2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzucummmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr.....Allahım deli gibi mutlu oldummmmmm....hamilesin işteeeeee....Allahım şükürler olsun sanaaaaaaaaaa..değerın kat kat artsın inşaAllahhhhhdua et kuzucumm bizlerde senın gıbı guzel bı deger yazalımmmm

Çok dua ettim teyzesi beni bırakmayın diye çok şükür allahım da duydu sesimi bebislerim de :))) teşekkür ederim :)

Bende sizler için valla işle ev arası mekik dokurken canımı dişime taktım 4444 tane salat-ı tefriciye okudum

Ay süper maşallah çözülmüşler, çünkü çözülmelerde çoğu kişi sorun yaşıyor seninkiler bak sağlıkla çözülmüşler işte
ayyyy saollll bıtanemmmmm...heyecan yaptım ssimdidennn offff ....kafunder de hamıle nası mutlu oldum bı bılsennn...Allahım bu mubarek gunlerde hepimize nasip etsinnnn...

sewgili editorcummm anlaşıldı durummm:)))...ama benım ılk ıkı gun haftasonuna gelıoo mecburenn hastaneye gıtcem araba ıleeee

git canım hiiiççç bişi olmaz...
bu arada kuzuların sağlıklı çözünmüşler..
herşey güzel başladı sonuda güzel olacak Allahın izniyle

ayyyy saollll bıtanemmmmm...heyecan yaptım ssimdidennn offff ....kafunder de hamıle nası mutlu oldum bı bılsennn...Allahım bu mubarek gunlerde hepimize nasip etsinnnn...

Sende hamile olacaksın merak etme

git canım hiiiççç bişi olmaz...
bu arada kuzuların sağlıklı çözünmüşler..
herşey güzel başladı sonuda güzel olacak Allahın izniyle

Aminnnnnnnnnnn canım benimmm...iyi ki varsınızzz...öyle iyi geliyorsunuz ki banaa...Allahım nasip etsin hepimize çifter çifterrr

ben bizim topiğe yazdım sandım sonradan fark ettimm ))

Sanırım mı
kızım ne diyorsun süper süpeeeeeer
çok çok çok sevindiiiim
GELİYOR BEBEEEEEK VEYA BEBEKLERRRRRR

:124::124::124::124::124::124::124:canıımmmmm harika bir değer bu çok sevindim...Sağlıklı ve keyifli geçen bir gebelik diliyorum.Bir ömür ayrılmayın inşallah

darısı hepinize hepinize inşallah :) rabbim hepimizin kucaklarını doldursun :)

Âmin canım inşallah

test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)

Oy maşallah canimmm değerin de süper çıkmış Allahım sağlıkla kucağına almayı sağlıkla bi ömür birlikte olmayı nasip etsin size tatlm maşallah

Ama ama biz o konuyu kapatmıştık:)

Ohh ohh hadi güzel haberler oldu bugün yaa ne güzel çözülmüş de insallah transferin güzel olur sımsıkı tutunurlar annelerine

Sen ısrarla full site yapma benden sarı kafaları çal

Canim benim

canım heyecanla seni bekliyoruz Ayy çok çok mutlu oldum

Sevmiyorum ama napim napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…