yaaaaabana baştan verdi anesteziyi ofis demişti üstelik ama polip çıııktı ozaman o işleme mudahele edince operatif olmuştu daha fazla para da ödediydim demekki doktor biliyomus benden bişey çıkacagını baştan vermiş anesteziyi
rabbım yüzünü güldürsün bitanem..
bu mübarek günlerde ınsallah herşey gönlünce olur
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
kızlarrr ben her gun iğne oluyorumm..transferden sonra ılk üç gun ev ıstırahatı verıyor doktor ne yapacam sasırdımkıme yaptırcam ıgneyııı...bı akıl verın bana iğne kullanan arkadaşlarım nasıl yaptırdınızz
evet tatlımmm yaaa...merakla beklıom teli bakalım durum ne diyee...aramadılar dahaaa:18::18:...dua et teyzesi hepsi çözünsünnnn
ne canı gelecek o topiğin canı çıkmış çoktan
ben 10 yıllık evliyim bu surede ne duydumsa denedim olmadı 5 aşılama 5 tüp bebek olmadı birkere pozitifi gördüm oda 6 haftalıkken düştü...ilk ve son oldu ...ama yeni bir merkeze başladım kanda bazı hücreler yüksek bazıları düşük bunun için kan düzenleyici serum kullanıyorum düzelme olduğunda 6.tüp bebeğe başlıyacağız hemen tahlil verdim bayram sonrası çıkacak sonuç bekliyorum
merhaba kızlar nasılsınız? my baby asyaa serçem ne durumdasınız? geçmişi okuyamadım malum boş vaktim hiç yok artık diyebilirimkızım biraz evvel uyudu bende bi bakayım dedim size...biz çok iyiyiz şükür bu ayın 12 sinde 1 aylık olacağız ne çabuk zaman geçiyor sanki daha dün gibi tüp bebek yaptıracaktım o ay hamile olduğumu öğrendim ALLAHım YARRABİM şimdi kızım yanımda uyuyor şükürler olsun... size hep hep dua ediyorum doğumdada ettim ALLAHım kabul etsin inşallaaah hepinizi çok öptümm kendinize iyi bakın
allah biyerde dayanma gücü veriyor evet aslında ben sabırlıyım sadece bu yüzden değil genelde her konuda sabırlıyımdır...
yaşım 30 , 40 yaşına kadar denerim pes etmem olmazsa evlat ediniriz yada böyle karı koca yaşarız maddi imkan buldukça deniyoruz allah kimsenin emeğini geri çevirmesin
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
canım eşime sence folibol içireyim mi? Biliyorsun sayı 2 milyoncuk, morfoloji 0
folik asit erkekte işe yarıyormu bilmiyorum valla..
bu konuda fikir veremicem canım
Kızlar Merhaba 11.gun kan değerim 412.60 sizce nasıl. ..
Sen ısrarla full site yapma benden sarı kafaları çal
Bende bende
olduk ki bak
Sana baktım çiçek nasil yapılıyo diye hehe
Canim benimher gelen gün güzel haberler getirsin, pozitif başlasın pozitif geçsin inşallahhhh
şakacı gençlik siziiiiii
canımmmm ne güzel bi haber buuuu.... kan sonucunu da bekliyoruzzzz..... değeri görünce heyecana sarıp biz yazmayı unutma emiiii
günaydın mybabyyyy
daha kan vermeye gidemedim :) sonucu alınca yazarım hemen :)
dua edin :)
kızlarrr ben her gun iğne oluyorumm..transferden sonra ılk üç gun ev ıstırahatı verıyor doktor ne yapacam sasırdımkıme yaptırcam ıgneyııı...bı akıl verın bana iğne kullanan arkadaşlarım nasıl yaptırdınızz
kırk yılda bir bişi bilmiyorum onda da hemen trip atıyosun ben bilir kişimiyim eyyyy kadın
kırk yılda bir bişi bilmiyorum onda da hemen trip atıyosun ben bilir kişimiyim eyyyy kadın
Ben bilmem egunal bilir
tamam tamam kötü espiriydi
Süper canımikiz gibi duruyor gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin emir_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?