merhaba canım seni takip ediyordum mesajın orijinalini bulmak bayağı zor oldu resimlere yakından bakmak istedim :) inşallah o gölge gibi çizgi bebişinin işaretidir gerçi bazen başka hormon etkileşimlerinden de bu tarz çizgiler belirebiliyor ama senin o minik gölgenin daha da koyulaştığını görürüz inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın yüzümüzü güldürsünEveeettt bu ay ki idrar testi maceralarım bugün itibari ile başladı
Tahmini yumurtlama günümün üzerinden en fazla 5 gün geçmiştir
İlk testim...
Eki Görüntüle 1171719 Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
merhaba canım seni takip ediyordum mesajın orijinalini bulmak bayağı zor oldu resimlere yakından bakmak istedim :) inşallah o gölge gibi çizgi bebişinin işaretidir gerçi bazen başka hormon etkileşimlerinden de bu tarz çizgiler belirebiliyor ama senin o minik gölgenin daha da koyulaştığını görürüz inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın yüzümüzü güldürsün
Canlarım benimvalla yazdıklarınızı okuyunca havaya giriyorum çok fena inşallah bir kaç saat sonra yapacağım testte ilk testi destekler.Birebir aynısı bile çıksa o zaman umutlanacam...
geçmişini çok iyi bilmiyorum maum ben bu ay daha yeni dahil oldum sizlere ama okuduklarımdan anladğım kadarıyla bu ay doğal denediniz dimi? peki geçtiğimiz aylarda ilaç vs kullanmışmıydın? onların etkisiyle birden fazla yumurta gelişmiş olabilir ve ikiz olabilir bu kadar erken çıkabilir daha önce aşılama yaptırdığım merkezde doktorumun bir kitabı vardı orada bu kadar erken tespit edilebileceği yazıyordu( zaten gide gele o kitabı hatim etmiştimCanım demek mesajın orjinalini aradın deseydin fotoyu tekrar yayınlardım...
inşallah giderek koyulaşan çizgileri görmek nasip olur..
şu an çok erken ve temkinliyim çünkü o ikinci çizgi kuruduktan sonra çıktı büyük ihtimal çizginin gölgesş gibi bişi o...
bu kadar erkende çıkarmı pek sanmıyorum o yüzden beklemekten başka çare yok..
Bitanem Ikinci testi heyecanla bekliyorum
Hayirli sahurlar herkese.allahim tuttugumuz oruclari ettigimiz dualari kabul etsin insallah
geçmişini çok iyi bilmiyorum maum ben bu ay daha yeni dahil oldum sizlere ama okuduklarımdan anladğım kadarıyla bu ay doğal denediniz dimi? peki geçtiğimiz aylarda ilaç vs kullanmışmıydın? onların etkisiyle birden fazla yumurta gelişmiş olabilir ve ikiz olabilir bu kadar erken çıkabilir daha önce aşılama yaptırdığım merkezde doktorumun bir kitabı vardı orada bu kadar erken tespit edilebileceği yazıyordu( zaten gide gele o kitabı hatim etmiştim) hayırlısı olsun bakalım
Kiz neler goruyorum boyle aman allahimumarim ikinci testte 2.cizgi daha da belirginlesir bitanem
inşallah canım bende görüyorum hala duruyor öyle pembe olaydı iyiydi gri olunca inanasım gelmiyii
bak bu süpermiş o zaman en azından çizginin şimdiden gözükme ihtimalini arttırıyorBende bekliyorum
Sanada hayırlı sahurlar canım..
Tedavi ile ilgili hiç bir şey yapmayalı nerdeyse 1 buçuk sene oluyor..
4.tüpe başlayabilme ihtimalim var..
sebepsiz infertiliteyiz..
ikiz olma ihtimalim her zaman varmış polikistik overliyim düzenli adet gördüğümden gebeliğe engel değildir dediler hep ama birden fazla yumi büyütüyorum çoğunlukla ve ikiz olabilir demişlerdi...
Benim bhcg salgıladığımın en büyük kanıtı kaşıntıdır
Dış gebelik ve kimyasal gebelik dönemlerimde vücudumda gelişi güzel kaşıntılar olurdu bildiğiniz uyuz gibi kaşınırdım yani
Kaşıntım yok ordan umutsuzluğa düşüyorum
Rabbim buyuk be bitanem.bu guzel gunlerin yüzü suyu hurmetine mucizene kavussan keske.
2.testi ne zaman yapcan
bak bu süpermiş o zaman en azından çizginin şimdiden gözükme ihtimalini arttırıyor
ben şimdi çıkıyorum uyuyacağım yarın sabah ilk işim senin güzel haberini yada fotoğrafını görmek için siteye girmek olacak hayırlı sabahlar
Teşekkürler balım bende bayıldıminşallah bu hayaller gerçek olur 🙏🙏🙏🙏
Valla bu çizgiyi görmek bile güzel hayatımda sadece 1 kere gördüm kopkoyu değerde 1250 çıkmıştı gördüğüm göreceğim o olduBenim bhcg salgıladığımın en büyük kanıtı kaşıntıdır
Dış gebelik ve kimyasal gebelik dönemlerimde vücudumda gelişi güzel kaşıntılar olurdu bildiğiniz uyuz gibi kaşınırdım yani
Kaşıntım yok ordan umutsuzluğa düşüyorum
Teşekkürler balım bende bayıldıminşallah bu hayaller gerçek olur 🙏🙏🙏🙏
Gün dogmadan neler dogar sekerim belli mi olur
Sitelerin birinde gezinirkenAmin canım inşallah
2.testi ilk idrarımlan yapmayacam malum sahur diye yedim içtim bol sıvı aldım onu bi işeyim 2.işemeye yapıcam
bugünki testide öyle yaptım..
öğlen gibi haber veririm yani..
iyi uykular tatlım..
inşallah güzel haberler verebilirim...
bende beğendim avatarını hemen fakettim ama söylemeye her yeltenişimde benim test maceram girdi devreye
Amin canım inşallah
2.testi ilk idrarımlan yapmayacam malum sahur diye yedim içtim bol sıvı aldım onu bi işeyim 2.işemeye yapıcam
bugünki testide öyle yaptım..
öğlen gibi haber veririm yani..
iyi uykular tatlım..
inşallah güzel haberler verebilirim...
bende beğendim avatarını hemen fakettim ama söylemeye her yeltenişimde benim test maceram girdi devreye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?