hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
darısı hepinize hepinize inşallah :) rabbim hepimizin kucaklarını doldursun :)
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık Rabbim gönlüne göre versin :)
Kizlar doktordan geldim hamdolsun bebegimiz iyi doktor bastirdikca eli ayagi oynuyordu aglicaktm(( rabbim tüm ummeti muhammede nasip etsin insallah. .ikili test icin kan verdik hayirlara vesile olsun :))
ayyyy agzından bal damlıyor yerım senı ben yaaaaa....yüreği güzel arkadasımmm hepimize isteyen herkese nasip etsin yüce Rabbimmm
Kizlar doktordan geldim hamdolsun bebegimiz iyi doktor bastirdikca eli ayagi oynuyordu aglicaktm(( rabbim tüm ummeti muhammede nasip etsin insallah. .ikili test icin kan verdik hayirlara vesile olsun :))
Ben Allah kısmet ederse Ekim ayında başlayacağım canımdarısı bizlere inşallah kafunder tebrik ederim cnm .rabbim tamamına erdirsin inşallah . tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar var mı aranızda .
Ben Allah kısmet ederse Ekim ayında başlayacağım canım
maşallah canım çok sevındım herseyın yolunda gitmesine
bebiş büyüyor annesi eli ayağı daha çok oynar
Aaaa o kadar küçükken eli ayağa oynaya biliyor mu bilmiyordum
inşallah o zmana kadar normal yolla hamile kalın cnm . benim niyetin 20.07 de başlamak . rabbimden mani çıkmazsa öle düşünüyorum. yaş kaç bu arada. ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim
ediyorsundur tabiki bitanem..Valla buraya bunu yazmak istemiyorum ama dua ettigimi bilin nokur rabbim hepimize nasip etsin insallah
bnde bu y kı reglımle ıle başlamayı düşünüyorum nasip tsbı.
benımde yas 25 3.deneme olcak
inşallah o zmana kadar normal yolla hamile kalın cnm . benim niyetin 20.07 de başlamak . rabbimden mani çıkmazsa öle düşünüyorum. yaş kaç bu arada. ben 26 yaşındayım 3 senelik evliyim
Kiz video yukleyebilsem gostercem şok oldum bendr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?