2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Phalacim cnm raporum var benim arkadas da söyledi cideri ama raporluyken indirim yaparlarmiki ??

Onu bilmiyorum ama sonuçta rapor hakkı başka birşey bu üyelik başka birşey, sen sor istersen ya hastaneye yada derneğe

transferin hayirli olsun canimm.. ayy ne guzell harika bir 12 gun seni bekliyor.. canim benim masallahhh... kendini yorma beslenmeni ihmal etme ne olur..

kaç kez direkten döner bi takım...
maçta atsalar kazanmışlardı direkten dönen pozisyon..
en sonunda da penaltı direkten döndü

Tatlım sana birşey soracağım ben dün adetboldum, her ay adetimle gidip hastaneye hormon testi yaptırıyorum, ki artan azalan varsa ona göre önlem alacağım. Bu gün ve yarın devlet hastanesi kapalı pazartesi versem hormonlar için geçmi olur yani 4. Gün kan vermiş olacağum

Kuzum infoligi doktora sordun mu ben bugun başladım günde 4 sase sabah akşam agustos ta incir kurune baslicam

fsh hatırlamıyorum ama amh değerim 0,73 çıktı ve zaten sadece 1 yumurta toplandı sonuç maalesef negatif döllenme bile olmadı...

Benim de var... fsh amh e2 degerlerin kac çıktı cnm..acaba benimki gibimi diye düşündum de :)

Benim amh değerin 0.85
İlk tedavimde fsh 18 di, bir yumurta toplandı onun da gelişmesi durdu
Biosteron kullandım ve aslanpençesi ve incir kürü yaptım fsh ım 6 yada düştü, düşüncede benden 4 yumurta topladılar hepsi döllendi fakat 2 si iyiydi onu tarnsfer ettiler ama maalesef kimyasal gebelik yaşadım.
Diyeceğim şu fshınızı düşürebilir, yumurtalarınızın kalitesini arttırabilir sayısını çoğalta bilirsiniz.

Kuzum infoligi doktora sordun mu ben bugun başladım günde 4 sase sabah akşam agustos ta incir kurune baslicam

4 saşe mi daha önce bana 2 demiştin, ben günde iki kere içiyordum.
Doktora sordu bıosteron mu inofolic mi diye, bana vücudumun bıosterona çok iyi cevap verdiğimi söyledi ama inofolictende çok iyi cevaplar aldığını şimdilik benim bıosterona devam etmeme ama gelmeden 1 ay önce inofolic içmemi istedi.

4.günde verebilirsin canım...

Hemen geçmişe baktım gördüm çizgiyi:)) arkadaşların da dediği gibi tedavi yok ilaç yok durduk yere niye çiftlensın çizgiler ayyy yaşasın bi mucize bebis daha geliyo anlaşılan:) hemde kavga bebisiymiş:)) boşuna dememişler büyük aşklar nefretle diye sizin kuzu kavgayla geliyo be:))))

Sabah 2 akşam 2 günde 4 sase oluyor inşallah şifa olur kuzum ekime kadar devam edicem ağustosta da kurlere başlayacağım

inşallah canım hamileyimdir
bazı kürler var kızlarla fikir alışverişinde bulunur sana bir kür programı yaparız..
aslan pençesi çayı var
incir kürü
soğan kürü
havuç kürü..

çok teşekkür ederim şu bir kaç gün bir kafamı toplayayım ondan sonra yapmaya başlarım kürleri...

Sizin sonuclarinizi okuyunca ayni durum bende de olabilir diye dusunuyorum...cok yumurta cikmayabilir.zaten gecen doktor muayenede söyledi. Normalde 6-7 tane olması gerekirken 3 tane folikul var dedi..azalmis dedi ((

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim biosteron dediğin ilaçı doktor tavsiyesiylemi aldın birde aslan pençesi kürü ve incir kürünü aynı anda mı kullandın ne kadar süreyle kullandın

Adetim çok duzenli ama eskiye göre daha az geliyor ve daha kisa sürüyor 3 gun falan ...sen de de oluyor mu.bir de senin fsh sınırı gecmis..dusursen de yumurta sayin cok azmis. Yasimizdanmi acaba..

İnsaallah hamilesindir 😊 insaallah iki tane koyu cizgi paylasirsin bizimle

Istanbulda hastaneye gitmek istiyorum acaba acı badem hastanesi nasıl tüp bebek için en iyi olanı bana yazarsan sevınırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben de ramazanadan sonra tup bebek deneyecegim senin gibi cok arastirdim fulya bahceci saglik merkezinde karar kildim her giden memnun hatta negatif sonuc alanlar bile tekrar orada denemeyi dusunuyor. Doktorun prof dr gurkan arikan kendi sitesi de var hastanenin sitesi de var istersen bir bak fiyatlar 5900 arti ilac parasi ilac oarasi da 1500 2000 arasinda degisiyor ucretsiz ilk gorusmesi de varmis ben yararlanmadim ama yararlananlar var hatta buradan bir arkadas yazmisti ucretsiz psikolog hizmeti de varmis bence psikolog olmasi da onemli Allah yardimcin olsun

sizinle yazışınca kasığıma ağrı girdi psikolojim gebeliğe alışıyor yazdıkça umarım psikolojik gebe olarak kalmam

güldencim maşaallah gebelik mi var inş canım ben geçen ay adetime birgün kala yaptım hiç bişey çıkmadı seninki bak hemen çıkmış bence olmasa çıkmazdı heral

Son düzenleme:

İnsaallah hamilesindir 😊 insaallah iki tane koyu cizgi paylasirsin bizimle

güldencim maşaallah gebelik mi var inş canım ben geçen ay adetime birgün kala yaptım hiç bişey çıkmadı seninki bak hemen çıkmış bence olmasa çıkmazdı heral

Canlarım benimvalla yazdıklarınızı okuyunca havaya giriyorum çok fena inşallah bir kaç saat sonra yapacağım testte ilk testi destekler.Birebir aynısı bile çıksa o zaman umutlanacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…