2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ah ah o kocalar
Sen şimdi eşini meşini hiiiiiiç kafanı takma, yaşadığın stres tedavine çok etki eder. Rahat ol ve sadece bebeğine odaklan, inşallah kucağına almaya da nasip olur bizler bol bol sizler için dua ediyoruz.

benim eşiminde sperm hareketliliği. bende bişe yoktu ama son yapılan kan testinde yumurta rezervimin azalmaya başldığı söyledi. fsh 9 du 12 olmuş yani

Sakın bir daha da o doktora gitme, benimde ilk doktorum böyleydi, ki zaten transfer bile olamadan tedavim iptal oldu. Bir daha adımımı atmam oraya. Şimdiki doktorumdan çok ama çok memnunum.

anladım canım peki sonrasında yine ilaç kullanıyor musun

Tabii, gunde 2kez antibiyotik,gunde 1kez tetradox bagisiklik dusurucu,bebegin tutunmasi icin ve progesteron takviyesi olarak jel veya kapsul,igne dr gore degisiyor.onlar zaten listesini veriyorlar sana.

Kıjlaarrrr ben eve kaçar öpiyiiiiim hepicazınızı

Son düzenleme:

Tebrikler canim herşey çok şükür çok güzel gidiyor ve sonuca güzel olacak insallah.dualarim seninle

Gebesin allaaaaaahhhhhhhhh hayirli olsun bitanem

anammmm değerin harika bştanem tebriklerrrrrrrr :119::119: :119: :119: :119:

darısı bizlere inşallah kafunder tebrik ederim cnm .rabbim tamamına erdirsin inşallah . tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar var mı aranızda .

Tebrik ediyorum Allah kucağına sağıkla almayı nasip etsin inşallah..

Canım tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inş. Kaçıncı denemendi canım? Nerede tedavi oldun?

cok sevindim canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin

Yanlış görmedimse hamişsin kızzzmaşallh bnda dua et yarın alıcm buz bebikolarımı rabbim mutluluğunu daim etsin inş sağlıkla kurban oldugum allhım ne guzel bi ay bu herkesi sevndrsin inş

yazdıklarınızla :) bu sevincimi paylaşmanızla beni çok mutlu ettiniz :) Allahım hepinize bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın ve hayırlısı ile mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
bazı arkadaşlarım sorular sormuş :) 35 yaşındayım 5. denemem (biri donmuş) 2. denememde tutmuştu :) bugünde oldu allahın izni ile :)eskişehir acıbademdeyim :) 1 tane transferim oldu bazı tehlikelerimden dolayı :) kalan 4 bebişim donduruldu :)
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm

Sakın bir daha da o doktora gitme, benimde ilk doktorum böyleydi, ki zaten transfer bile olamadan tedavim iptal oldu. Bir daha adımımı atmam oraya. Şimdiki doktorumdan çok ama çok memnunum.

sen hangi şehirdeydin phalacım :26:

Canim üzülme ya benim drumda sen beş yıla menopoza giresun dedi fshim 12 kusurdu düşün yani...hep derim dr ama allah değiller ya Phala nin dediğini yap canim mutlaka ise yarıyor.
Koçan olacak adamida boşver hic aklına takma sen ne kadar güçlü gozukursen o kadar ezemez seni..çocuğun olmaması senin hatan veya eksikliğin degil.

Tabii, gunde 2kez antibiyotik,gunde 1kez tetradox bagisiklik dusurucu,bebegin tutunmasi icin ve progesteron takviyesi olarak jel veya kapsul,igne dr gore degisiyor.onlar zaten listesini veriyorlar sana.

peki bu ilaçlar ne kadar tutuyor su ana kadar ilaçlara 2000 lira harcadık

Bugün bizim evlilik yildonumumuz beniskosuz 6 yıli devirdik 7.yıla girdik bugün mutlu olmam gerekirken içimde bir burukluk var bir yanim eksik sanki ama inanıyorum seneye inşallah eksik yanimiz tamamlanacak iyiki varsınız iyiki sizleri tanimisım hep destek hep moral oldunuz beraber güldük beraber agladik inşallah hepimiz günün birinde buraya ilaçlar opu transfer yerine bebislerimizin uykusuzlugundan gazından yemeğinden konuşalım hepiniz için dua ediyorum 🙏🙏 sizleri seviyorum ay cenem düştü gören varsa haber versin not tamam tamam espiri kötüydü

Mutlu yıllar size mutlu yıllar size ve koca bi alkis
Tebrikler canim benim nice sağlıklı,güzel yıllar gecirirsiniz insallah...allah gönlüne göre sagkli sıhhatli cocuklar versin sana.üzülme hic olurmu canim arkadaşım

peki bu ilaçlar ne kadar tutuyor su ana kadar ilaçlara 2000 lira harcadık

Haticecim,esas pahali olan yumi buyuten ilaclarindi..benim saydiklarim bisii tutmuyo.sgk karsiliyor zaten bunlar.tam hatirlamiyorum ama 10-15 tutar ancak..eger ozelde raporsuz tedavi oluyorsan,dr yazdigi receteyi aile hekimine goturup ona yazdirin,tup bebek tedavisinde oldugunuzu izah edersen yardimci olurlar..bana ihtiyac olmadi ama boyle yapan arkadaslar var..ben raporlu tedavi oldugum icin katki odeyip aldim eczaneden..bunu da yapamazsan,en pahali olan crinone jeldir,eger dr bunu yazarsa,KK da tup bebek basliginda ilac alip-satiyorum topigi var,ucuza satan arkadaslar var,oyle temin edebilirsin,aklinda olsun..

şu an için memnunum hastaneye ödeme yapmadık henüz ilaçlar 2000 lira tuttu hastene de 4250 istiyor ama daha fiyat konusunda konuşmadık

Değişik bi sistemleri var herhalde...neyse gülüm.insallah güzel kaliteli yumurtaların olur ve hepsi dollenip sağlıklı embriyo olurlar.annelerine de sımsıkı tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…