2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hmm valla cnm ilk defa beni böyle aydınlatan oldu. eşim denen vatandaş bir kaç yıla bebeğin olmaz felan deyince ne destek verdi nede teselli . aksine bağırdı çağırdı bana . doktor eşini gezdirecen çok bunalmış biraz sosyal hayata girdir dedi hiiç tınmadı bile tam aksini yaptı. benim eksikliğim onun hoşuna gitmeye başladı. kendimi toplamam lazım. o adama muhtaç olmamam lazım. çok şükür ki çalışıyorum . tedavi masrafımı bile kendim karşılıyom . düşün. pskolojim alt üst oldu. bana dua edin. bir bebeğim olsun allahımın izniylede ona olan sevgim azalsın. dediğn kürüde bulup yapacam inşallah

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere iş yerim yeni bi yere taşındı sürekli fazla mesaiye kalmak zorunda kaldım , geç oldu biraz ama hepinize hayırlı ramazanlar

cok yorma kendını de bebeği de bitanemmmmmmm..
sana da hayırlı ramazanlar

phalanın her söylediğine katılıyorum.... millet 100lü fsh değerlerinden düşürüp hamile kalıyo.... sakın moralini bozma. ben de de rezerv azlığı var. bu konuda birçok başarı hikayesi var.... sadece yapman gereken bazı şeyler var. mesela kahve içmemeye başlasan çayı da açık içsen, hatta mümkünse içmesen iyi olur. kafeinli herşeyden uzak durmaya çalış... bunlar fsh değerini yüksekten şeyler.... bi de şu biosteron varya; onu mutlaka sor doktoruna.... ben henüz yeniden kan değerime baktırmadım ancak etkili olduğunu düşünüyorum. benim fshımda saraçoğlundan aldığım kürler ile 19 dan 15e düştü.....

Son düzenleme:
arkadaslar canım çig köfte istedi yesem bebişlere zararı ol-urmu acı oldugu için tereddüt ettim
Cigkofteyi bilemedim ama nar eksisinden uzak durman gerektigini duymustum hamile arkadaslarimdan...canin cektiyse abartmamak sartiyla herseyi yiyebilirsin bence en azindan tadimlik nefesini koreltecek kadar..

listeye benide ekleyin kızlar. yaş 29, zeynep kamil hastanesi, bende tiroit eşimde sperm morfoloji problemi, bugün tedaviye başlayalı 6 gün oldu. ilk denemem. tedavi zamanı temmuz.bayramda sonuc alırım heralde nsallah cıfte bayram olur

Son düzenleme:
arkadaslar canım çig köfte istedi yesem bebişlere zararı ol-urmu acı oldugu için tereddüt ettim

canım çiğ köfte çiğ şeyler yemek yasak,zararlı.. ama canın çok çektiyse ucundan çok kuçuk alabılırsın. gönlunu öldurmek için oda .:) bi yazı paylaşıyorum sana..

HAMİLELERE ÇİĞKÖFTE YASAĞI
Anne adaylarının bildiği üzere hamilelere çiğköfte yemek maalesef ki yasak. Benim kadın doğum uzmanı doktorum yasakçı bir doktor olmamasına rağmen dikkat etmem ve yememem gerekenlerin ufak bir listesini yaptı.

Hamilelerin dikkat etmesi gerekenler:

1. Alkoldan uzak durulacak!
2. Sigaradan uzak durulacak!
3. Konserve yiyecekler yenmeyecek.
4. Çiğ etler, pastırma, sosis gibi şarküteri ürünleri ve çiğköfte yasak.
5. Mayonezi unutun!

Son düzenleme:
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)

Dışardayım...Sırf senin haberini almak için girdim canım benim çoook sevindim Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin kucağına almayı nasip etsin inş :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar 10 gündür ilaç tedavisi görüyorum pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak korkuyorum zor bi işlem mi deneyimi olan var mı

Canim moralini bozacak bisii yok.yasin genc,allaha sukur sagligin da yerindeyse onune bakacaksin.kocalar biraz vurdum duymaz olsa da soylemesi ayip senin ki biraz öküzmüs ama sen genede esime sevgim azalain deme,onun cocugunu istiyorsun sonucta..
Testeredisli Aslan pencesi cayini bende 40gun filan yaptim,fsh 9,77den 2,75e dustu ama e2 yukselmis bu seferde,ise yaradimi bilmem ama bir hedef icin cabalayinca insana manen iyi geliyor oncelikle..yumurta sayi ve kalitesi icin benim dr oncelikle sigarayi dusman goruyor.iciyorsan muhakkak birak..birde kur ve biosteron kullanacaksan sana tavsiyem temmuz degil,eylul ekimde tedaviye basla..boyle hazirlik icin en az 2ay suren olmali..vucut olgunlastiracagi yumileri 2-3ay oncesinden belirlermis..zaten kizlarin kullandigi ilaclari dr verip 2ay sonra filan gel diyor...

arkadaslar 10 gündür ilaç tedavisi görüyorum pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak korkuyorum zor bi işlem mi deneyimi olan var mı

Canim bence tedavinin en keyifli kismi yatiyosun masaya,damar yolundan ilaci veriyolar,pit diye uyuyosun..uyaninca da yataga aliyorlar,o arada max. 30dk gecmis oluyor..duruma gore agri kesici yapiliyo.bana gerek kalmamisti.bi tek regl agrisi gibi bi agri ve 1-2gun suren azcik kanama...ben opu sonrasi hep gezdim,yemege gittim her ikisinde de..umarim seninde iyi gecer

canım hadi hayırlısı olsun bakalım.korkacak bişey yok merak etme.
narkoz verıyorlar zaten bıseycık anlamıyorsun

kız yine mi Ordan Da hemen kactin mi ay bitiyorum şu karistirmalariniza
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum sizlere iş yerim yeni bi yere taşındı sürekli fazla mesaiye kalmak zorunda kaldım , geç oldu biraz ama hepinize hayırlı ramazanlar

Canim sanada hayırlı ramazanlar

anladım canım peki sonrasında yine ilaç kullanıyor musun

Son düzenleme:

Canim en güzel ism zaten narkoz almak bu tedavinin hicbirsey hissetmiyordum.bnim oluşan sonra kanamamda olmadı herhangi bi rahatsızlık da yaşamadım.hangi hastaneye ve dra gidiyorsun.en son karar verememistin

Tedaviye baslamissin,hayirli olsun daha once konusmustuk senle,insallah guzel devam eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…