2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Senden on yaş büyüğüm canım doktorlar doğal yolla hamile kalma şansımın %1 ihtimal olduğun söyledi, eşimin sperm sayı 2 milyon morfolojide 0
sizde ki sorun nedir canım?

benim eşiminde sperm hareketliliği. bende bişe yoktu ama son yapılan kan testinde yumurta rezervimin azalmaya başldığı söyledi. fsh 9 du 12 olmuş yani

hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inş. Kaçıncı denemendi canım? Nerede tedavi oldun?

benim eşiminde sperm hareketliliği. bende bişe yoktu ama son yapılan kan testinde yumurta rezervimin azalmaya başldığı söyledi. fsh 9 du 12 olmuş yani

benimde ilk tedavimde fsh 18 di kürle ilaçla 6 ya indirdim

herkese merhaba transferi oldum bebeklerimi alıp geldim çok heyecanlıyım....

Hadiiiii hayırlı olsunnnn sımsıkı tutunurlar bebişlerin inşallah ... Kaçıncı gün embriyosu . Kaliteleri nasılmış,,sonrası için ne dediler

benimde ilk tedavimde fsh 18 di kürle ilaçla 6 ya indirdim

bu fsh olayı benim gözümü çok korkutuyo. sen neler yaptın cnm düşürmek için. hatta doktorun biri bu değerle senin bir kaç yıla çocuğun olmaz dedi yıkıldım resmen

Hadiiiii hayırlı olsunnnn sımsıkı tutunurlar bebişlerin inşallah ... Kaçıncı gün embriyosu . Kaliteleri nasılmış,,sonrası için ne dediler

teşekkür ederim 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite...2 tane yerleştirdiler...sonrası için kendimi yorma dediler...çok yatmak ta iyi değil dediler...

teşekkür ederim 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite...2 tane yerleştirdiler...sonrası için kendimi yorma dediler...çok yatmak ta iyi değil dediler...

Süpermişşşş durumları ... Hadi bakalım test günlerimiz ard arda gelecek senle :) inşallah burdan hamileyiz diye yazabiliriz

editör arkadasım senden bi ricam var ilk listede ilk denemede ismim var olmadı diye yazıyor rica etsem ikinci denemede oldu olarak degiştire bilirmisin

sen nezaman transfer yaptırdın senin embriyolar nasılmış

Ben salı yaptırdım 8 hücreli ve 7.hücereli 2.kalite miş... Doktor gayet güzel transfer oldu dedi ama biraz beni düşündürmüyor değil inşallah bebeklerimin bana sıkı sıkı tutunurlar

Ben salı yaptırdım 8 hücreli ve 7.hücereli 2.kalite miş... Doktor gayet güzel transfer oldu dedi ama biraz beni düşündürmüyor değil inşallah bebeklerimin bana sıkı sıkı tutunurlar

inşallah canımm seninkiler de iyiymiş pekisen hastanede dinlendinmi sonra hemen eve mi geldin..ben yarım saat yattım sonra kalktım biraz yemek yedik b yerde eve geldim şimdi de uzanıyorum bu sabah oldum ben transfrii bi de ne ilaç verdi sana doktor

Kız başlıyon mu bu ay hadi insallah tatlm benim bu kez bebisin sana gelsin

CANIMM geçen ay doktor gel demıstı ben gıtmedım eşim yazın istemiyor dıye..
ama artıkın beklemek ıstemıyorum bu ay reglım ıle arıcam bakalım ne dıcekler umarım baslarım ve umarım artıkın bebeğime kavuşurum saol bitanem..

hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaa . sizde sorun neydi. benim ilk deneemem olacak ama çok korkuyorum

bızde erkek faktörü canım...
korkma ya..inan insan herseye alışıyor..

aaaa bize hiç demiyorsun başlayacağım diye şimdi öğreniyoruz

kızzzzzz daha kesın deıl de ondan..arada yazdım ama farketmemen normal nafiş ile amaya ıle konuşmuştuk topikte...
bakalımm doktor bey ne dıcek ona gore baslıcam canımm.
yoksa kesın olsa söylemem mı aşk olsun kuzucum

oo ne güzel yaa..
geri sayım başladı desene hadı hakkında hayırlısı

canım çok sevindim sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Amaninnn ben bu habere oynarım :119::119::119::122::122::124::124::124::124::124::124:bitanem benim çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin sevincten gözlerim doldu kız sanırım ikiz geliyorrrrrr
Kizlar doktordan geldim hamdolsun bebegimiz iyi doktor bastirdikca eli ayagi oynuyordu aglicaktm (( rabbim tüm ummeti muhammede nasip etsin insallah. .ikili test icin kan verdik hayirlara vesile olsun :))
Kız nerdesin senmerak ettimneyse fircadan sonra gelelim güzel haberine yerim senin kuzunu içini ferah tut test sonuçlarında insallah güzel çıkacak oğlun olcak diye içime doğuyor tabiki hayırlısı
Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsun test günü seninde güzel haberlerini bekliyoruz

cnm bu tedavi süreci ne kadar sürüyor. mesela ben 20 temmuzda başlamış olsam araya bayram felan giriyor . acaba doktor tedaviye başlar mı yoksa erteler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…