2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar slm. Bu topikte yeniyim. Ilk tüp denemem. İğne ve yumurta takibi aşamasındayım .. Şuanda doktor herşey iyi diyor bazen burda böyle söylendiği halda negatif sonuçlar alan anne adaylarını duyunca acaba ben de mi öyle olacam diyorum bazen de hiç umut yokken pozitif sonuçları alanlar olunca içime ayrı bir heyecan doluyor ... Geneliniz transfer olup bekleme aşamasında .. Emin olun siz gibi bende heyecan yapıyorum sizinle .. Temmuz'un ilk zamanlarında sonuç öğrenecek fazlalıkta sanırım :) benim gibi takip aşamasında olan var mı ... Allah hakkımızda hayırlı sonuçlar versin...(âmin)

BAYAN EGUNAL ÇOK BENCİLSİN O YAPTIĞIN TESTLERİ KENDİNE SAKLADIĞINA İNANMIYORUM KOY ŞURAYA YEĞENİMİZİN GÜN GÜN BÜYÜYÜŞÜNE ŞAHİT OLALALIM DEĞİLMİ
dün ki teste benzer bişi çıktı bende attım
şimdi bebeğim düşmüşmüdür

Fıstık içim bilgi kupum ikinci resimde resmen 2. Çizgi var sen transfer olmus olsan ve bu resmi koysan hepimiz hamilesin deriz yeni testini merakla bekliyorum inşallah hamilesindir

evet canım akıl karıştıran bir testti ama kuruduktan sonra çıktı o nedenle ciddiye alamıyorum..

Bu ay doğdürüst hastalanmadım ilk gün epey adet oldum ama eretsi gün azaldı bu günde epey azaldı her halde yarın kesilir buna rağmen hormon testi yaptıra bilir miyim?

bu ay kalsın canım bir dahaki ay yaptır bu durumda..

et ettt bızı de resimlerden mahrum bırakmaa

tabii şekerim hiç mahrum bırakırmıyım akşama yaparım bi tane koyarım
sabahkini attımda

benide eklermisiniz yaş 34 sorun rezerv azlığı ve hareket azlığı kayseri acıbadem sonuç bekliyoruz

hoşgeldin tatlım..
tabiki eklerim listeye sonunda da hamileeeee diye yazarım inşallah...

BAYAN EGUNAL GELDİĞİNDE EKLER CANIMMMM ...... İNŞŞŞŞŞŞ GÜZEL HABERLER ALIRSIN HAMİŞ HABERİNLE MUTLU OLURUZ BURADA

bağyan egunal bacı geldi eklicek

hoşgeldin canım...
ilk denemende evladına kavuşursun inşallah...

inşallah bu sefer bebeğinin müjdesini alırsın canım
tedavin su gibi akar gider ve sonu da güzel olur
nerde yaptırcaksın peki ? ve sorun nedir?

İnşallah dediğin gibi olur. Memorial Tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum Doktorum yumurtamın az ve kalitesiz olduğunu söylüyor.

Son düzenleme:
Canım canım canım hiç bir söz söyleye miyorum, her şeyin hayırlısı Allah yardımcın olsun

Benim de söyleyecek tek bi sözüm bile yok. Zaten hiç konuşmak istemiyorum. Sadece susmak ve uyandırmamakı üzere uyumak istiyorum......

Evet sanırım rahim ağzı açılsın diye dün konuşurlarken öyle bir şeyler duyduğumu hatırlıyorum. Çünkü bebeğimin öldüğünü duyunca dünya başıma yıkıldı sanki. Sadece bir an önce oradan ayrılıp eve gelmek istedim.......

Benim de söyleyecek tek bi sözüm bile yok. Zaten hiç konuşmak istemiyorum. Sadece susmak ve uyandırmamakı üzere uyumak istiyorum......

Canim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım Rabbim sabır versin her zaman yanındayız

Adet gördüm tedaviye başlıyorum 2.defa

Dualarınızı lütfen eksik etmeyin

Hosgeldin cnm.merak etme dualarimiz tum evlat sahibi olmak isteyenlere zaten

Tatlim icinin ne kadar cok yandigini tahmin ediyorum ama ne olur sabirli ol.rabbim buyuk.

o bebek bu ay gelecekkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hoş gelmiş bayan egunal kolay gelsin ona

İnşallah dediğin gibi olur. Memorial Tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum Doktorum yumurtamın az ve kalitesiz olduğunu söylüyor.

Canim öncelikle hayırlı olsun ve evladina biran önce kavusursun insallah...benim bişey merak ettim yumurta rezervin az ve kalitesiz diyor peki bununnicin herhangi bi ilac onerdimi merak ettimde

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Canim öncelikle hayırlı olsun ve evladina biran önce kavusursun insallah...benim bişey merak ettim yumurta rezervin az ve kalitesiz diyor peki bununnicin herhangi bi ilac onerdimi merak ettimde

Canım dunde yazdım ama görmedin herhalde dua edicez veeeeee inşallah önümüzde denemende hersey güzel olacak

şok şok şok
aslında pekde şaşırmadım nitekim bekliyorduk biz değil mi
biz demiştik dediğimiz sayfaları bulma vakti gelicek sanırım yakında
Ayyyy valla öyle bi sevindim ki anlatamam inşallah olmuştur inşallah canım
Rabbim seninde yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde inşallah

bana gelince reglim geldi gelecek bende önümüzeki ay hamiş kalırım ozaman

Canim benim Rabbim yardimcin olsun. Gecmis olsun

Canım dunde yazdım ama görmedin herhalde dua edicez veeeeee inşallah önümüzde denemende hersey güzel olacak

Görmedim canim ya,ne duası yapacağız???? İnsallah güzel allahım bizlerede nasip eder hayirli sağlıklı güzel evlatlar...insallah sizlerde sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrularinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…