Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....
Kafunder den haber varmı diye bi koşu bakmaya geldim
Transferi noldu acaba inşallah iyidir
rabbim mucizene can versin içinde..... 11 temmuz senin günün olsun..bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
rabbim mucizene can versin içinde..... 11 temmuz senin günün olsun..
Geçmiş olsun arkadaşım. Allahım sana inşallah bu meleğini sana sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eder. Tüm şans ve güzellikler senin olsun inşallah
Canim ne guzel haberler bunlar. Allah tamamina erdirsin. Bebesin sana siki siki tutunsun insallah.
Aramizda bir hafta vardi soktayim şu an((( nerden anladın nasıl oldu yarabbim sen sabrini ver ((
canım çok üzüldümAllahım sana yardım etsin dayanma gücü versin
bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Canım tekrar kan ne zaman vereceksin
canım oldu çok şükür :) biz iyiyyiz(tam yazarken kızım ve ben yazacaktım sonra biz dedim) :) 1 tane transfer oldu blast :) kalan 4 tane donduruldu :)
1 hafta sonra senden 12 gün sonra benden güzel haberler alacağız inşallah :)
Âmin canım inş. Dayanma gücü nasıl gelecek bilmiyorum....
canım benim çok şükür sorunsuz oldu bitti hep diyorum sen kesin gebesin bu kez ve herşey yolunda gidecek Allahın izniyle..İçime öyle doğuyor..
Banada peynir,yumurta bide yumuşatıcı alllll))))
canım benim çok güzel haberler vermişsinbugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Maalesef bende eskisi gibi adet olamıyorum fakat rezervimiz azalmış olabilir ama daha orada yüzlerce yumurta hazır bekliyor önemli olan folikülde ki yumurtalar onlarıda kürle ilaçla çoğalta bilir asıl yerlerinden foliküle çıkmasını sağlaya biliriz. Bu arada fsh durumum artık eskisine göre daha iyi, bu arada yaşım 36 senin kaç
Ne oldu senin akşam testin?????
arkadaşlar ankara da co kültür yöntemini deneyen hastaneler nereler biliyor musunuz? birde ben haftaya ankara zekai tahir burak hastanesine gidecem orda yaptıranlarınız var mı?
Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....
hep aynı canım kuruyunca bi çizgi beliriyor o da pembe değil dediğim gibi tamamen ikinci çizginin yeri kuruyunca gölge gibi oluyor gri gebelikten değil yani..tabii regl olana dek testlere devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?