şok şok şok
Aslında pekde şaşırmadım nitekim bekliyorduk biz değil mi
Biz demiştik dediğimiz sayfaları bulma vakti gelicek sanırım yakında
Ayyyy valla öyle bi sevindim ki anlatamam inşallah olmuştur inşallah canım
rabbim seninde yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde inşallah
bana gelince reglim geldi gelecekBende önümüzeki ay hamiş kalırım ozaman
Adet gördüm tedaviye başlıyorum 2.defa
Dualarınızı lütfen eksik etmeyin
biz demiştik sayfalarını bulmanda ve bayan egunal in gözüne sokmanda baş yardımcın olacağım hemde büyük bir keyifleee
Görmedim canim ya,ne duası yapacağız???? İnsallah güzel allahım bizlerede nasip eder hayirli sağlıklı güzel evlatlar...insallah sizlerde sağlıkla kucaginiza alırsınız yavrularinizi
destommm benide bilgilendirimisin öğrendiğinde dua ne zaman ve nasılmış? mümkn olursa bende katılırım
Canım hakinda hayirlisi olsun vakti gelmemiş demekki daha çok dua edicez veeeeee önümüzdeki maçlara bakicaz dimi
destommm benide bilgilendirimisin öğrendiğinde dua ne zaman ve nasılmış? mümkn olursa bende katılırım
Canim öğrendim,dua yi kendi kendine istediğin zaman hem.kendine hem bizler için okuyacaksın tabi istersen...yani dua etkinliği yokmuş.ben dua edeceğiz kısmını yanlış anlamisim)))
hımm anladım kuzumben zaten hep ediyorum Allah kabul etsin
markete gidicem sonra da biraz mutfakta iş yaparım sonra görüşürüz canım
çıktım ben
canım nasılsın. nasıl gidiyor hamılelık gittnmı doktora.. bulantın falan başladımı sende
Merhaba arkadaşlar. Bayadir yazamiyorum size. Öncelikle herkese hayirli ramazanlar. Ben ilac kullandigim icin bu ramazanda oruc tutamiyorumtutanlarin allah orucunu kabuletsin inşallah.
Ben suan biesteron ve d.kontrol hapi ve bir vitami kullaniyorum 3.haftaya giriyorum bu ilaclarla birlikte ama kendimde bazi değişiklikleri sizle paylaşmak istedim birincisi kilo almaya basladim sanki, birkaç gündür ağlama ataklari geciriyorum. Mutsuz hissediyorum ve anksiyete geliştirdim. Bana yardimci olabilirmisiniz. Bu süreçte ayni seyleri hisseden oldu mu yoksa bana özgü biesey mi?
bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
Benim de söyleyecek tek bi sözüm bile yok. Zaten hiç konuşmak istemiyorum. Sadece susmak ve uyandırmamakı üzere uyumak istiyorum......
bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
Sen bu msjdan bahsediyon anladimmmmm)))
Canim dua dilimden hiç düşmüyor hep dileyip istiyoruz,insallah dualarimizi kabul eder
Banada peynir,yumurta bide yumuşatıcı alllll))))
Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?