test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
Benimde birazdan ustalar gelip banyomda tadilat yapcekler( onlar icin erken kalkmak zorunda kaldim..
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
O başlattıben değil hsg sonucunu sordu bende anladım ama kötü bir şey yok dedim neymiş nasıl tupcuymusum bilmiyormusum egunala ispikledi beni ama ama benim suçum yok ki laf aramızda bak kulağına söylüyorum:130:
Ben blg seviyorum onunla barıştm ama caktirmiyorum
canımmmm ne güzel bi haber buuuu.... kan sonucunu da bekliyoruzzzz..... değeri görünce heyecana sarıp biz yazmayı unutma emiiiitest yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
günaydın mybabyyyygünaydın canımmmevet bugün erkencikten kocişle bir uyandım daha uyumucam
bu gece teheccüd duamız var ya uyumam lazım erken ki sonra uyanayım uykumu alırsam uyumam diye böyle uykusuzluga mahkum ettim vucudumusen neden erkencisin
Hiiiii kizarimm tabee hadii bakiimm kocisinin yaninaa uykuya sabahlar hemen oluyo..operimm seni ohhh hadi yine iisin kofte kaptin ii geceler öpücüğünü9
sabah sabahhhh bu haber bombaaaa bombaaaaa
ayyy çok sevindim canımmmmmmmmmmmmm
hadi inşallah kanda da güzel değerler alırsın Rabbim yüzüne gülsün çifte bayram olsun canım
dualarım seninle ayyy heycanladm yaaaa :18:
hemen yaz gelinceeeeeeeeeeee
hımm kolay gelsin canım bide banyo tadilatı ses gürültü pisliğide cabası
ayy amma da kötü bişey yaptırıyomsun gibi anlattım he
hemen düzeltiyorum
banyon mis gibi olacak bütün sorunlar gidecek o eve gelen ustalar banyonu şahane yapacak sonunda azcık pislik olcak temizlicen ama yorulduguna değcekoldu şimdi
Canim sendemi memorialde tedavi gormek istiyosun??
günaydın mybabyyyy
daha kan vermeye gidemedim :) sonucu alınca yazarım hemen :)
dua edin :)
Sanirsam ilk soylediklerin aci ama gercek
Ben hala merkez konusunda karar veremedim. sperm sayı ve hareket azlığı %3 morfoloji sorunumuz. 2 başarısız tüp tedavim oldu. Merkezimin başarısızlığı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden merkez değiştireceğim. Ama raporum ekim de çıkacak.Memorial de de rapor geçmiyor raporu olanlara az bir indirim sağlanıyormuş sanırım. Ben de İstanbul tüp emre bey yada medicana selman bey arasında karar vermeye calışıyorum. Ama memorialle de ön görüşme yapıp bilgi alıp tam olarak fiyat öğrenmek istiyorum. Sen ne durumdasın?
inşallllllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhh canım :) kanda da değeri görürsem :) inanamıyorum :)
Canim ben memorial ile suan irtibat halindeyim kismet olursa eylul ekim gibi tedaviye baslamak istiyoruz suan benden istedikleri hormon ve kan tahlillerini yaptirmaya calisiyorum..benimde basimdan iki asilama ve bir tup bebek tedavisi gecti kesinlikle merkez cok onemli hakkimizda hayirlisi allah yardimcimiz olsun canim...
canım ön görüşme için ücret ödedin mi?
Canim ben yurtdisinda yasiyorum suan tlfon ve e-mail yolu ile irtibattayim henuz yuz yuze gorusmuslugum yok...
daha kan vermeye gidemedim :) sonucu alınca yazarım hemen :)
dua edin :)
anladım canım sağol umarım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur Rabbim bizlere de nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?