2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar keyifler nasıl bu gün

canımmm ınan sok oldummm...Allahım sabır versın yaa offf...benımde transferler tutmayınca pgt onerdı doktorum..söyle demsıtı olusan embrıyodan hucre alınıyor ve analız yapılıyıor..kromozom analızıne bakılıp kromozomları duzgun ıralanmıs embrıyolar transfer ediliyor demişti doktorum..Allahım ne diyecegımı bılmıyorum canım yaa Allahım sana sabır versın kuzum

canım maliyetii için ise olusan ve pgt yapılan embrıyo basına 1000 lira demişlerdi..ama özel merkezde...Allahım bır daha boyle acılar yasatmasın...

Cnm cok ama cok uzuldum rabbim bi daha boyle seyler yssatmasin ..inslh pgt ile yapilan isleminden sonra hicbir soru yasamazsin....

Canım zaten pıhtılaşma vardı önceden bildiğimiz için sulandırıcı iğne yapıyorduk tedavinin başından beri. Âmin canım evet kısmette yokmuş ama dün saat 10:40 dan beri ne yapıyorum ne düşünüyorum hiç bilmiyorum.......

Allah sabır verdin cnm ya inan şok oldum .rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın.böyle kayıplar genelde pıhtılaşma kaynaklıda olabiliyor igne kullanıyormuydyn

Sağlasın canım evet pıhtılaşma hakkında önceden bilgimiz olduğundan tedavinin başından veri kullanıyordum.

Âmin canım âmin...

bende bekliyorum merakla malum işiyorsun ve bekliyorsun en az sizin kadar bekliyorum

sende biliosun ki ıdrar da cıkması ıcın en az 20 ve uzerı olması gerekıyor..demem o ki senın kı regl ın gectıgı gun tavan yapacak kuzucummm

canım yaa çok üzüldümmm allah yardımcın olsun

Arkadaşlar yarın maalesef kürtaj olacak. Doktor 3 tane hap verdi. Bu haplardan ikisini bugün gece vajinadan uygulayacakmışım. Birini de yarın sabah dil altına koyacakmışım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Netten baktım bu hap ( cytotec) düşük yapmak için kullanılıyormuş.

sende biliosun ki ıdrar da cıkması ıcın en az 20 ve uzerı olması gerekıyor..demem o ki senın kı regl ın gectıgı gun tavan yapacak kuzucummm

reglime 1 hafta var en az 4 gün sonra netleşir kuzucum...
ben her sabah test yapmaya devam ediciimmm

Son düzenleme:
Âmin canım inş ne bana ne de bir başkasına yaşatsın allahım..
Aminnnnn
Rabbim kolaylik ve sabir versin ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CANIM YILLAR ÖNCE (2006 sanırım )KIZ KARDEŞİME VERMİŞLERDİ BU İLAÇTAN (yada benzeri bir ilaç) KÜRTAJI DAHA KOLAY HALE GETİRİDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ DR

reglime 1 hafta var en az 4 gün sonra netleşir kuzucum...
ben her sabah test yapmaya devam ediciimmm
BAYAN EGUNAL ÇOK BENCİLSİN O YAPTIĞIN TESTLERİ KENDİNE SAKLADIĞINA İNANMIYORUM KOY ŞURAYA YEĞENİMİZİN GÜN GÜN BÜYÜYÜŞÜNE ŞAHİT OLALALIM DEĞİLMİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…