2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allah gönlünün muradını inşallah bu sefer verir baya tecrübe sahibi olmuşsun sen ... Sabrına da hayran kaldım .. Yılmamışsın

allah biyerde dayanma gücü veriyor evet aslında ben sabırlıyım sadece bu yüzden değil genelde her konuda sabırlıyımdır...
yaşım 30 , 40 yaşına kadar denerim pes etmem olmazsa evlat ediniriz yada böyle karı koca yaşarız maddi imkan buldukça deniyoruz allah kimsenin emeğini geri çevirmesin

Ben hiç kusmedim ki

Bende bende

Afeerinn sizee akilli kizceleeer hadi çiçek olunn bakiimm

olduk ki bak

Sana baktım çiçek nasil yapılıyo diye hehe

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

merhaba canım senden alıntı yaptım ama herkese teşekkür ediyorum bugün aradılar ve 4üde çok iyi durumdalarmış yarın sabah transferim olacak ve çok heyecanlıyımmmm

Hayırlısı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun inşallah Rabbim yardımcın olsun sonucunda pozitif olsun inşallah

ne güzel bir haber bu ben gözden kaçırmışım sanırım
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsinMAşallah

illa edecen yani ne inatçı ne kindar bişi çıktın sen yaaaaaa

tatlış tam adet oldun mu :26:

yani normaldeki gibi olmadım ama oldum sayılır nasıl desem bilemedim az geliyor ama leke gibi de değil artık
oldum oldum :44: evet oldum sanırım son kararım

eger bu hiteroskopi anestezi altında yapılan bişeyse bana anestezi filan vermediler...belki o degildir..sadece işlem sonrasında ciddi bel agrısı cekmiştim...

anestezi ile yapılıyor histeroskopi bende de yapıldı tüp bebek öncesi
senin hsg yani rahim filmi olmasın:26:

Gunaydin tatlim sende benim gibi erkencisin

günaydın canımmm evet bugün erkencikten kocişle bir uyandım daha uyumucam
bu gece teheccüd duamız var ya uyumam lazım erken ki sonra uyanayım uykumu alırsam uyumam diye böyle uykusuzluga mahkum ettim vucudumu sen neden erkencisin

ofis hisreroskopide anestezi vermezler..
sana yapılan ofis olabilir..

yaaaaa bana baştan verdi anesteziyi ofis demişti üstelik ama polip çıııktı ozaman o işleme mudahele edince operatif olmuştu daha fazla para da ödediydim demekki doktor biliyomus benden bişey çıkacagını baştan vermiş anesteziyi

Benimde birazdan ustalar gelip banyomda tadilat yapcekler ( onlar icin erken kalkmak zorunda kaldim..

ayyy kuzum sen beni burdan mı sobeledin
mybaby'in dışında diğer saydıgın arkadaşlarımız ütp bebek bölümüne teşrif etmediler henüz
tek transfer benim alternatif tıptan bilime dogru yola çıkan
madem ziyaretime geldin al ozaman sana koccaman çiçek

Offff yaaaaaa cok kafam karisiyor benim ne zor bu islerrr yada ilk denemem ya acayip cahilim 😆 bu e2 ye kac gunde bir bakilmasi gerekir arkadaslarr her gun mu

2günde 1 bakılıyor canım ilk denemem demişsin sizde sorun neydi peki? neden pgt yöntemini araştırdın merak ettim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…