İnsallah hayırlı haberler verirsin güzelim ben ozaman 1.15 dakkika yatayim))
canımmm ınan sok oldummm...Allahım sabır versın yaa offf...benımde transferler tutmayınca pgt onerdı doktorum..söyle demsıtı olusan embrıyodan hucre alınıyor ve analız yapılıyıor..kromozom analızıne bakılıp kromozomları duzgun ıralanmıs embrıyolar transfer ediliyor demişti doktorum..Allahım ne diyecegımı bılmıyorum canım yaa Allahım sana sabır versın kuzumHerkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....
Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....
kıyamam yaaa yatın tabii benim işim eğlence kısmı...
bu ay ne dediysem onu yapıyorum idrar testi kıyımı var evde
Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
güldenimmmm gittikçe koyulaşan sidik testlerini merakla bekliyorummmmmm
Bu arada canim kuzenim kanda pihtilasma testi yaptırmış mi diyor çünkü onlarda sorun pihtilasmaydi??
Yani test yapmıştım.negatifti üzülmüştüm ama allahım böyle acılar yasatmasin,hep dualarimiz allah tamamına erdirsin diye ama kismette yokmuş demekki,
Allah sabır verdin cnm ya inan şok oldum .rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.böyle kayıplar genelde pıhtılaşma kaynaklıda olabiliyor igne kullanıyormuydyn
canımmm ınan sok oldummm...Allahım sabır versın yaa offf...benımde transferler tutmayınca pgt onerdı doktorum..söyle demsıtı olusan embrıyodan hucre alınıyor ve analız yapılıyıor..kromozom analızıne bakılıp kromozomları duzgun ıralanmıs embrıyolar transfer ediliyor demişti doktorum..Allahım ne diyecegımı bılmıyorum canım yaa Allahım sana sabır versın kuzum
Cnm cok ama cok uzuldum rabbim bi daha boyle seyler yssatmasin ..inslh pgt ile yapilan isleminden sonra hicbir soru yasamazsin....
bende bekliyorum merakla malum işiyorsun ve bekliyorsun en az sizin kadar bekliyorum
herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. Ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
sende biliosun ki ıdrar da cıkması ıcın en az 20 ve uzerı olması gerekıyor..demem o ki senın kı regl ın gectıgı gun tavan yapacak kuzucummm
AminnnnnÂmin canım inş ne bana ne de bir başkasına yaşatsın allahım..
Rabbim kolaylik ve sabir versin ...Arkadaşlar yarın maalesef kürtaj olacak. Doktor 3 tane hap verdi. Bu haplardan ikisini bugün gece vajinadan uygulayacakmışım. Birini de yarın sabah dil altına koyacakmışım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Netten baktım bu hap ( cytotec) düşük yapmak için kullanılıyormuş.
Arkadaşlar yarın maalesef kürtaj olacak. Doktor 3 tane hap verdi. Bu haplardan ikisini bugün gece vajinadan uygulayacakmışım. Birini de yarın sabah dil altına koyacakmışım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Netten baktım bu hap ( cytotec) düşük yapmak için kullanılıyormuş.
BAYAN EGUNAL ÇOK BENCİLSİNreglime 1 hafta var en az 4 gün sonra netleşir kuzucum...
ben her sabah test yapmaya devam ediciimmm
BAYAN EGUNAL ÇOK BENCİLSİNO YAPTIĞIN TESTLERİ KENDİNE SAKLADIĞINA İNANMIYORUM KOY ŞURAYA YEĞENİMİZİN GÜN GÜN BÜYÜYÜŞÜNE ŞAHİT OLALALIM DEĞİLMİ
bişi yokken niye koyayım tek çizgiyemi bakcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?