ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzucummmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrhamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Çok dua ettim teyzesi beni bırakmayın diye çok şükür allahım da duydu sesimi bebislerim de :))) teşekkür ederim :)
tebriklerrrrrrrrrrrr tatlımmmmm....harika bir değer...ikiz gibi bi değerrr ..sağlıkla kucagında sevdirsin Allahımmmmm bizlere de dua ettt emiii
ayyyy saollll bıtanemmmmm...heyecan yaptım ssimdidennn offff ....kafunder de hamıle nası mutlu oldum bı bılsennn...Allahım bu mubarek gunlerde hepimize nasip etsinnnn...Ay süper maşallah çözülmüşler, çünkü çözülmelerde çoğu kişi sorun yaşıyor seninkiler bak sağlıkla çözülmüşler işte
sewgili editorcummm anlaşıldı durummm:)))...ama benım ılk ıkı gun haftasonuna gelıoo mecburenn hastaneye gıtcem araba ıleeee
ayyyy saollll bıtanemmmmm...heyecan yaptım ssimdidennn offff ....kafunder de hamıle nası mutlu oldum bı bılsennn...Allahım bu mubarek gunlerde hepimize nasip etsinnnn...
Etmem arkadaşım ederim tabi Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin herkesin yüzünü güldürsun insallahhhh :)))
Bende sizler için valla işle ev arası mekik dokurken canımı dişime taktım 4444 tane salat-ı tefriciye okudum
git canım hiiiççç bişi olmaz...
bu arada kuzuların sağlıklı çözünmüşler..
herşey güzel başladı sonuda güzel olacak Allahın izniyle
ayyy kuzum sen beni burdan mı sobeledin
mybaby'in dışında diğer saydıgın arkadaşlarımız ütp bebek bölümüne teşrif etmediler henüz
tek transfer benim alternatif tıptan bilime dogru yola çıkan
madem ziyaretime geldin al ozaman sana koccaman çiçek
ne güzel bir haber bu ben gözden kaçırmışım sanırım
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsinMAşallah
Sende hamile olacaksın merak etme
sağol canım allah razı olsun
Sanırım mı
kızım ne diyorsun süper süpeeeeeer
çok çok çok sevindiiiim
GELİYOR BEBEEEEEKVEYA BEBEKLERRRRRR
:124::124::124::124::124::124::124:canıımmmmm harika bir değer bu çok sevindim...Sağlıklı ve keyifli geçen bir gebelik diliyorum.Bir ömür ayrılmayın inşallah
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzucummmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr.....Allahım deli gibi mutlu oldummmmmm....hamilesin işteeeeee....Allahım şükürler olsun sanaaaaaaaaaa ..değerın kat kat artsın inşaAllahhhhh dua et kuzucumm bizlerde senın gıbı guzel bı deger yazalımmmm
Etmem arkadaşım ederim tabi Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin herkesin yüzünü güldürsun insallahhhh :)))
canım benım de kalcalarım fena hiç oturamıomm..benım donmus transferı olucak Allahın izniyle ya yarın ya da ertesı gun dedı doktor...3. gun 6 embrıyomu dondurdular bakalım hayırlısı Allahtan yarın sabah belli olacak transfer gunu ve saatiii...Rabbim önce hamileyim sonra da anneyim kelimelerini kullanmayı nasip etsin hepimizeee...Aminnnn
darısı hepinize hepinize inşallah :) rabbim hepimizin kucaklarını doldursun :)
canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :)
test yaptım ikinci çizgi çıktı :) ne yapacağımı bilmiyorum :) elim ayağım titriyor :) saat 9 olsun dra gideceğim kan vereceğim :) allahım inşallah :)
illa edecen yani ne inatçı ne kindar bişi çıktın sen yaaaaaa
yani normaldeki gibi olmadım ama oldum sayılırnasıl desem bilemedim az geliyor ama leke gibi de değil artık
oldum oldum :44: evet oldum sanırım son kararım
anestezi ile yapılıyor histeroskopi bende de yapıldı tüp bebek öncesi
senin hsg yani rahim filmi olmasın:26:
gunaydınnnn canım arkadaslarımmm...kociş evde yokken bes dk gırıyım dedım..kızlar heyecan dorukta bende offf...yarın transfer var... bugun arayacaklar çözunme durumlarını..Allahım onlara yardım etsın kuzucuklarım güzelce çözunsun inşaallah:18::18::18:kılzarrr bu gece dualarda buluşuyoruzzzz Rabbime şükürler olsunn
Sen ısrarla full site yapma benden sarı kafaları çal
Canim benim
canım heyecanla seni bekliyoruz Ayy çok çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?