Canım ya sen Acıbadem'e ne kadar para ödendin ilaçlar hariç sadece hastaneye:26::26:
Allah sizi gebe etsin iyiliğinizi versin inşallah..
Baya baya kendimi gebe hissettim yazdıklarınızı okuyunca
Desdo canım kavga dönüşü olmuş olabilir cidden çünkü o gündü çatlatmam biliyorum
canım ilaçları dr yazamıyor kurumsuz onu ayrı aldık acıbademe benim 5. olduğu için(öyle dediler başkalarına da belki aynıdır) geçen seferki gibi 3500 ödedik 1. de 4750 kızımda 2. de 4250 ödemiştik :) 3. donmuştu :)
canım ben de geçmişi okuyordum senin ikinci çizgiyi gördümmmmmmmmmmmm :) hadi inşallahhhhhhhhh :)
Canım sen çider e üye oldun mu? Bende bursa acıbademde yaptım üyelikten 1.000 lira indirim aldım
bu çiderin de özel saglık siğortası gibi bekleme süresi varmı yoksa üye olur olmaz hemden tedaviye başlayabılıyormusun
canım ben de geçmişi okuyordum senin ikinci çizgiyi gördümmmmmmmmmmmm :) hadi inşallahhhhhhhhh :)
Selam kızlar ben ingilterede yasıyorum Ağustos'ta Türkiye'ye eşim ile birlikte hastaneye gideceğiz tüp bebek yaptırmak için ben en iyi hangi hastane yapıyor ilgilileniyor yaptıranlar varsa bana yardımcı olabilirmi önerilerinize ihtiyacım var hayal kırıklığı uğramak istemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet yumurta rezervim az maalesef
Canım sen çider e üye oldun mu? Bende bursa acıbademde yaptım üyelikten 1.000 lira indirim aldım
Ramazanın ilk günü böylelikle geride kaldı..
Orucumuzu açtık yedik içtik şiştik..
Rabbim olmayanlarada versin.Amin..
canım üye değilim indirim üstünden de indirim oluyor mu ? eğer normal fiyattan indirim varsa aynı fiyata gelir :)
amin canım :) ben tutamadım iğne ve ilaçlar yüzünden :) eşimde iyi beslen tutma diyor :) yarın 9:30 - 10 gibi transfer olacak :)
phalacim cnm raporum var benim arkadas da söyledi cideri ama raporluyken indirim yaparlarmiki ??
canım üye değilim indirim üstünden de indirim oluyor mu ? Eğer normal fiyattan indirim varsa aynı fiyata gelir :)
amin canım :) ben tutamadım iğne ve ilaçlar yüzünden :) eşimde iyi beslen tutma diyor :) yarın 9:30 - 10 gibi transfer olacak :)
bayan egunal da söyledi tutamazsın sen iyi beslenmelisin ilaçalrında olacak
canım sen tedavidesin tutmamalısın bence..
bu keyfi bişey değil çünkü..
transferden sonrada progestana başlayacaksın fitil ya da jel olarak zaten tutman mümkün değil..
dışardan bişi girerse vücuda oruç bozuluyor çünkü...
Benim de var... fsh amh e2 degerlerin kac çıktı cnm..acaba benimki gibimi diye düşündum de :)
sağolun kızlar besleniyorum :) bebiş için alt yapı hazırlıyorum :) 4.yü vuruldum o progestandan her seferinde 2 ampul mahvediyor beni :) idare ediyorum :)
yetercim kardeşinin bebiş tüp bebek miydi? kaç kere denedi :) Allahım hepimize sağlıkla nasip etsin :) Allahım kardeşinin kucağında sevdirsin inşallah :)
fsh hatırlamıyorum ama amh değerim 0,73 çıktı ve zaten sadece 1 yumurta toplandı sonuç maalesef negatif döllenme bile olmadı...
Nerde bu kızçeler yemeği yiyen şekerlememi yapıyoooo..
Bak ben gebe halimle geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?