Valla bu çizgiyi görmek bile güzel hayatımda sadece 1 kere gördüm kopkoyu değerde 1250 çıkmıştı gördüğüm göreceğim o olduinşallah bu tedavimde yine görürüm🙏🙏🙏🙏
dimi ama bu ay olmadı diyelim en azından gri çizgim var bi daha ki aya kesin pembe yaparım o çizgiyi ben doğru yoldayım
Anladim tatlim haklisin.peki madem yarın oglen gorusmek uzere.
namazimi kilip yaticam canlar.herkese hayirli sabahlar
E yani..ama umarim bi daha ki aya gerek kalmaz 3.testte cikar o cizgi
Sitelerin birinde gezinirkenbir arkadasta gordum hemen çaldım ama napayım çok sevdim hayalim olan bir resim
Pardon ya ne 3 u 2 dicektim
Güzel haberleri bol şahane birgüne uyanmak dileği ile...
Hepinize iyi uykular kızçelerim
Güzel haberleri bol şahane birgüne uyanmak dileği ile...
Hepinize iyi uykular kızçelerim
Canım demek mesajın orjinalini aradın deseydin fotoyu tekrar yayınlardım...
inşallah giderek koyulaşan çizgileri görmek nasip olur..
şu an çok erken ve temkinliyim çünkü o ikinci çizgi kuruduktan sonra çıktı büyük ihtimal çizginin gölgesş gibi bişi o...
bu kadar erkende çıkarmı pek sanmıyorum o yüzden beklemekten başka çare yok..
Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....
Günaydın,senin için erkenden kalktim ve bekliyorum)))
günaydın , bende merakla bekliyorum
Hayırlı sabahlar bende burdayım bende bekliyorum
Bende hiç gölge bile çıkmıyordu inşallah seninkide yükselmeye çalışan bhcg dir
Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....
kizlar herkese hayirli ramazanlar oncelikle. gulden tedavin hayirli olur insalah cift cizgini gorursun . isteyen herkese kucagina almayi saglikli hayirli bisekilde buyutmeyi nasip etsin insallah rabbim. cevremde bu ara o kadar cok ki bebek istemeyip kazayla oldu diyip uzulen... hepsine agzima geleni soyluyorum walla . hamilelik epey sinirli yapti beni. ama hakedio onlar. , dualarim hep sizinle en yakin zamanda insallah herkesin yuzunu guldursun allahim.
oyyyyy benimi bekliyosunuz sizzzzz
valla 45 dk oldu yapalı henüz bişi çıkmadı ben diyorum size erken daha...
dün çıkan ikinci çizginin kuruduktan sonra yerinde çıkan gölge...
bu markayı kullanıyorum yıllardır dış gebelik ve kimyasalda hiç bir zaman böyle çıkmadı tabii o açıdan bakarsak deşiğik bir deneyim oldu akıl karıştıran...
dün 2 saat sonra çıktı henüz 2 saat olmadı
benim asıl sonucum regl günüme 4 gün kala belli olur bugün itibariyle en az 1 hafta var reglime..
erken yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?