olsun
Canım inşallah tutunuyorlardır bendimden sol tarafımda acayıp ağrılar oluyordu ama dün 8. Günümde test yaptım ve 0.0 çıkmıştı,göğüslerimde felan da hiç bir belırtı yoktu...senın moralını bozmak için yazmadım genelde boyle agrıyanların kı tutunuyor benım kı istisnayı herhalde,bıde herkeste farklı tepkıler ortaya çıkıyor
tabii tabii üçüzse kesin doğru test
üçüzde seksi bedenim ekşından 5 gün sonra nerden baksan 20 hcg salgılamıştır onu gördüm ben testte
Eveeettt bu ay ki idrar testi maceralarım bugün itibari ile başladı
Tahmini yumurtlama günümün üzerinden en fazla 5 gün geçmiştir
İlk testim...
Eki Görüntüle 1171719 Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
Canım benım ben ıdrar testını 1 gün beklettım yimese silik çizgiyi göremedim....inşallah hamilesindir canım bunun başka izahı yok bence
evetttttttttttttttttttttttttttt beta hcg 20
siz hamiş olacaksanızben 40 da söylerim 80 de
Aaaaaaaaaaaa hani hamilelik takvimin seninhemen yap bakalım yiğenim ne zaman doğacak bakalım
ahahhhaaa bakkkk hamişsin bence de
inşlhhhhhhhhhhh hakikaten çok ince çizgi var ne güzel hadi beta hcg ne bakıp güzel haberi ver bizeoyyy mübarek günlerde ne güzel
O kavga dönüşte kendini hamile bıraktın ya idolümsünnnnnnnnnnnnn güldennnnnbu arada tebrikler
Güldennnnnn :)))) ay hadi inşallahhh!!!! Amin...amin!!!
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?