2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlarr

Ya kızlar kızmayın ama bişey sorcam bende mide bulantısı veya başka bişey olmaması iyi bişey dimi?

Günaydın kızlarr

Ya kızlar kızmayın ama bişey sorcam bende mide bulantısı veya başka bişey olmaması iyi bişey dimi?

Bulantı olması daha kötü cnm.ne güzel işte rahat bir hamilelik geçirirsin.kızımda benimde bulantım çok azdı.hiç bir sorun çıkmadı sadece kiloyu çok aldım :)

Bulantı olması daha kötü cnm.ne güzel işte rahat bir hamilelik geçirirsin.kızımda benimde bulantım çok azdı.hiç bir sorun çıkmadı sadece kiloyu çok aldım :)

O zaman demek ki ben de kilo alacam :18: bebişimi bi daha görünce rahatlarım ama ne bileyim daha 1 hafta daha var

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

bitanemmmmmmmmm gözumuz aydın olsunnnn...Allahım sana harıka bı deger gosterıcek...maşaAllah hadi bakalım hayırlı haberlerını beklıozzzzzz

gunaydınnnn canım arkadaslarımmm...kociş evde yokken bes dk gırıyım dedım..kızlar heyecan dorukta bende offf...yarın transfer var... bugun arayacaklar çözunme durumlarını..Allahım onlara yardım etsın kuzucuklarım güzelce çözunsun inşaallah:18::18::18:kılzarrr bu gece dualarda buluşuyoruzzzzRabbime şükürler olsunn

kızlarrr ben her gun iğne oluyorumm..transferden sonra ılk üç gun ev ıstırahatı verıyor doktor ne yapacam sasırdım kıme yaptırcam ıgneyııı...bı akıl verın bana iğne kullanan arkadaşlarım nasıl yaptırdınızz

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

Günaydın kızlarr

canım benım kuzenım suan 5. ayında ve uyku problemının dışında hıc belirtisi olmadı biliomusun oda bu normal mı dedı durdu
maşallah işte ne güzel

rabbım yüzünü güldürsün bitanem..
bu mübarek günlerde ınsallah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…