Allah gönlünün muradını inşallah bu sefer verir baya tecrübe sahibi olmuşsun sen ... Sabrına da hayran kaldım .. Yılmamışsın
Afeerinn sizee akilli kizceleeerbarıştık ki artik
Afeerinn sizee akilli kizceleeerhadi çiçek olunn bakiimm
O başlattıben değil hsg sonucunu sordu bende anladım ama kötü bir şey yok dedim neymiş nasıl tupcuymusum bilmiyormusum egunala ispikledi beni ama ama benim suçum yok ki laf aramızda bak kulağına söylüyorum:130:
Ben blg seviyorum onunla barıştm ama caktirmiyorum
Ben hiç kusmedim ki
Afeerinn sizee akilli kizceleeerhadi çiçek olunn bakiimm
Amin
adetim hep düzenli olduğundan pko infertilite sebebi saymıyorlar..
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
Gozun aydin tatlim allah tamamina erdirir insallah darisi biz ve bizim gibilere olur insallahhhh
inşallllllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhh canım :) kanda da değeri görürsem :) inanamıyorum :)
merhaba canım senden alıntı yaptım ama herkese teşekkür ediyorum bugün aradılar ve 4üde çok iyi durumdalarmış yarın sabah transferim olacak ve çok heyecanlıyımmmm
12. gün değerim 77.52 di bugün gene kan verdim 14.gün değerim 230.52
15 gün sonra kontrole çağırdılar.bide kızlar transferden beri progesteron iğne kullanıyorudum o kontrole kadar devam et dediler.daha ne kadar devam edicek bu iğneler
Du sen hemen şikayetçi oluyom bi de hatırlatıyo bak
Egunalım orda misin ben bu yukardaki hatundan şikayetciyim bugün hsg sonucumu atiyom bilmiyom ama iyi diyo ne biçim tüpcü anacim bilmiyo bi de yorum yapıyo şikayetım var a dostlar
tatlış tam adet oldun mu :26:
eger bu hiteroskopi anestezi altında yapılan bişeyse bana anestezi filan vermediler...belki o degildir..sadece işlem sonrasında ciddi bel agrısı cekmiştim...
Gunaydin tatlim sende benim gibi erkencisin
ofis hisreroskopide anestezi vermezler..
sana yapılan ofis olabilir..
günaydın canımmmevet bugün erkencikten kocişle bir uyandım daha uyumucam
bu gece teheccüd duamız var ya uyumam lazım erken ki sonra uyanayım uykumu alırsam uyumam diye böyle uykusuzluga mahkum ettim vucudumusen neden erkencisin
merhaba kızlar nasılsınız? my baby asyaa serçem ne durumdasınız? geçmişi okuyamadım malum boş vaktim hiç yok artık diyebilirimkızım biraz evvel uyudu bende bi bakayım dedim size...biz çok iyiyiz şükür bu ayın 12 sinde 1 aylık olacağız ne çabuk zaman geçiyor sanki daha dün gibi tüp bebek yaptıracaktım o ay hamile olduğumu öğrendim ALLAHım YARRABİM şimdi kızım yanımda uyuyor şükürler olsun... size hep hep dua ediyorum doğumdada ettim ALLAHım kabul etsin inşallaaah hepinizi çok öptümm kendinize iyi bakın
Offff yaaaaaa cok kafam karisiyor benim ne zor bu islerrr yada ilk denemem ya acayip cahilim 😆 bu e2 ye kac gunde bir bakilmasi gerekir arkadaslarr her gun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?