2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
iyi dileklriniz için teşekür ederim kızlarrr KIZ KARDEŞİM İFTAR YEMEĞİ VERECEKTİ MİSAFİLERİ VARDI HAZIRLIK YAPTIK YORULDUM YAA HAVADA ÇOK SICAK COLOR]

Kuzum kardeşine çok sevindim gozunuzaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Canım benım ben ıdrar testını 1 gün beklettım yimese silik çizgiyi göremedim....inşallah hamilesindir canım bunun başka izahı yok bence

Herkese sevgiler..benim buğün transferden sonraki 7.günüm. Son 3 gündür hem sol hemde sağ kasığımda batmalar oluyor. Ama göğüslerimde hiç bişi yok. Ama karnım çok şişti ve belim sırtım ağrıyor. Acaba tutunuyorlar mı diyorum. Siz ce .

hem yeter hem sen inatla dediniz evet hatta mybaby ile bu ay birlikte gebe kalacaz sözü verdik...
Bişeyi 40 kere dersen olurmuş bakalım benim ki oldumu yarın anlayacaz

siz hamiş olacaksanız ben 40 da söylerim 80 de

inşallah tatlım, aslında söylenecek çok bir şey yok; keşke elimizden gelen bir şeyler olsa.....

Hayırlısıyla olur inşallah elimizden gelen tedavi olmak onuda yapıyoruz işte..kilo alıpduruyorum ama gecen sene den buyana 6 kilo aldım.hem ilaçlardan hemde tedavılerden sonra hamıleyımdır cocuk tutunsun dıye iş güç yapmadan yemek ye uzan.spora gıdıyordum hamıle kalırım çocuğu bısey olur dıye bıraktım.ben nerdeyse hiç aralıksız 13 ay ilaç kullanıyorumdur,klomenle tedaviler 8 ay felan sürdü.sonrada aşılamalar tüp bebek derken sonunda kilo sahıbı oldum.dıyorum kı dıyetısyene gıdım zayıflığım sonra da tüp deneyım dıyom ama Amh yanı yumurta rezerv azlığım aklıma gelıyor zamanın gecmesınden korkuyorum

amh kaç canım senin???

ahahhhaaa bakkkk hamişsin bence de
inşlhhhhhhhhhhh
hakikaten çok ince çizgi var ne güzel hadi beta hcg ne bakıp güzel haberi ver bizeoyyy mübarek günlerde ne güzel

Canım inşallah tutunuyorlardır bendimden sol tarafımda acayıp ağrılar oluyordu ama dün 8. Günümde test yaptım ve 0.0 çıkmıştı,göğüslerimde felan da hiç bir belırtı yoktu...senın moralını bozmak için yazmadım genelde boyle agrıyanların kı tutunuyor benım kı istisnayı herhalde,bıde herkeste farklı tepkıler ortaya çıkıyor

Canım ya sen Acıbadem'e ne kadar para ödendin ilaçlar hariç sadece hastaneye:26::26:

Canım hepimizin ki hayırlı olsun. Ancak sen testi çokmerken yapmışsın .. O çıkması normal. Bazen tutunma geç oluyormuş. Moralini bozma

tabii tabii üçüzse kesin doğru test
üçüzde seksi bedenim ekşından 5 gün sonra nerden baksan 20 hcg salgılamıştır onu gördüm ben testte

O kavga dönüşte kendini hamile bıraktın ya idolümsünnnnnnnnnnnnn güldennnnn bu arada tebrikler

Güldennnnnn :)))) ay hadi inşallahhh!!!! Amin...amin!!!

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benım ben ıdrar testını 1 gün beklettım yimese silik çizgiyi göremedim....inşallah hamilesindir canım bunun başka izahı yok bence

evetttttttttttttttttttttttttttt beta hcg 20

siz hamiş olacaksanız ben 40 da söylerim 80 de

Aaaaaaaaaaaa hani hamilelik takvimin seninhemen yap bakalım yiğenim ne zaman doğacak bakalım

ahahhhaaa bakkkk hamişsin bence de
inşlhhhhhhhhhhh
hakikaten çok ince çizgi var ne güzel hadi beta hcg ne bakıp güzel haberi ver bizeoyyy mübarek günlerde ne güzel

O kavga dönüşte kendini hamile bıraktın ya idolümsünnnnnnnnnnnnn güldennnnn bu arada tebrikler

Allah sizi gebe etsin iyiliğinizi versin inşallah..
Baya baya kendimi gebe hissettim yazdıklarınızı okuyunca
Desdo canım kavga dönüşü olmuş olabilir cidden çünkü o gündü çatlatmam biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…