Saçmalamış doktorun, böyle bir şey olabilir mi yani iyi o zaman ben hiç yaptırmayayımbu fsh olayı benim gözümü çok korkutuyo. sen neler yaptın cnm düşürmek için. hatta doktorun biri bu değerle senin bir kaç yıla çocuğun olmaz dediyıkıldım resmen
CANIMM geçen ay doktor gel demıstı ben gıtmedım eşim yazın istemiyor dıye..
ama artıkın beklemek ıstemıyorum bu ay reglım ıle arıcam bakalım ne dıcekler umarım baslarım ve umarım artıkın bebeğime kavuşurum saol bitanem..
bızde erkek faktörü canım...
korkma ya..inan insan herseye alışıyor..
kızzzzzz daha kesın deıl de ondan..arada yazdım ama farketmemen normal nafiş ile amaya ıle konuşmuştuk topikte...
bakalımm doktor bey ne dıcek ona gore baslıcam canımm.
yoksa kesın olsa söylemem mı aşk olsun kuzucum
oo ne güzel yaa..
geri sayım başladı desene hadı hakkında hayırlısı
editör arkadasım senden bi ricam var ilk listede ilk denemede ismim var olmadı diye yazıyor rica etsem ikinci denemede oldu olarak degiştire bilirmisin
inşallah canımm seninkiler de iyiymiş pekisen hastanede dinlendinmi sonra hemen eve mi geldin..ben yarım saat yattım sonra kalktım biraz yemek yedik b yerde eve geldim şimdi de uzanıyorum bu sabah oldum ben transfrii bi de ne ilaç verdi sana doktor
Saçmalamış doktorun, böyle bir şey olabilir mi yani iyi o zaman ben hiç yaptırmayayım
canım ben biosteron ilaç kullandım
birde 2 ay testere dişli aslan pençesi kürü yaptım canım
Oy maşallah canimmm değerin de süper çıkmış Allahım sağlıkla kucağına almayı sağlıkla bi ömür birlikte olmayı nasip etsin size tatlm maşallah
Ama ama biz o konuyu kapatmıştık:)
Ohh ohh hadi güzel haberler oldu bugün yaa ne güzel çözülmüş de insallah transferin güzel olur sımsıkı tutunurlar annelerine
Sevmiyorum ama napim napim
cnm bu tedavi süreci ne kadar sürüyor. mesela ben 20 temmuzda başlamış olsam araya bayram felan giriyor . acaba doktor tedaviye başlar mı yoksa erteler mi
30 haziran da adet oldum ben 31 haziran da gittim 2.günü gel dedi aradım...ctesi yani sonra iğne vurunmaya başladım 1 hafta ctesi çatlatma iğnemi vurdular pazartesi yumurta toplama oldum perşembe de transfer 10 gün felan sürüyor....
ne canı gelecek o topiğin canı çıkmış çoktan
datlum ofis te vermiyorlar anestezi hastanın isteğine bağlı malum ücreti artıyor..
anestezili olan operatif olanı bildiğin gibi...
ultrasonda daha önce şüpheli birşey gördüyse daktırın belki bilerek vermiştir anesteziyi..
CANIMM geçen ay doktor gel demıstı ben gıtmedım eşim yazın istemiyor dıye..
ama artıkın beklemek ıstemıyorum bu ay reglım ıle arıcam bakalım ne dıcekler umarım baslarım ve umarım artıkın bebeğime kavuşurum saol bitanem..
bızde erkek faktörü canım...
korkma ya..inan insan herseye alışıyor..
kızzzzzz daha kesın deıl de ondan..arada yazdım ama farketmemen normal nafiş ile amaya ıle konuşmuştuk topikte...
bakalımm doktor bey ne dıcek ona gore baslıcam canımm.
yoksa kesın olsa söylemem mı aşk olsun kuzucum
oo ne güzel yaa..
geri sayım başladı desene hadı hakkında hayırlısı
Iyi ozaman sarı kafalarimdan calabilirsin
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
herkese merhaba transferi oldum bebeklerimi alıp geldim çok heyecanlıyım....
Canım benim öğlen 1 gibi işlemim bitti 35/40 dk yatırdılar tabi ben son 3dk daha bekleyemedim çok sıkıştım. :) sonra yarım saat kadar yattım hemşire geldi istediğiniz, zaman çıkabilirsiniz dedi 2 buçuk gibi çıktık... Doğrudan eve geldim bende uzandım hemen işte ev işi vs bişi yapmıyorum iğnem var hergün onun için çıkıyorum .. Bana elevit. Folibol. Tetra 500, prednol( ismini yanlış yazmış olabilirim) .. Cilmara forte diye bant .. crınone jel bi de enox 4000 diye göbekten iğne verdi ayrıca.. kan pıhtılaşmaması içinmiş .. Eczane gibi oldum :)
bana da sabah crinone jel akşam progestron kalçadan iğne,elevit günde iki kere,estrofem günde bir tane hap,
canım hayırlı ugurlu olsun umarım pozitifi görmek sanada nasip olur 12 gün sonra
Ben salı yaptırdım 8 hücreli ve 7.hücereli 2.kalite miş... Doktor gayet güzel transfer oldu dedi ama biraz beni düşündürmüyor değil inşallah bebeklerimin bana sıkı sıkı tutunurlar
İnşallah hemen başlarsın canım
Ayy hadi insallah canim hayırlısıyla başla güzel güzel sonuçlar al insallah:)
Tmm anlaştık
Slm kızlar yarın transfer günü dualrınızda beni unutmayın iki donmuş koyulack inş bu sefr güler yüzüm rabbim hepimzin yardımcısı olsun bu mubarek ayn hürmetine inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?