2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım çok şaşırdım hakkinda hayırlısı olsun ne diyelim çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yasatmasin inşallah

sahur gereği bol bol su tükettim çay içtim şimdi yapsam yanıltıcı olur yoksa bir sahur testi yapcamda yapamıyorum

Fıstık içim bilgi kupum ikinci resimde resmen 2. Çizgi var sen transfer olmus olsan ve bu resmi koysan hepimiz hamilesin deriz yeni testini merakla bekliyorum inşallah hamilesindir

cnm gunaydınnn...gebeliğin ınsaallah sorunsuz gecer ve bebişlerini kucagına saglıkla alırsın..naptın keseleri gördun mu..merak ettım senı..kaç gundur yazısamadık...cnm senın doktorun kımdı bahcecı de...benım kı mustfa bey ama ramazan da yok transferı mı erbil bey yapıcak sanırım...bi de senın de donmus embrıyo ıdı kacıncı gun dondurup kacıncı gun sana transfer yaptılar...bana galıba 4.gun yapıcaklar:44::44::44:..cvbın ıcın sımdıden coook tesekkurler tatlımm

benide eklermisiniz yaş 34 sorun rezerv azlığı ve hareket azlığı kayseri acıbadem sonuç bekliyoruz

BAYAN EGUNAL GELDİĞİNDE EKLER CANIMMMM ...... İNŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSIN HAMİŞ HABERİNLE MUTLU OLURUZ BURADA

Çok üzüldüm cnm ama unutma onemlisi saglikli cocugumuz olmasi..sagliksiz olacaksa olmamasi daha hayirli..

Çok üzüldüm cnm ama unutma onemlisi saglikli cocugumuz olmasi..sagliksiz olacaksa olmamasi daha hayirli..insallah en yakin zamanda sagliklo bir bebisin olur

Şok oldum ( Canım Allah yardımcın olsun...Pgt'den sonra ne olduğu anlaşılır...Allahım dayanma gücü versin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok şaşkın ve üzgünüm. Allah sana sağlık ve sabır versin.

4.günde verebilirsin canım...

Bu ay doğdürüst hastalanmadım ilk gün epey adet oldum ama eretsi gün azaldı bu günde epey azaldı her halde yarın kesilir buna rağmen hormon testi yaptıra bilir miyim?

Canim benim Allahım yardımcın olsun sana güç ve sabır versin insallah

Herkese günaydınlar hayırlı oruçlar bende tutmak istiyorum bitsin artik su adetim:)

Canım canım canım hiç bir söz söyleye miyorum, her şeyin hayırlısı Allah yardımcın olsun

Canim benim cook uzuldum,ne desem bos( allah sana ve esine saglik versin de en kisa zamanda toparlanip,yeni tedavine baslayabilesin..ben gecen sefer 8haftabasi kurtaj olmustum ama ilac vermemisti dr..ama histeroskopi oncesi gece hastanede kalmistim ve vajinal ilac vermislerdi rahim agzi acilsin diye..sana verilen ilac da bunun gibi ya rahimagzi acicidir yada rahim hareketliligini artiran biseydir..

tavsiyelerin için çok teşekkür ederim biosteron dediğin ilaçı doktor tavsiyesiylemi aldın birde aslan pençesi kürü ve incir kürünü aynı anda mı kullandın ne kadar süreyle kullandın

Bıosteronu doktor tavsiyesi ile kullandım canım.
Kürleri aynı aynda yapmayın diyorlar ama ben aynı anda yaptım doğal şeyler bir zararı olmaz diye düşündüm

Adetim çok duzenli ama eskiye göre daha az geliyor ve daha kisa sürüyor 3 gun falan ...sen de de oluyor mu.bir de senin fsh sınırı gecmis..dusursen de yumurta sayin cok azmis. Yasimizdanmi acaba..

Maalesef bende eskisi gibi adet olamıyorum fakat rezervimiz azalmış olabilir ama daha orada yüzlerce yumurta hazır bekliyor önemli olan folikülde ki yumurtalar onlarıda kürle ilaçla çoğalta bilir asıl yerlerinden foliküle çıkmasını sağlaya biliriz. Bu arada fsh durumum artık eskisine göre daha iyi, bu arada yaşım 36 senin kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…