2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İçini ferah tut güzelim nasip kısmet bazen bazı şeyler bakıyorsun 5. Gün 1. Kalite. embriyosu tutunmuyor 3. Gün 2. Kalite embriyosu tutunuyor.allahım insallah yuzlerimizi güldürecek artik
İnşallah desdo ... Sımsıkı tutunurlar inşallah bana ...negatifi görmeye korkuyorum

Evt eloşumm benim inş kuzum rabbim ne güzel bi ay nasip etmiş bolluk bereket huzr sağlık bizimle olsun inş teyzesi ikitane olcaklar bakalım allhım bu kez daim etsin hep duamdasınız inş hepimz bu mutluluğu tadmak naisp olsun hayırlısıylA

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere iş yerim yeni bi yere taşındı sürekli fazla mesaiye kalmak zorunda kaldım , geç oldu biraz ama hepinize hayırlı ramazanlar

Sakın ama sakın tersini düşünme, öyle bir kaç yıla kalmaz çocuğun olmaz gibi laflara inanma. Zaten sadece fsh tek başına etkili değildir daha bir çok nedenler olabilir, ki senin 12 fsh ın o kadar da yüksek asla değil. İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi kürü yaz Google tarif çıkıyor canım. ben kürü bıraktım o yüzden nasıl yapılıyordu unuttum yanlış bilgi vermeyeyim. Düşün benim 18 den 6 ya düştü. Bu bitkiyi de aktarlardan rahatlıkla bula bilirsin. Bir de doktoruna danış ve bıosteron kullan bana çok faydası oldu.
Birde asıl yumurta rezervini gösteren bir test var AMH testi, onu yaptır o asıl sana bilgiyi verir, çünkü fsh her ay senin stresine, yediğine, içtiğine göre değişebilir
bu arada yaşın daha genç her şey bence güzel olacak

hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Yaaaaa super otesii fevkaledenin fevkinde bi haber..ohhh bee cok şükür cok sevindimm cokkk..rabbim sagsaglim kucagina almayi nasippp etsinnn...halay neyin cekicem ama telden girdigim icin yeni botoks yaptirmis hatun gibi cok sevinmis olmama ragmen mimik yapamiyorumm:))rabbim nazarlardan sakinsin misssler gibii sorunsuz sikintisiz saglikli bi gebelik nasip etsinnn tatlimmm

Slm kızlar yarın transfer günü dualrınızda beni unutmayın iki donmuş koyulack inş bu sefr güler yüzüm rabbim hepimzin yardımcısı olsun bu mubarek ayn hürmetine inş
Hayırlı olsunnn bu buz bebikler cok güçlü oluyorlar insallahh seninkilerde simsiki tutunacaklar sana..su mubarek gunlerin hurmetinee rabbim gonlunun muradini versin tatlimmm..cok guzel olacak insallah

Teşekkür ederim arkadaşım allah im herkese gönlüne kimi versin mutlu etsin insallahhhh :))) ♡
Hayirlii olsunn hayirlii olsunnnnnnn...buldun sonunda hee hayatin anlamini meanoflifecim:)))rabbimm hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin sag saglim kucagina al insallahh

Ne yapiyosun fıstık arada girip çıkıyorum etraf elli altı evde,heryer toz kim temizliyecekse

iyiyim canım aynı tas aynı hamam işte
saçımı boyadım bugün eski rengini özledim bile ona canım sıkkın
azcık eski haline göre koyu oldu bide kızıllık girdi araya hepten cnm sıkıldı
telafisi mümkün bişi yapmışımdır umarım bi kaç yıkama sınrası bakıcagım duruma göre
sende ya temizlikçi tutucan yada kendin yapıcan canım bi yerden başlayp başka kim temizlicekki
hadi bakalım sıva kolları başla bi yerden

Hayırlı olsunnn bu buz bebikler cok güçlü oluyorlar insallahh seninkilerde simsiki tutunacaklar sana..su mubarek gunlerin hurmetinee rabbim gonlunun muradini versin tatlimmm..cok guzel olacak insallah
Amin inş canım iyi ve güzel dileklerin için çok sağol rabbim hepimzin yüzünü güldürsün inş bu mubarek ayn hürmetine hayırlısıyla inş doktoruma umudum yok hiç dedim oda allh buyuk ne umutlu ol nede umutsuz ortalarda ol dedi rabbim buyuk inş çifte bYram yaşarız

evet cnm cok güzel bı zamana denk geldı valla bıde bu gece dua gecesi rabbım ınsallah sonunu güzel eyler.
ıkız olcak desene annesi

arkadaslar canım çig köfte istedi yesem bebişlere zararı ol-urmu acı oldugu için tereddüt ettim

Aboooooooov kızıl girdiyse araya zor
Bizde bu cumartesi kardeşime kız istemeye değilde tanışmaya gideceğiz ışte bende saçımi boyayacam ama artık yarın boyatirim..daha ustalar evde canım ne temizliği dahabende telimi almışım elime rahat rahat buraya giriyorum ışte..

hımm ustalar gitsin ozaman sıva kolları bakalım

yaa sorma kızıllık varmış boyada sinir oldum kahve tonu diye aldım kızıl çıktı sinirlerim bozuk
yarın sende boyatcan demek hadi bakalım sen umarım benm gibi hayal kırıklıgı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…