2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
şimdi mantık yürütüyorum
folikasit DNA yapılanmasında önemli rol oynuyor ya hani heh işte bu sebepten ötürü sperm dna sınada olumlu etki edebilir bence kullansın eşin

canım benim 12 gün degerim 477 di ve 2 gün önce ikiz oldugunu ogrendüm 6+1 hamileyim 15 gün sonra allah nasip ederse kalp atıslarını duyacagız
Ayyyyy hadi inşallah allah im bebis lerini kucağına almayi nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahhh :)) ♡♡♡

canım ilk günden beri çıkıo musun? bende mecbur cıkıcam gıbı duruooo kımseyı bulamazsammhaklısın hareketsiz kalma dedı dun doktor yavas yavas gıt gel dedi...canım hayırlı haberlerini beklıoruz önce sen sonra biz inşaAllahhh

şimdi mantık yürütüyorum
folikasit DNA yapılanmasında önemli rol oynuyor ya hani heh işte bu sebepten ötürü sperm dna sınada olumlu etki edebilir bence kullansın eşin

Dimi ama bence de ben ona günde yarım içireyim.

Ayyyyy hadi inşallah allah im bebis lerini kucağına almayi nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahhh :)) ♡♡♡

Maşallah değerin çok güzel nasıl tutunmuşlarsa sana tebrik ediyorum canım

ediyorum canım merak etme sen. İnşallah inşallah güzel sağlıklı bir şekilde çözülürler evlatların

kuzumm aradılarrr...hepsi sağlıkla çöüznmüşşş çok şükürryarın ya da duruma göre ctesı transfer demişler doktor karar verıcek dediler...yarın araycaklarrr...hadi bakalım hayırlısıııııı

ev istirahati veriyor diye evden çıkamazsın demek değil ki bu çık iğneni yaptır gel abartma lütfen yatma işini..

sewgili editorcummm anlaşıldı durummm:)))...ama benım ılk ıkı gun haftasonuna gelıoo mecburenn hastaneye gıtcem araba ıleeee

Evet canım zaten iğneye toplama işlemi olduğu gün başladık transfere gitmeden iğnemi oldum zaten ve evet her gün çıkıyorum 11.30 gibi ayarladık zamanını da biliyorsun ilaçlarının zamanı önmeli.. İnşallah canım o büyülü kelimeyi burda yazmayı nasip eder Allahım ... Şuanda hiç bişi hissetmiyorum sadece iğne yerlerim acıyor oturmakta bile zorlanıyorum .. Senin kaçıncı gün embriyosuydu ne zaman oldu transferin

Ay süper maşallah çözülmüşler, çünkü çözülmelerde çoğu kişi sorun yaşıyor seninkiler bak sağlıkla çözülmüşler işte

canım benım de kalcalarım fena hiç oturamıomm..benım donmus transferı olucak Allahın izniyle ya yarın ya da ertesı gun dedı doktor...3. gun 6 embrıyomu dondurdular bakalım hayırlısı Allahtan yarın sabah belli olacak transfer gunu ve saatiii...Rabbim önce hamileyim sonra da anneyim kelimelerini kullanmayı nasip etsin hepimizeee...Aminnnn

aklıma takıldı ne işe yarıyor erkekte araştırcam

tatlım nasıl gidiyor gebelik

nasıl gitsin gülden abla kese gözüktü içinde bebe de gözüktü ama kalp atışlarını dinlemedi dr salı ya randevu verdi o gün gideceğiz onun için.... bnm çok uykum var sürekli uyumak istiyorummm....

hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)

Sanırım mı
kızım ne diyorsun süper süpeeeeeer
çok çok çok sevindiiiim
GELİYOR BEBEEEEEK VEYA BEBEKLERRRRRR

hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)

:124::124::124::124::124::124::124:canıımmmmm harika bir değer bu çok sevindim...Sağlıklı ve keyifli geçen bir gebelik diliyorum.Bir ömür ayrılmayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…