2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende en fazla 1300 ü gördüm ve öyle böyle koyu ikinci çizgim yoktu
inşallah o çizgileri tekrar göreceğimiz günlerde gelecek canım...

Güzel haberleri bol şahane birgüne uyanmak dileği ile...
Hepinize iyi uykular kızçelerim

Bende hiç gölge bile çıkmıyordu inşallah seninkide yükselmeye çalışan bhcg dir

Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....

kizlar herkese hayirli ramazanlar oncelikle. gulden tedavin hayirli olur insalah cift cizgini gorursun . isteyen herkese kucagina almayi saglikli hayirli bisekilde buyutmeyi nasip etsin insallah rabbim. cevremde bu ara o kadar cok ki bebek istemeyip kazayla oldu diyip uzulen... hepsine agzima geleni soyluyorum walla . hamilelik epey sinirli yapti beni. ama hakedio onlar. , dualarim hep sizinle en yakin zamanda insallah herkesin yuzunu guldursun allahim.

Canim ınan şok oldum..çok üzüldüm allah sabır versin.kuzenim aynı şeyleri yaşadı onunda bebeğini patolojiye yollamislardi, sanırım ondada bebeğin kromozomuna bakıyorlardı.kromozom testi de bebeğe yapılacak patolojide udevlet hastanelerinde ücretsiz zaten canim,o özelde patolojiye toplamıştı 300-400 gibi bişey odemisti

Günaydın,senin için erkenden kalktim ve bekliyorum)))

günaydın , bende merakla bekliyorum

Hayırlı sabahlar bende burdayım bende bekliyorum

Bende hiç gölge bile çıkmıyordu inşallah seninkide yükselmeye çalışan bhcg dir

oyyyyy benimi bekliyosunuz sizzzzz
valla 45 dk oldu yapalı henüz bişi çıkmadı ben diyorum size erken daha...
dün çıkan ikinci çizginin kuruduktan sonra yerinde çıkan gölge...
bu markayı kullanıyorum yıllardır dış gebelik ve kimyasalda hiç bir zaman böyle çıkmadı tabii o açıdan bakarsak deşiğik bir deneyim oldu akıl karıştıran...
dün 2 saat sonra çıktı henüz 2 saat olmadı
benim asıl sonucum regl günüme 4 gün kala belli olur bugün itibariyle en az 1 hafta var reglime..
erken yani..

Bu arada canim kuzenim kanda pihtilasma testi yaptırmış mi diyor çünkü onlarda sorun pihtilasmaydi??
Yani test yapmıştım.negatifti üzülmüştüm ama allahım böyle acılar yasatmasin,hep dualarimiz allah tamamına erdirsin diye ama kismette yokmuş demekki,

tatlım ben tedavide değilim doğal denemelerden sonra idrar testi yapıyorum onun muhabbeti var..
istemediği halde gebe kalanlar ve söylenenler lütfen benimde çevremde olmasın hiiiiiççç teselli edemem bi de ciddi tepki verebilirim...
ne demek arkadaş o işi yaparken iyi olmaması için önlem alsınlar o zaman fenalık geldi kazara oldu laflarından...

İnsallah hayırlı haberler verirsin güzelim ben ozaman 1.15 dakkika yatayim))

Ne söyleyeceğimi bilemedim..
Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın...
pgt yöntemi şu;
normal tüp yapılıyor ve opudan sonra döllenen yumurtalardan yani oluşan embriyolardan bir hücre alınıp inceleniyor genetik tanı demek pgt..embriyo sağlıklı ise transfer ediliyor..maliyeti hakkında bilgim yok..pgt topiği var canım orada sana bilgi verirler yazarsan...bir de eşin ve sende kanda kromozom analizi yapabilirler tedavi öncesi..sadece kan vermeniz yeterli sonra sonucu bekleyeceksiniz..

Allah sabır verdin cnm ya inan şok oldum .rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.böyle kayıplar genelde pıhtılaşma kaynaklıda olabiliyor igne kullanıyormuydyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…