- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
Sakın ama sakın tersini düşünme, öyle bir kaç yıla kalmaz çocuğun olmaz gibi laflara inanma. Zaten sadece fsh tek başına etkili değildir daha bir çok nedenler olabilir, ki senin 12 fsh ın o kadar da yüksek asla değil. İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi kürü yaz Google tarif çıkıyor canım. ben kürü bıraktım o yüzden nasıl yapılıyordu unuttum yanlış bilgi vermeyeyim. Düşün benim 18 den 6 ya düştü. Bu bitkiyi de aktarlardan rahatlıkla bula bilirsin. Bir de doktoruna danış ve bıosteron kullan bana çok faydası oldu.
Birde asıl yumurta rezervini gösteren bir test var AMH testi, onu yaptır o asıl sana bilgiyi verir, çünkü fsh her ay senin stresine, yediğine, içtiğine göre değişebilir
bu arada yaşın daha genç her şey bence güzel olacak
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere iş yerim yeni bi yere taşındı sürekli fazla mesaiye kalmak zorunda kaldım , geç oldu biraz ama hepinize hayırlı ramazanlar
hmm valla cnm ilk defa beni böyle aydınlatan oldu. eşim denen vatandaş bir kaç yıla bebeğin olmaz felan deyince ne destek verdi nede teselli . aksine bağırdı çağırdı bana . doktor eşini gezdirecen çok bunalmış biraz sosyal hayata girdir dedi hiiç tınmadı bile tam aksini yaptı. benim eksikliğim onun hoşuna gitmeye başladı. kendimi toplamam lazım. o adama muhtaç olmamam lazım. çok şükür ki çalışıyorum . tedavi masrafımı bile kendim karşılıyom . düşün. pskolojim alt üst oldu. bana dua edin. bir bebeğim olsun allahımın izniylede ona olan sevgim azalsın. dediğn kürüde bulup yapacam inşallah
Cigkofteyi bilemedim ama nar eksisinden uzak durman gerektigini duymustum hamile arkadaslarimdan...canin cektiyse abartmamak sartiyla herseyi yiyebilirsin bence en azindan tadimlik nefesini koreltecek kadar..arkadaslar canım çig köfte istedi yesem bebişlere zararı ol-urmu acı oldugu için tereddüt ettim
Cigkofteyi bilemedim ama nar eksisinden uzak durman gerektigini duymustum hamile arkadaslarimdan...canin cektiyse abartmamak sartiyla herseyi yiyebilirsin bence en azindan tadimlik nefesini koreltecek kadar..
arkadaslar canım çig köfte istedi yesem bebişlere zararı ol-urmu acı oldugu için tereddüt ettim
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Maşallah değerin çok güzel bence
Allah ım bizlerede nasip etsin
Hayirlii olsunn hayirlii olsunnnnnnn...buldun sonunda hee hayatin anlamini meanoflifecim:)))rabbimm hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin sag saglim kucagina al insallahh
hmm valla cnm ilk defa beni böyle aydınlatan oldu. eşim denen vatandaş bir kaç yıla bebeğin olmaz felan deyince ne destek verdi nede teselli . aksine bağırdı çağırdı bana . doktor eşini gezdirecen çok bunalmış biraz sosyal hayata girdir dedi hiiç tınmadı bile tam aksini yaptı. benim eksikliğim onun hoşuna gitmeye başladı. kendimi toplamam lazım. o adama muhtaç olmamam lazım. çok şükür ki çalışıyorum . tedavi masrafımı bile kendim karşılıyom . düşün. pskolojim alt üst oldu. bana dua edin. bir bebeğim olsun allahımın izniylede ona olan sevgim azalsın. dediğn kürüde bulup yapacam inşallah
arkadaslar canım çig köfte istedi yesem bebişlere zararı ol-urmu acı oldugu için tereddüt ettim
arkadaslar 10 gündür ilaç tedavisi görüyorum pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak korkuyorum zor bi işlem mi deneyimi olan var mı
arkadaslar 10 gündür ilaç tedavisi görüyorum pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak korkuyorum zor bi işlem mi deneyimi olan var mı
ben yine gittim yanlış topiğe yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzum senden alıntı yapim değerin oldugu mesaja diye baktım gördüm 340lı rakamı aldım yazdım gönderdim hemen
anaaa bi baktım ki yine yanlış topikkkkk
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnn
okadar çok sevindim ki ondan öyle oldu sanırım
çok duygulandım inan ki
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere iş yerim yeni bi yere taşındı sürekli fazla mesaiye kalmak zorunda kaldım , geç oldu biraz ama hepinize hayırlı ramazanlar
Canim bence tedavinin en keyifli kismiyatiyosun masaya,damar yolundan ilaci veriyolar,pit diye uyuyosun..uyaninca da yataga aliyorlar,o arada max. 30dk gecmis oluyor..duruma gore agri kesici yapiliyo.bana gerek kalmamisti.bi tek regl agrisi gibi bi agri ve 1-2gun suren azcik kanama...ben opu sonrasi hep gezdim,yemege gittim her ikisinde de..umarim seninde iyi gecer
listeye benide ekleyin kızlar. yaş 29, zeynep kamil hastanesi, bende tiroit eşimde sperm morfoloji problemi, bugün tedaviye başlayalı 6 gün oldu. ilk denemem. tedavi zamanı temmuz.bayramda sonuc alırım heralde nsallah cıfte bayram olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?