daha kan vermeye gidemedim :) sonucu alınca yazarım hemen :)
dua edin :)
transfer ağrılı oluyormu acaba ben muayeneyi bile çok zor oluyorumm korkuyorumm....yarın transferim var....
Ammiinnn insallahhh canim cok zor bi imtihandan geciyoruz rabbim kimseyi bu sorun ile imtihan etmesin tam 9 yildir sabir ile bekliyorum dile kolay :'(
Günaydın kızlarr
Ya kızlar kızmayın ama bişey sorcam bende mide bulantısı veya başka bişey olmaması iyi bişey dimi?
Günaydın kızlarr
Ya kızlar kızmayın ama bişey sorcam bende mide bulantısı veya başka bişey olmaması iyi bişey dimi?
Bulantı olması daha kötü cnm.ne güzel işte rahat bir hamilelik geçirirsin.kızımda benimde bulantım çok azdı.hiç bir sorun çıkmadı sadece kiloyu çok aldım :)
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
Günaydın kızlarr
Hu huuuu orda mısın yazdıklarıma niye cevap atmıyorsun
iyi bir şey tabi, demek ki hamileliğin sorunsuz geçecek
Hu huuuu orda mısın yazdıklarıma niye cevap atmıyorsun
afedersin şekerim görmemişim ki ben de sorunsuz geçmesini istiyorum tatlım kocam bana 'Sen biyonik hamilesin' diyo
Günaydın kızlarr
gunaydınnnn şekerciiiimmmm
gunaydınnnn canım arkadaslarımmm...kociş evde yokken bes dk gırıyım dedım..kızlar heyecan dorukta bende offf...yarın transfer var... bugun arayacaklar çözunme durumlarını..Allahım onlara yardım etsın kuzucuklarım güzelce çözunsun inşaallah:18::18::18:kılzarrr bu gece dualarda buluşuyoruzzzz Rabbime şükürler olsunn
günaydın şekercim bu gün mü çözdürecekler seninkileri?
yanlış topik editörümgariban gurbetteki yalnız kalmış topiğimizde paylaşaydın eyiydi can gelirdi azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?