2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

sabah sabahhhh bu haber bombaaaa bombaaaaa
ayyy çok sevindim canımmmmmmmmmmmmm
hadi inşallah kanda da güzel değerler alırsın Rabbim yüzüne gülsün çifte bayram olsun canım
dualarım seninle ayyy heycanladm yaaaa :18:
hemen yaz gelinceeeeeeeeeeee

Benimde birazdan ustalar gelip banyomda tadilat yapcekler ( onlar icin erken kalkmak zorunda kaldim..

hımm kolay gelsin canım bide banyo tadilatı ses gürültü pisliğide cabası
ayy amma da kötü bişey yaptırıyomsun gibi anlattım he
hemen düzeltiyorum
banyon mis gibi olacak bütün sorunlar gidecek o eve gelen ustalar banyonu şahane yapacak sonunda azcık pislik olcak temizlicen ama yorulduguna değcek oldu şimdi

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

masallahh oleyyyyyhadi kan da da degerler yuksek ciksin gozunaydin cok sevindim cnm ....

her gelen gün güzel haberler getirsin, pozitif başlasın pozitif geçsin inşallahhhh

şakacı gençlik siziiiiii

canımmmm ne güzel bi haber buuuu.... kan sonucunu da bekliyoruzzzz..... değeri görünce heyecana sarıp biz yazmayı unutma emiiii

günaydın mybabyyyy

Hiiiii kizarimm tabee hadii bakiimm kocisinin yaninaa uykuya sabahlar hemen oluyo..operimm seni ohhh hadi yine iisin kofte kaptin ii geceler öpücüğünü9

mersi şekerim ama ben o öpücüğünü uykudan uyandıktan sonra aldım

Sanirsam ilk soylediklerin aci ama gercek

Canim sendemi memorialde tedavi gormek istiyosun??

Ben hala merkez konusunda karar veremedim. sperm sayı ve hareket azlığı %3 morfoloji sorunumuz. 2 başarısız tüp tedavim oldu. Merkezimin başarısızlığı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden merkez değiştireceğim. Ama raporum ekim de çıkacak.Memorial de de rapor geçmiyor raporu olanlara az bir indirim sağlanıyormuş sanırım. Ben de İstanbul tüp emre bey yada medicana selman bey arasında karar vermeye calışıyorum. Ama memorialle de ön görüşme yapıp bilgi alıp tam olarak fiyat öğrenmek istiyorum. Sen ne durumdasın?

Canim ben memorial ile suan irtibat halindeyim kismet olursa eylul ekim gibi tedaviye baslamak istiyoruz suan benden istedikleri hormon ve kan tahlillerini yaptirmaya calisiyorum..benimde basimdan iki asilama ve bir tup bebek tedavisi gecti kesinlikle merkez cok onemli hakkimizda hayirlisi allah yardimcimiz olsun canim...

canım ön görüşme için ücret ödedin mi?

Kızlar Hastanede yım. Kist kaybolmuş ama baftlari var dedi şimdi kan sonucunu bekliyorum. Baf ne demek bilen varmı google yazıyorum bişey cikmiyo.

İnanmıyorum çok çok sevindim kan sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum canım

gelir gelmez senden bı haber var mı diye baktımmmmmmmm ay bide ne göreyim..
hamişmişsin..
tabrik ederim arkadaşımm yaaa...rabbım güzel bir değer ile sevincini kat kat arttırsın ınsallah..
sorunsuz bir gebelik,sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin rabbim sana

gelir gelmez senden bı haber var mı diye baktımmmmmmmm ay bide ne göreyim..
hamişmişsin..
tabrik ederim arkadaşımm yaaa...rabbım güzel bir değer ile sevincini kat kat arttırsın ınsallah..
sorunsuz bir gebelik,sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin rabbim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…