2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

datlum ofis te vermiyorlar anestezi hastanın isteğine bağlı malum ücreti artıyor..
anestezili olan operatif olanı bildiğin gibi...
ultrasonda daha önce şüpheli birşey gördüyse daktırın belki bilerek vermiştir anesteziyi..

Son düzenleme:
rabbım yüzünü güldürsün bitanem..
bu mübarek günlerde ınsallah herşey gönlünce olur

Aminnnnnnnnnnnnnnn canım benımmmm Allah razı olsunnnn....Allahım bu yolda mücadele edip anne olmaya cabalayan tüm kadınlara anneliği yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnnn...içinde bizlere de nasip etsin kurban olduğum Allahımmm

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

biliyodum işteeee en başından beri bu kez oldu diyoduummmm olduuuu harika bir haber buuuu...
9 da kan verdiysen çıkmıştır belki diğer mesajlara bakmadım acaba yazdınmı ki hemen göz atayım

ev istirahati veriyor diye evden çıkamazsın demek değil ki bu çık iğneni yaptır gel abartma lütfen yatma işini..

evet tatlımmm yaaa...merakla beklıom teli bakalım durum ne diyee...aramadılar dahaaa:18::18:...dua et teyzesi hepsi çözünsünnnn

ediyorum canım merak etme sen. İnşallah inşallah güzel sağlıklı bir şekilde çözülürler evlatların

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

YA ne güzel canım yaaaaaaa... İnşallah değerlerinde güzel çıkar .... Bol bolları hcg ler inşallah darısı başımıza

Bende bende

olduk ki bak

Sana baktım çiçek nasil yapılıyo diye hehe
Sen ısrarla full site yapma benden sarı kafaları çal
Canim benim
daha kan vermeye gidemedim :) sonucu alınca yazarım hemen :)
dua edin :)
canım heyecanla seni bekliyoruz Ayy çok çok mutlu oldum

Canım benimde transferim salı günü oldu .. İğne için çıkıyorum dışarı araba ile gidiyorum ... Evde hiç bi iş yapmıyorum .. Bazı arkadaşlareve iğneci getiriyormuş. Sıfır hareketi de önermiyorlar duyduğum okuduğum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…