2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba canım seni takip ediyordum mesajın orijinalini bulmak bayağı zor oldu resimlere yakından bakmak istedim :) inşallah o gölge gibi çizgi bebişinin işaretidir gerçi bazen başka hormon etkileşimlerinden de bu tarz çizgiler belirebiliyor ama senin o minik gölgenin daha da koyulaştığını görürüz inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasın yüzümüzü güldürsün

Canım demek mesajın orjinalini aradın deseydin fotoyu tekrar yayınlardım...
inşallah giderek koyulaşan çizgileri görmek nasip olur..
şu an çok erken ve temkinliyim çünkü o ikinci çizgi kuruduktan sonra çıktı büyük ihtimal çizginin gölgesş gibi bişi o...
bu kadar erkende çıkarmı pek sanmıyorum o yüzden beklemekten başka çare yok..

Canlarım benimvalla yazdıklarınızı okuyunca havaya giriyorum çok fena inşallah bir kaç saat sonra yapacağım testte ilk testi destekler.Birebir aynısı bile çıksa o zaman umutlanacam...

Bitanem Ikinci testi heyecanla bekliyorum

Hayirli sahurlar herkese.allahim tuttugumuz oruclari ettigimiz dualari kabul etsin insallah

geçmişini çok iyi bilmiyorum maum ben bu ay daha yeni dahil oldum sizlere ama okuduklarımdan anladğım kadarıyla bu ay doğal denediniz dimi? peki geçtiğimiz aylarda ilaç vs kullanmışmıydın? onların etkisiyle birden fazla yumurta gelişmiş olabilir ve ikiz olabilir bu kadar erken çıkabilir daha önce aşılama yaptırdığım merkezde doktorumun bir kitabı vardı orada bu kadar erken tespit edilebileceği yazıyordu( zaten gide gele o kitabı hatim etmiştim ) hayırlısı olsun bakalım

Kiz neler goruyorum boyle aman allahim umarim ikinci testte 2.cizgi daha da belirginlesir bitanem

Bitanem Ikinci testi heyecanla bekliyorum

Bende bekliyorum

Hayirli sahurlar herkese.allahim tuttugumuz oruclari ettigimiz dualari kabul etsin insallah

Sanada hayırlı sahurlar canım..

Tedavi ile ilgili hiç bir şey yapmayalı nerdeyse 1 buçuk sene oluyor..
4.tüpe başlayabilme ihtimalim var..
sebepsiz infertiliteyiz..
ikiz olma ihtimalim her zaman varmış polikistik overliyim düzenli adet gördüğümden gebeliğe engel değildir dediler hep ama birden fazla yumi büyütüyorum çoğunlukla ve ikiz olabilir demişlerdi...

Benim bhcg salgıladığımın en büyük kanıtı kaşıntıdır
Dış gebelik ve kimyasal gebelik dönemlerimde vücudumda gelişi güzel kaşıntılar olurdu bildiğiniz uyuz gibi kaşınırdım yani
Kaşıntım yok ordan umutsuzluğa düşüyorum

Son düzenleme:
bak bu süpermiş o zaman en azından çizginin şimdiden gözükme ihtimalini arttırıyor
ben şimdi çıkıyorum uyuyacağım yarın sabah ilk işim senin güzel haberini yada fotoğrafını görmek için siteye girmek olacak hayırlı sabahlar

Gün dogmadan neler dogar sekerim belli mi olur

Rabbim buyuk be bitanem.bu guzel gunlerin yüzü suyu hurmetine mucizene kavussan keske.
2.testi ne zaman yapcan

Amin canım inşallah
2.testi ilk idrarımlan yapmayacam malum sahur diye yedim içtim bol sıvı aldım onu bi işeyim 2.işemeye yapıcam
bugünki testide öyle yaptım..
öğlen gibi haber veririm yani..

iyi uykular tatlım..
inşallah güzel haberler verebilirim...

Teşekkürler balım bende bayıldıminşallah bu hayaller gerçek olur 🙏🙏🙏🙏

bende beğendim avatarını hemen fakettim ama söylemeye her yeltenişimde benim test maceram girdi devreye

Valla bu çizgiyi görmek bile güzel hayatımda sadece 1 kere gördüm kopkoyu değerde 1250 çıkmıştı gördüğüm göreceğim o olduinşallah bu tedavimde yine görürüm🙏🙏🙏🙏

Sitelerin birinde gezinirken bir arkadasta gordum hemen çaldımama napayım çok sevdim hayalim olan bir resim

Anladim tatlim haklisin.peki madem yarın oglen gorusmek uzere.
namazimi kilip yaticam canlar.herkese hayirli sabahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…