dün ki teste benzer bişi çıktı bende attımBAYAN EGUNAL ÇOK BENCİLSİNO YAPTIĞIN TESTLERİ KENDİNE SAKLADIĞINA İNANMIYORUM KOY ŞURAYA YEĞENİMİZİN GÜN GÜN BÜYÜYÜŞÜNE ŞAHİT OLALALIM DEĞİLMİ
Fıstık içim bilgi kupum ikinci resimde resmen 2. Çizgi var sen transfer olmus olsan ve bu resmi koysan hepimiz hamilesin deriz yeni testini merakla bekliyorum inşallah hamilesindir
Bu ay doğdürüst hastalanmadım ilk gün epey adet oldum ama eretsi gün azaldı bu günde epey azaldı her halde yarın kesilir buna rağmen hormon testi yaptıra bilir miyim?
et etttbızı de resimlerden mahrum bırakmaa
benide eklermisiniz yaş 34 sorun rezerv azlığı ve hareket azlığı kayseri acıbadem sonuç bekliyoruz
BAYAN EGUNAL GELDİĞİNDE EKLER CANIMMMM...... İNŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSIN HAMİŞ HABERİNLE MUTLU OLURUZ BURADA
Kızlar slm. Bu topikte yeniyim. Ilk tüp denemem. İğne ve yumurta takibi aşamasındayım .. Şuanda doktor herşey iyi diyor bazen burda böyle söylendiği halda negatif sonuçlar alan anne adaylarını duyunca acaba ben de mi öyle olacam diyorum bazen de hiç umut yokken pozitif sonuçları alanlar olunca içime ayrı bir heyecan doluyor ... Geneliniz transfer olup bekleme aşamasında .. Emin olun siz gibi bende heyecan yapıyorum sizinle .. Temmuz'un ilk zamanlarında sonuç öğrenecek fazlalıkta sanırım :) benim gibi takip aşamasında olan var mı ... Allah hakkımızda hayırlı sonuçlar versin...(âmin)
hoşgeldin canım...
ilk denemende evladına kavuşursun inşallah...
inşallah bu sefer bebeğinin müjdesini alırsın canım
tedavin su gibi akar gider ve sonu da güzel olur
nerde yaptırcaksın peki ? ve sorun nedir?
Canım canım canım hiç bir söz söyleye miyorum, her şeyin hayırlısı Allah yardımcın olsun
Canim benim cook uzuldum,ne desem bos( allah sana ve esine saglik versin de en kisa zamanda toparlanip,yeni tedavine baslayabilesin..ben gecen sefer 8haftabasi kurtaj olmustum ama ilac vermemisti dr..ama histeroskopi oncesi gece hastanede kalmistim ve vajinal ilac vermislerdi rahim agzi acilsin diye..sana verilen ilac da bunun gibi ya rahimagzi acicidir yada rahim hareketliligini artiran biseydir..
Benim de söyleyecek tek bi sözüm bile yok. Zaten hiç konuşmak istemiyorum. Sadece susmak ve uyandırmamakı üzere uyumak istiyorum......
Adet gördüm tedaviye başlıyorum 2.defa
Dualarınızı lütfen eksik etmeyin
Benim de söyleyecek tek bi sözüm bile yok. Zaten hiç konuşmak istemiyorum. Sadece susmak ve uyandırmamakı üzere uyumak istiyorum......
o bebek bu ay gelecekkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:dün ki teste benzer bişi çıktı bende attım
şimdi bebeğim düşmüşmüdür
evet canım akıl karıştıran bir testti ama kuruduktan sonra çıktı o nedenle ciddiye alamıyorum..
bu ay kalsın canım bir dahaki ay yaptır bu durumda..
tabii şekerim hiç mahrum bırakırmıyım akşama yaparım bi tane koyarım
sabahkini attımda
hoşgeldin tatlım..
tabiki eklerim listeye sonunda da hamileeeee diye yazarım inşallah...
bağyan egunal bacı geldi eklicek
İnşallah dediğin gibi olur. Memorial Tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum Doktorum yumurtamın az ve kalitesiz olduğunu söylüyor.
Canim öncelikle hayırlı olsun ve evladina biran önce kavusursun insallah...benim bişey merak ettim yumurta rezervin az ve kalitesiz diyor peki bununnicin herhangi bi ilac onerdimi merak ettimde
Eveeettt bu ay ki idrar testi maceralarım bugün itibari ile başladı
Tahmini yumurtlama günümün üzerinden en fazla 5 gün geçmiştir
İlk testim...
Eki Görüntüle 1171719 Bir çizgi var ama testi yaptıktan 2 saat sonra çıktı yani kuruyunca o sebeple ve henüz çoooooook erken olması münasebetiyle bir anlam yüklemeyin
bu ay bol bol test yapacam dediğim için yapıp sizinle fotosunu paylaşıyorum olay bu yaneee
Bu da daha yakın çekim..
Eki Görüntüle 1171725
Arkadaşlar yarın maalesef kürtaj olacak. Doktor 3 tane hap verdi. Bu haplardan ikisini bugün gece vajinadan uygulayacakmışım. Birini de yarın sabah dil altına koyacakmışım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Netten baktım bu hap ( cytotec) düşük yapmak için kullanılıyormuş.
Canım dunde yazdım ama görmedin herhalde dua edicez veeeeee inşallah önümüzde denemende hersey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?