Kızlar Merhaba 11.gun kan değerim 412.60 sizce nasıl. ..
İnşallah desdo ... Sımsıkı tutunurlar inşallah bana ...negatifi görmeye korkuyorumİçini ferah tut güzelim nasip kısmet bazen bazı şeyler bakıyorsun 5. Gün 1. Kalite. embriyosu tutunmuyor 3. Gün 2. Kalite embriyosu tutunuyor.allahım insallah yuzlerimizi güldürecek artik
inşallah bakalım kızlar..
neler olcak bende merak ediyorum..rabbım yardımcımız olsun
yokhemmmmmmmm bebeımmmmm demek yarın alcan buz bebelerini mübarek günde..
ay ne güzel ya..hem ramazan hem cuma..umarım sonu da böyle güzel olur
İnşallah desdo ... Sımsıkı tutunurlar inşallah bana ...negatifi görmeye korkuyorum
valla kaç aydır kendi kendimi yedim. allah razı olsun içim rahatladı. o testere dişli aslan pençesini aktarlarda bulurum demii
peki nasıl yapacam. ben çörek otu tarçını balı karıştırıp yiyom aç karnına . valla içime su serptin cnm yaa
Allah korusun canim benim.insallah sende pozitifi görüp güzel değerler yazacaksınız buraya.fazla iş yapmadan dinlen ama yatağa çakılı kalma
Yaaaaa super otesii fevkaledenin fevkinde bi haber..ohhh bee cok şükür cok sevindimm cokkk..rabbim sagsaglim kucagina almayi nasippp etsinnn...halay neyin cekicem ama telden girdigim icin yeni botoks yaptirmis hatun gibi cok sevinmis olmama ragmen mimik yapamiyorumm:))rabbim nazarlardan sakinsin misssler gibii sorunsuz sikintisiz saglikli bi gebelik nasip etsinnn tatlimmmhamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Kuzum tebrikler allahım devamını getirsin insallah,sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Hayırlı olsunnn bu buz bebikler cok güçlü oluyorlar insallahh seninkilerde simsiki tutunacaklar sana..su mubarek gunlerin hurmetinee rabbim gonlunun muradini versin tatlimmm..cok guzel olacak insallahSlm kızlar yarın transfer günü dualrınızda beni unutmayın iki donmuş koyulack inş bu sefr güler yüzüm rabbim hepimzin yardımcısı olsun bu mubarek ayn hürmetine inş
Kuzum tebrikler allahım devamını getirsin insallah,sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Hayirlii olsunn hayirlii olsunnnnnnn...buldun sonunda hee hayatin anlamini meanoflifecim:)))rabbimm hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin sag saglim kucagina al insallahhTeşekkür ederim arkadaşım allah im herkese gönlüne kimi versin mutlu etsin insallahhhh :))) ♡
Ne yapiyosun fıstık arada girip çıkıyorum etraf elli altı evde,heryer toz kim temizliyecekse
Amin inş canım iyi ve güzel dileklerin için çok sağol rabbim hepimzin yüzünü güldürsün inş bu mubarek ayn hürmetine hayırlısıyla inş doktoruma umudum yok hiç dedim oda allh buyuk ne umutlu ol nede umutsuz ortalarda ol dedi rabbim buyuk inş çifte bYram yaşarızHayırlı olsunnn bu buz bebikler cok güçlü oluyorlar insallahh seninkilerde simsiki tutunacaklar sana..su mubarek gunlerin hurmetinee rabbim gonlunun muradini versin tatlimmm..cok guzel olacak insallah
Evt eloşumm beniminş kuzum rabbim ne güzel bi ay nasip etmiş bolluk bereket huzr sağlık bizimle olsun inş teyzesi ikitane olcaklar bakalım allhım bu kez daim etsin hep duamdasınız inş hepimz bu mutluluğu tadmak naisp olsun hayırlısıylA
Kızlar Merhaba 11.gun kan değerim 412.60 sizce nasıl. ..
iyiyim canım aynı tas aynı hamam işte
saçımı boyadım bugün eski rengini özledim bile ona canım sıkkın
azcık eski haline göre koyu oldu bide kızıllık girdi araya hepten cnm sıkıldı
telafisi mümkün bişi yapmışımdır umarım bi kaç yıkama sınrası bakıcagım duruma göre
sende ya temizlikçi tutucan yada kendin yapıcan canım bi yerden başlayp başka kim temizlicekki
hadi bakalım sıva kolları başla bi yerden
arkadaslar canım çig köfte istedi yesem bebişlere zararı ol-urmu acı oldugu için tereddüt ettim
Aboooooooov kızıl girdiyse araya zor
Bizde bu cumartesi kardeşime kız istemeye değilde tanışmaya gideceğiz ışte bende saçımi boyayacam ama artık yarın boyatirim..daha ustalar evde canım ne temizliği dahabende telimi almışım elime rahat rahat buraya giriyorum ışte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?