2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar doktordan geldim hamdolsun bebegimiz iyi doktor bastirdikca eli ayagi oynuyordu aglicaktm (( rabbim tüm ummeti muhammede nasip etsin insallah. .ikili test icin kan verdik hayirlara vesile olsun :))

darısı bizlere inşallah kafunder tebrik ederim cnm .rabbim tamamına erdirsin inşallah . tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar var mı aranızda .

Kizlar doktordan geldim hamdolsun bebegimiz iyi doktor bastirdikca eli ayagi oynuyordu aglicaktm (( rabbim tüm ummeti muhammede nasip etsin insallah. .ikili test icin kan verdik hayirlara vesile olsun :))

maşallah canım çok sevındım herseyın yolunda gitmesine
bebiş büyüyor annesi eli ayağı daha çok oynar

ayyyy agzından bal damlıyor yerım senı ben yaaaaa....yüreği güzel arkadasımmm hepimize isteyen herkese nasip etsin yüce Rabbimmm

resimlerimizi paylaştık sen onları gördün mü? Eğer merak edersen ayın 4 dü akşam saatlerine bakabilirsin

Aaaa o kadar küçükken eli ayağa oynaya biliyor mu bilmiyordum

Ben Allah kısmet ederse Ekim ayında başlayacağım canım

inşallah o zmana kadar normal yolla hamile kalın cnm . benim niyetin 20.07 de başlamak . rabbimden mani çıkmazsa öle düşünüyorum. yaş kaç bu arada. ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim

maşallah canım çok sevındım herseyın yolunda gitmesine
bebiş büyüyor annesi eli ayağı daha çok oynar

Valla buraya bunu yazmak istemiyorum ama dua ettigimi bilin nokur rabbim hepimize nasip etsin insallah

inşallah o zmana kadar normal yolla hamile kalın cnm . benim niyetin 20.07 de başlamak . rabbimden mani çıkmazsa öle düşünüyorum. yaş kaç bu arada. ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim

bnde bu y kı reglımle ıle başlamayı düşünüyorum nasip tsbı.
benımde yas 25 3.deneme olcak

bnde bu y kı reglımle ıle başlamayı düşünüyorum nasip tsbı.
benımde yas 25 3.deneme olcak

Kız başlıyon mu bu ay hadi insallah tatlm benim bu kez bebisin sana gelsin

Senden on yaş büyüğüm canım doktorlar doğal yolla hamile kalma şansımın %1 ihtimal olduğun söyledi, eşimin sperm sayı 2 milyon morfolojide 0
sizde ki sorun nedir canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…