hadi yaaa, keşke yükleye bilsen yok mu çaresi bir araştır sen
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Senden on yaş büyüğüm canımdoktorlar doğal yolla hamile kalma şansımın %1 ihtimal olduğun söyledi, eşimin sperm sayı 2 milyon morfolojide 0
sizde ki sorun nedir canım?
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
herkese merhaba transferi oldum bebeklerimi alıp geldim çok heyecanlıyım....
benim eşiminde sperm hareketliliği. bende bişe yoktu ama son yapılan kan testinde yumurta rezervimin azalmaya başldığı söyledi. fsh 9 du 12 olmuş yani
canım benım de kalcalarım fena hiç oturamıomm..benım donmus transferı olucak Allahın izniyle ya yarın ya da ertesı gun dedı doktor...3. gun 6 embrıyomu dondurdular bakalım hayırlısı Allahtan yarın sabah belli olacak transfer gunu ve saatiii...Rabbim önce hamileyim sonra da anneyim kelimelerini kullanmayı nasip etsin hepimizeee...Aminnnn
olsun canım önemli değil
demek transferin oldu hayırlı olsun canım elinde telefon yatıyor musun şuan?
benimde ilk tedavimde fsh 18 di kürle ilaçla 6 ya indirdim
Hadiiiii hayırlı olsunnnn sımsıkı tutunurlar bebişlerin inşallah ... Kaçıncı gün embriyosu . Kaliteleri nasılmış,,sonrası için ne dediler
teşekkür ederim 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite...2 tane yerleştirdiler...sonrası için kendimi yorma dediler...çok yatmak ta iyi değil dediler...
Süpermişşşş durumları ... Hadi bakalım test günlerimiz ard arda gelecek senle :) inşallah burdan hamileyiz diye yazabiliriz
teşekkür ederim 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite...2 tane yerleştirdiler...sonrası için kendimi yorma dediler...çok yatmak ta iyi değil dediler...
sen nezaman transfer yaptırdın senin embriyolar nasılmış
Ben salı yaptırdım 8 hücreli ve 7.hücereli 2.kalite miş... Doktor gayet güzel transfer oldu dedi ama biraz beni düşündürmüyor değil inşallah bebeklerimin bana sıkı sıkı tutunurlar
Kız başlıyon mu bu ay hadi insallah tatlm benim bu kez bebisin sana gelsin
hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaa . sizde sorun neydi. benim ilk deneemem olacak ama çok korkuyorum
aaaa bize hiç demiyorsun başlayacağım diyeşimdi öğreniyoruz
kuzumm aradılarrr...hepsi sağlıkla çöüznmüşşş çok şükürryarın ya da duruma göre ctesı transfer demişler doktor karar verıcek dediler...yarın araycaklarrr...hadi bakalım hayırlısıııııı
Amaninnn ben bu habere oynarımhamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Kız nerdesin senKizlar doktordan geldim hamdolsun bebegimiz iyi doktor bastirdikca eli ayagi oynuyordu aglicaktm(( rabbim tüm ummeti muhammede nasip etsin insallah. .ikili test icin kan verdik hayirlara vesile olsun :))
Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsunherkese merhaba transferi oldum bebeklerimi alıp geldim çok heyecanlıyım....
inşallah canımm seninkiler de iyiymiş pekisen hastanede dinlendinmi sonra hemen eve mi geldin..ben yarım saat yattım sonra kalktım biraz yemek yedik b yerde eve geldim şimdi de uzanıyorum bu sabah oldum ben transfrii bi de ne ilaç verdi sana doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?