2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende tam sana yazıyordum testi gördüm baya ümitlendim inşallah iyi haberlerini en kısa zamanda alırız...bana gelince şu durumumu bir atlatayım gidip görüşcem bir dahaki tedaviye kadar en azından azda olsa kaliteyi artırmak için uğraşacağım... evet maalesef doktor bana 10 tane foliküler saymıştı en son sonra bir baktık sadece 1 tane çıktı hissediyordum olmayacağını ama hissetsem de belki olur diyordum kısmet değilmiş ne yapalım büyük yıkıntı oluyor hem maddi hem manevi elimden geleni yaptım tevekkül ettim hayırlısı dedim hep olsaydıda hayırlısı olmayacakmış demekki....

Bunun için kürler uygulayabilirsin...
Hem doktorun tavsiyelerini yapar hem de kür uygularsın Allahın izniyle daha iyi duruma gelir öyle tedaviye başlarsın...

Bunun için kürler uygulayabilirsin...
Hem doktorun tavsiyelerini yapar hem de kür uygularsın Allahın izniyle daha iyi duruma gelir öyle tedaviye başlarsın...

inşallah iyi duruma gelir incir kürü deniyor ama tam bilmiyorum araştıracağım.... seni takipteyim yarın da testini bekliyoruzzzz çok umutluyum vallahi senin için inşallah hamilesindir.

inşallah iyi duruma gelir incir kürü deniyor ama tam bilmiyorum araştıracağım.... seni takipteyim yarın da testini bekliyoruzzzz çok umutluyum vallahi senin için inşallah hamilesindir.

inşallah canım hamileyimdir
bazı kürler var kızlarla fikir alışverişinde bulunur sana bir kür programı yaparız..
aslan pençesi çayı var
incir kürü
soğan kürü
havuç kürü..

kaç kez direkten döner bi takım...
maçta atsalar kazanmışlardı direkten dönen pozisyon..
en sonunda da penaltı direkten döndü

23 de de maç var ben seviyorum futbol,ama sankim eş zoruyla seyrediyon sen))))

Son düzenleme:
inşallah canım hamileyimdir
bazı kürler var kızlarla fikir alışverişinde bulunur sana bir kür programı yaparız..
aslan pençesi çayı var
incir kürü
soğan kürü
havuç kürü..

Canim şaka felanda sende yarın oruç tutma,bence boşu boşuna çift çizgi çıkmaz..artık dikkat et kendine

Kız test gebelik noluyo bakim bebis mi geliyo:)) ayyy bak heyecan yaptım:))

Yumurtlama günümden sonraki 5.günüm idrar testi yapmaya başladım onun fotosunu koydum hayalet bi çizgi var ben diyorum gebelikten olamaz kızlar diyo gebesin

23 de de maç var ben seviyorum futbol,ama sankim eş zoruyla seyrediyon sen))))

ben ve futbolu eş zoru ile seyretmek
asla aynı cümlede kullanılamaz..
kk geçmişimi bilsen eskiden tanısan beni anlardın nasıl bir futbol izleyicisi olduğumu hatta tribünden geldiğimi..
stadlarda büyüdüğümü
karşında at yarışı oynayan bi hatun var gerçi son 1 yıldır bıraktım oynamayı çok para gidiyo
en son 700 tl kazanmıştım..
yarında her sene haziranda yapılan Gazi Koşusu var acaba oynasammı diyorum

Canim şaka felanda sende yarın oruç tutma,bence boşu boşuna çift çizgi çıkmaz..artık dikkat et kendine

kanda netleşmeden orucu bırakmam canım Allah bir yoluna koymuştur varsa kuzu ona emanet..
yarın çizgiden emin olursam ertesi gün kan verebilirim...
az da olsa bişi çıkar o zaman düşünürüm orucu bırakmayı..

Istanbulda hastaneye gitmek istiyorum acaba acı badem hastanesi nasıl tüp bebek için en iyi olanı bana yazarsan sevınırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Istanbulda hastaneye gitmek istiyorum acaba acı badem hastanesi nasıl tüp bebek için en iyi olanı bana yazarsan sevınırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acıbadem de iyi tatlım biraz tuzlu maddi olarak daha fazla ücret alıyor diye biliyorum kızların anlatımlarından..
İstanbulun önde gelen merkezleri Memorial,Bahçeci ve dediğin gibi Acı badem...
Hepsine gönül rahatlığı ile gidebilirsin...

İftar masası hala öylece duruyor sahur olmadan kaldırayım bari
Gelicem hemen

Bu çiderin de özel saglık siğortası gibi bekleme süresi varmı yoksa üye olur olmaz hemden tedaviye başlayabılıyormusun

Üye olduğunda bir yıl içinde istediğin zaman tedavi olabilir ve bu indirimden yararlana bilirsin, her yıl üyeliğin yenileniyor.

İndirim yaparlar fakat çok değilntabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…