Ayyyyy hadi inşallah allah im bebis lerini kucağına almayi nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahhh :)) ♡♡♡canım benim 12 gün degerim 477 di ve 2 gün önce ikiz oldugunu ogrendüm 6+1 hamileyim 15 gün sonra allah nasip ederse kalp atıslarını duyacagız
aklıma takıldı ne işe yarıyor erkekte araştırcam
tatlım nasıl gidiyor gebelik
canım ilk günden beri çıkıo musun? bende mecbur cıkıcam gıbı duruooo kımseyı bulamazsammCanım benimde transferim salı günü oldu .. İğne için çıkıyorum dışarı araba ile gidiyorum ... Evde hiç bi iş yapmıyorum .. Bazı arkadaşlareve iğneci getiriyormuş. Sıfır hareketi de önermiyorlar duyduğum okuduğum bu
şimdi mantık yürütüyorum
folikasit DNA yapılanmasında önemli rol oynuyor ya hani heh işte bu sebepten ötürü sperm dna sınada olumlu etki edebilir bence kullansın eşin
Ayyyyy hadi inşallah allah im bebis lerini kucağına almayi nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahhh :)) ♡♡♡
ediyorum canım merak etme sen. İnşallah inşallah güzel sağlıklı bir şekilde çözülürler evlatların
Dimi ama bence de ben ona günde yarım içireyim.
ev istirahati veriyor diye evden çıkamazsın demek değil ki bu çık iğneni yaptır gel abartma lütfen yatma işini..
canım ilk günden beri çıkıo musun? bende mecbur cıkıcam gıbı duruooo kımseyı bulamazsammhaklısın hareketsiz kalma dedı dun doktor yavas yavas gıt gel dedi...canım hayırlı haberlerini beklıoruz önce sen sonra biz inşaAllahhh
Kızlar Merhaba 11.gun kan değerim 412.60 sizce nasıl. ..
kuzumm aradılarrr...hepsi sağlıkla çöüznmüşşş çok şükürryarın ya da duruma göre ctesı transfer demişler doktor karar verıcek dediler...yarın araycaklarrr...hadi bakalım hayırlısıııııı
ikiz gibi bence
maşallah şahane bir değer
sağlıklı gebelikler diliyorum ve çok tebrik ediyorum
içir şekerim ama bi doktorada sorsak iyiydi yani
Evet canım zaten iğneye toplama işlemi olduğu gün başladık transfere gitmeden iğnemi oldum zaten ve evet her gün çıkıyorum 11.30 gibi ayarladık zamanını da biliyorsun ilaçlarının zamanı önmeli.. İnşallah canım o büyülü kelimeyi burda yazmayı nasip eder Allahım ... Şuanda hiç bişi hissetmiyorum sadece iğne yerlerim acıyor oturmakta bile zorlanıyorum .. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ne zaman oldu transferin
aklıma takıldı ne işe yarıyor erkekte araştırcam
tatlım nasıl gidiyor gebelik
Maşallah değerin çok güzel nasıl tutunmuşlarsa sanatebrik ediyorum canım
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?