2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım çok üzüldüm Allahım sana yardım etsin dayanma gücü versin

Kafunder den haber varmı diye bi koşu bakmaya geldim
Transferi noldu acaba inşallah iyidir

canım oldu çok şükür :) biz iyiyyiz(tam yazarken kızım ve ben yazacaktım sonra biz dedim) :) 1 tane transfer oldu blast :) kalan 4 tane donduruldu :)
1 hafta sonra senden 12 gün sonra benden güzel haberler alacağız inşallah :)

rabbim mucizene can versin içinde..... 11 temmuz senin günün olsun..

rabbim mucizene can versin içinde..... 11 temmuz senin günün olsun..

Geçmiş olsun arkadaşım. Allahım sana inşallah bu meleğini sana sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip eder. Tüm şans ve güzellikler senin olsun inşallah

Canim ne guzel haberler bunlar. Allah tamamina erdirsin. Bebesin sana siki siki tutunsun insallah.

sağolun kızlar :) Allahım hepimize minik mucizelerimizi versin inşallah

Aramizda bir hafta vardi soktayim şu an ((( nerden anladın nasıl oldu yarabbim sen sabrini ver ((

Âmin inş canım inş. Dün doktor kontrolüm vardı 10+0 olması gerekirken bebeğim 6+6 da beni çoktan terk etmiş

Oy maşallah kuzucuklara insallah sana sımsıkı tutunur minigin de diğer mimikler kardeşi olur

Hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun masallah herşey okadar güzel gelistiki insallah sonuca çok güzel olacak,dualarimdasin canim

canım benim çok şükür sorunsuz oldu bitti hep diyorum sen kesin gebesin bu kez ve herşey yolunda gidecek Allahın izniyle..İçime öyle doğuyor..

Âmin canım inş. Dayanma gücü nasıl gelecek bilmiyorum....

Canim yaşadığın çok zor bişey sakin siz beni anlayamazsınız deme,allahım daha beterinden korusun guzelim.biran önce bu acıyı atlatıp sağlıklı sıhhatli evlatlarına kavusursun insallah.allahım her acının tesellisini veriyor sabret

arkadaşlar ankara da co kültür yöntemini deneyen hastaneler nereler biliyor musunuz? birde ben haftaya ankara zekai tahir burak hastanesine gidecem orda yaptıranlarınız var mı?

Banada peynir,yumurta bide yumuşatıcı alllll))))

saç boyası aldım kendime
regl olunca boyucam yani yarın diyebilirm

canım benim çok güzel haberler vermişsin Maşallah 5.gün embriyosu bide
Rabbim sizi korusun inşallah bu sefer olucak canım
11 temmuz senin günün olsun inşallah

Ben de 35 yaşındayım. ..

Ne oldu senin akşam testin?????

hep aynı canım kuruyunca bi çizgi beliriyor o da pembe değil dediğim gibi tamamen ikinci çizginin yeri kuruyunca gölge gibi oluyor gri gebelikten değil yani..tabii regl olana dek testlere devam

Kızlar yarın kese görmeye gidicem çok stres yaptım yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah sabır versin başka acılar göstermesin arkadaşım.sana üzülme diyemem allahın takdiri arkadaşım gün gelicek hepimiz muradına kavuşacak allah kısmet ederse.

hep aynı canım kuruyunca bi çizgi beliriyor o da pembe değil dediğim gibi tamamen ikinci çizginin yeri kuruyunca gölge gibi oluyor gri gebelikten değil yani..tabii regl olana dek testlere devam

Canim insallah ilacdir,transferdir hicbiseye gerek olmadan hamile kalmissindir ben senden o potansiyeli sezdim zaten))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…