2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

biz demiştik sayfalarını bulmanda ve bayan egunal in gözüne sokmanda baş yardımcın olacağım hemde büyük bir keyifleee

Eklentiler

• $avatar186262_91.gif
    55,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Görmedim canim ya,ne duası yapacağız???? İnsallah güzel allahım bizlerede nasip eder hayirli sağlıklı güzel evlatlar...insallah sizlerde sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrularinizi

destommm benide bilgilendirimisin öğrendiğinde dua ne zaman ve nasılmış? mümkn olursa bende katılırım

Son düzenleme:
Canım hakinda hayirlisi olsun vakti gelmemiş demekki daha çok dua edicez veeeeee önümüzdeki maçlara bakicaz dimi

Sen bu msjdan bahsediyon anladimmmmm)))
Canim dua dilimden hiç düşmüyor hep dileyip istiyoruz,insallah dualarimizi kabul eder

destommm benide bilgilendirimisin öğrendiğinde dua ne zaman ve nasılmış? mümkn olursa bende katılırım

Canim öğrendim,dua yi kendi kendine istediğin zaman hem.kendine hem bizler için okuyacaksın tabi istersen...yani dua etkinliği yokmuş.ben dua edeceğiz kısmını yanlış anlamisim)))

Canim öğrendim,dua yi kendi kendine istediğin zaman hem.kendine hem bizler için okuyacaksın tabi istersen...yani dua etkinliği yokmuş.ben dua edeceğiz kısmını yanlış anlamisim)))

hımm anladım kuzum ben zaten hep ediyorum Allah kabul etsin
markete gidicem sonra da biraz mutfakta iş yaparım sonra görüşürüz canım
çıktım ben

canım nasılsın. nasıl gidiyor hamılelık gittnmı doktora.. bulantın falan başladımı sende

İyi gibiyim canım sürekli uyukluyorum hep yorgunum işe gitmek çok zor bulantı da çok az var ama yemek yiyince geçiyor. Kendi doktoruma yarın gidicem dün bebeği görmeye diğer doktora kontrole gittim normal falan dedi küçük bi kese daha var dedi kafam karıştı endişeliyim yarın sağlıklı bilgiyi alıcam inşallah.
Sen nasılsın? Var mı değişiklikler?

Merhaba arkadaşlar. Bayadir yazamiyorum size. Öncelikle herkese hayirli ramazanlar. Ben ilac kullandigim icin bu ramazanda oruc tutamiyorum tutanlarin allah orucunu kabuletsin inşallah.

Ben suan biesteron ve d.kontrol hapi ve bir vitami kullaniyorum 3.haftaya giriyorum bu ilaclarla birlikte ama kendimde bazi değişiklikleri sizle paylaşmak istedim birincisi kilo almaya basladim sanki, birkaç gündür ağlama ataklari geciriyorum. Mutsuz hissediyorum ve anksiyete geliştirdim. Bana yardimci olabilirmisiniz. Bu süreçte ayni seyleri hisseden oldu mu yoksa bana özgü biesey mi?

Kafunder den haber varmı diye bi koşu bakmaya geldim
Transferi noldu acaba inşallah iyidir

bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)

Merhaba canım, inşallah şifa olur ilaçların. Ben prolaktini düşürmek için parlodel ve yanı sıra kisti küçültmek için doğum kontrol hapı kullandım ve 2 haftanın sonunda psikiyatristte aldım soluğu yeşil reçeteli ilaç yazdı bana anksiyete bozukluğu teşhisiyle tedavi öncesi hayatımın en kötü dönemiydi psikolojik olarak. Bundan sonra düzelmem ben diye çok korktum ama ilaçları bırakınca normale döndüm
Bu ilaçlar hormon vs böyle psikolojik durumu bozabiliyor bırakınca düzelirsin inşallah. Bir de nefes egzersizini öneririm çok işe yarıyor.

Canim ne guzel haberler bunlar. Allah tamamina erdirsin. Bebesin sana siki siki tutunsun insallah.

Geçmiş olsun arkadaşım. Allahım sana inşallah bu meleğini sana sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eder. Tüm şans ve güzellikler senin olsun inşallah

Aramizda bir hafta vardi soktayim şu an ((( nerden anladın nasıl oldu yarabbim sen sabrini ver ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…