canım hadi hayırlısı olsun bakalım.korkacak bişey yok merak etme.
narkoz verıyorlar zaten bıseycık anlamıyorsun
hmm valla cnm ilk defa beni böyle aydınlatan oldu. eşim denen vatandaş bir kaç yıla bebeğin olmaz felan deyince ne destek verdi nede teselli . aksine bağırdı çağırdı bana . doktor eşini gezdirecen çok bunalmış biraz sosyal hayata girdir dedi hiiç tınmadı bile tam aksini yaptı. benim eksikliğim onun hoşuna gitmeye başladı. kendimi toplamam lazım. o adama muhtaç olmamam lazım. çok şükür ki çalışıyorum . tedavi masrafımı bile kendim karşılıyom . düşün. pskolojim alt üst oldu. bana dua edin. bir bebeğim olsun allahımın izniylede ona olan sevgim azalsın. dediğn kürüde bulup yapacam inşallah
canım ilk bıraz tedirginim o yuzden sonrasında agrı sızı oluyor mu
Canim en güzel ism zaten narkoz almak bu tedavinin hicbirsey hissetmiyordum.bnim oluşan sonra kanamamda olmadı herhangi bi rahatsızlık da yaşamadım.hangi hastaneye ve dra gidiyorsun.en son karar verememistin
benım az olmuştu cnm reglı ağrısı gıbı..
hıııııc tedırgın olma valla bişeycık anlamıyorsun.
benim eşiminde sperm hareketliliği. bende bişe yoktu ama son yapılan kan testinde yumurta rezervimin azalmaya başldığı söyledi. fsh 9 du 12 olmuş yani
anladım canım peki sonrasında yine ilaç kullanıyor musun
Oy maşallah canimmm değerin de süper çıkmış Allahım sağlıkla kucağına almayı sağlıkla bi ömür birlikte olmayı nasip etsin size tatlm maşallah
Ama ama biz o konuyu kapatmıştık:)
Ohh ohh hadi güzel haberler oldu bugün yaa ne güzel çözülmüş de insallah transferin güzel olur sımsıkı tutunurlar annelerine
Sevmiyorum ama napim napim
Tebrikler canim herşey çok şükür çok güzel gidiyor ve sonuca güzel olacak insallah.dualarim seninle
Gebesin allaaaaaahhhhhhhhh hayirli olsun bitanem
anammmm değerin harika bştanem tebriklerrrrrrrr :119::119: :119: :119: :119:
darısı bizlere inşallah kafunder tebrik ederim cnm .rabbim tamamına erdirsin inşallah . tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar var mı aranızda .
Tebrik ediyorum Allah kucağına sağıkla almayı nasip etsin inşallah..
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla devam ettirsin inş. Kaçıncı denemendi canım? Nerede tedavi oldun?
cok sevindim canım rabbim kucagına almayıda nasip etsin
canım çok sevindim sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar
Amaninnn ben bu habere oynarım:119::119::119::122::122: :124::124::124::124::124::124:bitanem benim çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin sevincten gözlerim doldu kız sanırım ikiz geliyorrrrrr
Kız nerdesin senmerak ettim neyse fircadan sonra gelelim güzel haberine yerim senin kuzunu içini ferah tut test sonuçlarında insallah güzel çıkacak oğlun olcak diye içime doğuyor tabiki hayırlısı
Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsuntest günü seninde güzel haberlerini bekliyoruz
ben yine gittim yanlış topiğe yazdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzum senden alıntı yapim değerin oldugu mesaja diye baktım gördüm 340lı rakamı aldım yazdım gönderdim hemen
anaaa bi baktım ki yine yanlış topikkkkk
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnn
okadar çok sevindim ki ondan öyle oldu sanırım
çok duygulandım inan ki
Yanlış görmedimse hamişsin kızzzmaşallh bnda dua et yarın alıcm buz bebikolarımı rabbim mutluluğunu daim etsin inş sağlıkla kurban oldugum allhım ne guzel bi ay bu herkesi sevndrsin inş
Yaaaaa super otesii fevkaledenin fevkinde bi haber..ohhh bee cok şükür cok sevindimm cokkk..rabbim sagsaglim kucagina almayi nasippp etsinnn...halay neyin cekicem ama telden girdigim icin yeni botoks yaptirmis hatun gibi cok sevinmis olmama ragmen mimik yapamiyorumm:))rabbim nazarlardan sakinsin misssler gibii sorunsuz sikintisiz saglikli bi gebelik nasip etsinnn tatlimmm
Dışardayım...Sırf senin haberini almak için girdim canım benim çoook sevindim Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin kucağına almayı nasip etsin inş :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakın bir daha da o doktora gitme, benimde ilk doktorum böyleydi, ki zaten transfer bile olamadan tedavim iptal oldu. Bir daha adımımı atmam oraya. Şimdiki doktorumdan çok ama çok memnunum.
hmm valla cnm ilk defa beni böyle aydınlatan oldu. eşim denen vatandaş bir kaç yıla bebeğin olmaz felan deyince ne destek verdi nede teselli . aksine bağırdı çağırdı bana . doktor eşini gezdirecen çok bunalmış biraz sosyal hayata girdir dedi hiiç tınmadı bile tam aksini yaptı. benim eksikliğim onun hoşuna gitmeye başladı. kendimi toplamam lazım. o adama muhtaç olmamam lazım. çok şükür ki çalışıyorum . tedavi masrafımı bile kendim karşılıyom . düşün. pskolojim alt üst oldu. bana dua edin. bir bebeğim olsun allahımın izniylede ona olan sevgim azalsın. dediğn kürüde bulup yapacam inşallah
Tabii, gunde 2kez antibiyotik,gunde 1kez tetradox bagisiklik dusurucu,bebegin tutunmasi icin ve progesteron takviyesi olarak jel veya kapsul,igne dr gore degisiyor.onlar zaten listesini veriyorlar sana.
canım ankada ya gidiyorum dr gökhan
Himmmm memnun kaldın mi bide ne kadar odedin ???
Bugün bizim evlilik yildonumumuz beniskosuz 6 yıli devirdik 7.yıla girdik bugün mutlu olmam gerekirken içimde bir burukluk var bir yanim eksik sankiama inanıyorum seneye inşallah eksik yanimiz tamamlanacak iyiki varsınız iyiki sizleri tanimisım hep destek hep moral oldunuz beraber güldük beraber agladik inşallah hepimiz günün birinde buraya ilaçlar opu transfer yerine bebislerimizin uykusuzlugundan gazından yemeğinden konuşalım hepiniz için dua ediyorum 🙏🙏 sizleri seviyorum ay cenem düştü gören varsa haber versin not tamam tamam espiri kötüydü
peki bu ilaçlar ne kadar tutuyor su ana kadar ilaçlara 2000 lira harcadık
şu an için memnunum hastaneye ödeme yapmadık henüz ilaçlar 2000 lira tuttu hastene de 4250 istiyor ama daha fiyat konusunda konuşmadık
Değişik bi sistemleri var herhalde...neyse gülüm.insallah güzel kaliteli yumurtaların olur ve hepsi dollenip sağlıklı embriyo olurlar.annelerine de sımsıkı tutunurlar
Tedaviye baslamissin,hayirli olsundaha once konusmustuk senle,insallah guzel devam eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?