2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bu fsh olayı benim gözümü çok korkutuyo. sen neler yaptın cnm düşürmek için. hatta doktorun biri bu değerle senin bir kaç yıla çocuğun olmaz dedi yıkıldım resmen
Saçmalamış doktorun, böyle bir şey olabilir mi yani iyi o zaman ben hiç yaptırmayayım
canım ben biosteron ilaç kullandım
birde 2 ay testere dişli aslan pençesi kürü yaptım canım

İnşallah hemen başlarsın canım

editör arkadasım senden bi ricam var ilk listede ilk denemede ismim var olmadı diye yazıyor rica etsem ikinci denemede oldu olarak degiştire bilirmisin

Canım kendisine alıntı alarak yaz yoksa görmeye bilir

Canım benim öğlen 1 gibi işlemim bitti 35/40 dk yatırdılar tabi ben son 3dk daha bekleyemedim çok sıkıştım. :) sonra yarım saat kadar yattım hemşire geldi istediğiniz, zaman çıkabilirsiniz dedi 2 buçuk gibi çıktık... Doğrudan eve geldim bende uzandım hemen işte ev işi vs bişi yapmıyorum iğnem var hergün onun için çıkıyorum .. Bana elevit. Folibol. Tetra 500, prednol( ismini yanlış yazmış olabilirim) .. Cilmara forte diye bant .. crınone jel bi de enox 4000 diye göbekten iğne verdi ayrıca.. kan pıhtılaşmaması içinmiş .. Eczane gibi oldum :)

Saçmalamış doktorun, böyle bir şey olabilir mi yani iyi o zaman ben hiç yaptırmayayım
canım ben biosteron ilaç kullandım
birde 2 ay testere dişli aslan pençesi kürü yaptım canım

valla kaç aydır kendi kendimi yedim. allah razı olsun içim rahatladı. o testere dişli aslan pençesini aktarlarda bulurum demii
peki nasıl yapacam. ben çörek otu tarçını balı karıştırıp yiyom aç karnına . valla içime su serptin cnm yaa

Iyi ozaman sarı kafalarimdan calabilirsin

cnm bu tedavi süreci ne kadar sürüyor. mesela ben 20 temmuzda başlamış olsam araya bayram felan giriyor . acaba doktor tedaviye başlar mı yoksa erteler mi

30 haziran da adet oldum ben 31 haziran da gittim 2.günü gel dedi aradım...ctesi yani sonra iğne vurunmaya başladım 1 hafta ctesi çatlatma iğnemi vurdular pazartesi yumurta toplama oldum perşembe de transfer 10 gün felan sürüyor....

tam bayrama denk geliyor o zaman cnm benimki ertelemekde istemiyom ama dr ne der bilemiyorum

ne canı gelecek o topiğin canı çıkmış çoktan

ayyy yazık ama yaa

daktırım beni hiç görmediki gittiğim gibi histeroskopi yaptı
demekki polipim içine dogmuş daktırın

Ayy hadi insallah canim hayırlısıyla başla güzel güzel sonuçlar al insallah:)

Iyi ozaman sarı kafalarimdan calabilirsin

Tmm anlaştık

ben yine gittim yanlış topiğe yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzum senden alıntı yapim değerin oldugu mesaja diye baktım gördüm 340lı rakamı aldım yazdım gönderdim hemen
anaaa bi baktım ki yine yanlış topikkkkk
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnn
okadar çok sevindim ki ondan öyle oldu sanırım
çok duygulandım inan ki

Slm kızlar yarın transfer günü dualrınızda beni unutmayın iki donmuş koyulack inş bu sefr güler yüzüm rabbim hepimzin yardımcısı olsun bu mubarek ayn hürmetine inş

bana da sabah crinone jel akşam progestron kalçadan iğne,elevit günde iki kere,estrofem günde bir tane hap,

bana da sabah crinone jel akşam progestron kalçadan iğne,elevit günde iki kere,estrofem günde bir tane hap,

Canim hayırlı olsun insallah sonunda da sevinçli haberler alırız senden.crinone jel kullanmaktansa artık ölmeyi yeğlerim ben artik.o nasıl iğrenç biseydir ya

Yanlış görmedimse hamişsin kızzzmaşallh bnda dua et yarın alıcm buz bebikolarımı rabbim mutluluğunu daim etsin inş sağlıkla kurban oldugum allhım ne guzel bi ay bu herkesi sevndrsin inş

Ben salı yaptırdım 8 hücreli ve 7.hücereli 2.kalite miş... Doktor gayet güzel transfer oldu dedi ama biraz beni düşündürmüyor değil inşallah bebeklerimin bana sıkı sıkı tutunurlar

İçini ferah tut güzelim nasip kısmet bazen bazı şeyler bakıyorsun 5. Gün 1. Kalite. embriyosu tutunmuyor 3. Gün 2. Kalite embriyosu tutunuyor.allahım insallah yuzlerimizi güldürecek artik

İnşallah hemen başlarsın canım

Ayy hadi insallah canim hayırlısıyla başla güzel güzel sonuçlar al insallah:)

Tmm anlaştık

inşallah bakalım kızlar..
neler olcak bende merak ediyorum..rabbım yardımcımız olsun

Slm kızlar yarın transfer günü dualrınızda beni unutmayın iki donmuş koyulack inş bu sefr güler yüzüm rabbim hepimzin yardımcısı olsun bu mubarek ayn hürmetine inş

yokhemmmmmmmm bebeımmmmm demek yarın alcan buz bebelerini mübarek günde..
ay ne güzel ya..hem ramazan hem cuma..umarım sonu da böyle güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…