Phalacim cnm raporum var benim arkadas da söyledi cideri ama raporluyken indirim yaparlarmiki ??
canım üye değilim indirim üstünden de indirim oluyor mu ? eğer normal fiyattan indirim varsa aynı fiyata gelir :)
amin canım :) ben tutamadım iğne ve ilaçlar yüzünden :) eşimde iyi beslen tutma diyor :) yarın 9:30 - 10 gibi transfer olacak :)
kaç kez direkten döner bi takım...
maçta atsalar kazanmışlardı direkten dönen pozisyon..
en sonunda da penaltı direkten döndü
Kuzum infoligi doktora sordun mu ben bugun başladım günde 4 sase sabah akşam agustos ta incir kurune baslicamTatlım sana birşey soracağım ben dün adetboldum, her ay adetimle gidip hastaneye hormon testi yaptırıyorum, ki artan azalan varsa ona göre önlem alacağım. Bu gün ve yarın devlet hastanesi kapalı pazartesi versem hormonlar için geçmi olur yani 4. Gün kan vermiş olacağum
fsh hatırlamıyorum ama amh değerim 0,73 çıktı ve zaten sadece 1 yumurta toplandı sonuç maalesef negatif döllenme bile olmadı...
Benim de var... fsh amh e2 degerlerin kac çıktı cnm..acaba benimki gibimi diye düşündum de :)
Kuzum infoligi doktora sordun mu ben bugun başladım günde 4 sase sabah akşam agustos ta incir kurune baslicam
Tatlım sana birşey soracağım ben dün adetboldum, her ay adetimle gidip hastaneye hormon testi yaptırıyorum, ki artan azalan varsa ona göre önlem alacağım. Bu gün ve yarın devlet hastanesi kapalı pazartesi versem hormonlar için geçmi olur yani 4. Gün kan vermiş olacağum
Yumurtlama günümden sonraki 5.günüm idrar testi yapmaya başladım onun fotosunu koydum hayalet bi çizgi var ben diyorum gebelikten olamaz kızlar diyo gebesin
ben ve futbolu eş zoru ile seyretmek
asla aynı cümlede kullanılamaz..
kk geçmişimi bilsen eskiden tanısan beni anlardın nasıl bir futbol izleyicisi olduğumu hatta tribünden geldiğimi..
stadlarda büyüdüğümü
karşında at yarışı oynayan bi hatun var gerçi son 1 yıldır bıraktım oynamayı çok para gidiyo
en son 700 tl kazanmıştım..
yarında her sene haziranda yapılan Gazi Koşusu var acaba oynasammı diyorum
4 saşe mi daha önce bana 2 demiştin, ben günde iki kere içiyordum.
Doktora sordu bıosteron mu inofolic mi diye, bana vücudumun bıosterona çok iyi cevap verdiğimi söyledi ama inofolictende çok iyi cevaplar aldığını şimdilik benim bıosterona devam etmeme ama gelmeden 1 ay önce inofolic içmemi istedi.
inşallah canım hamileyimdir
bazı kürler var kızlarla fikir alışverişinde bulunur sana bir kür programı yaparız..
aslan pençesi çayı var
incir kürü
soğan kürü
havuç kürü..
Benim amh değerin 0.85
İlk tedavimde fsh 18 di, bir yumurta toplandı onun da gelişmesi durdu
Biosteron kullandım ve aslanpençesi ve incir kürü yaptım fsh ım 6 yada düştü, düşüncede benden 4 yumurta topladılar hepsi döllendi fakat 2 si iyiydi onu tarnsfer ettiler ama maalesef kimyasal gebelik yaşadım.
Diyeceğim şu fshınızı düşürebilir, yumurtalarınızın kalitesini arttırabilir sayısını çoğalta bilirsiniz.
Benim amh değerin 0.85
Biosteron kullandım ve aslanpençesi ve incir kürü yaptım fsh ım 6 yada düştü, düşüncede benden 4 yumurta topladılar hepsi döllendi fakat 2 si iyiydi onu tarnsfer ettiler ama maalesef kimyasal gebelik yaşadım.
Diyeceğim şu fshınızı düşürebilir, yumurtalarınızın kalitesini arttırabilir sayısını çoğalta bilirsiniz.
Benim amh değerin 0.85
Eveeettt bu ay ki idrar testi maceralarım bugün itibari ile başladı
Tahmini yumurtlama günümün üzerinden en fazla 5 gün geçmiştir
İlk testim...
Eki Görüntüle 1171719 Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
Istanbulda hastaneye gitmek istiyorum acaba acı badem hastanesi nasıl tüp bebek için en iyi olanı bana yazarsan sevınırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizinle yazışınca kasığıma ağrı girdi psikolojim gebeliğe alışıyor yazdıkça umarım psikolojik gebe olarak kalmam
Hemen geçmişe baktım gördüm çizgiyi:)) arkadaşların da dediği gibi tedavi yok ilaç yok durduk yere niye çiftlensın çizgiler ayyy yaşasın bi mucize bebis daha geliyo anlaşılan:) hemde kavga bebisiymiş:)) boşuna dememişler büyük aşklar nefretle diye sizin kuzu kavgayla geliyo be:))))
İnsaallah hamilesindir 😊 insaallah iki tane koyu cizgi paylasirsin bizimle
güldencim maşaallah gebelik mi varinş canım ben geçen ay adetime birgün kala yaptım hiç bişey çıkmadı seninki bak hemen çıkmış bence olmasa çıkmazdı heral
İkinci sahurumuz...
Mutfağa geçmeden size yazayım dedim...
Kimsede yok
2. Testini merakla bekliyom bir mucize dahamı geliyooooooooooor inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?