- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimMutlu yıllar size mutlu yıllar size ve koca bi alkis
Tebrikler canim benim nice sağlıklı,güzel yıllar gecirirsiniz insallah...allah gönlüne göre sagkli sıhhatli cocuklar versin sana.üzülme hic olurmu canim arkadaşım
Haticecim,esas pahali olan yumi buyuten ilaclarindi..benim saydiklarim bisii tutmuyo.sgk karsiliyor zaten bunlar.tam hatirlamiyorum ama 10-15 tutar ancak..eger ozelde raporsuz tedavi oluyorsan,dr yazdigi receteyi aile hekimine goturup ona yazdirin,tup bebek tedavisinde oldugunuzu izah edersen yardimci olurlar..bana ihtiyac olmadi ama boyle yapan arkadaslar var..ben raporlu tedavi oldugum icin katki odeyip aldim eczaneden..bunu da yapamazsan,en pahali olan crinone jeldir,eger dr bunu yazarsa,KK da tup bebek basliginda ilac alip-satiyorum topigi var,ucuza satan arkadaslar var,oyle temin edebilirsin,aklinda olsun..
Bugün bizim evlilik yildonumumuz beniskosuz 6 yıli devirdik 7.yıla girdik bugün mutlu olmam gerekirken içimde bir burukluk var bir yanim eksik sankiama inanıyorum seneye inşallah eksik yanimiz tamamlanacak iyiki varsınız iyiki sizleri tanimisım hep destek hep moral oldunuz beraber güldük beraber agladik inşallah hepimiz günün birinde buraya ilaçlar opu transfer yerine bebislerimizin uykusuzlugundan gazından yemeğinden konuşalım hepiniz için dua ediyorum 🙏🙏 sizleri seviyorum ay cenem düştü gören varsa haber versin not tamam tamam espiri kötüydü
anladım canım tsk ederim yardımcı oldugun için seini peki bebiş var mı :26:
canım sağlıkla kucagına almanı diliyorumm...görmemişim iletini...tebriklerrr
Rica ederim,ne zaman istersen yardimci olmaya calisirim:) ben hamileyim,8.haftadayim.2.denemem,benim opu da 30mayisti..
Bugün bizim evlilik yildonumumuz beniskosuz 6 yıli devirdik 7.yıla girdik bugün mutlu olmam gerekirken içimde bir burukluk var bir yanim eksik sankiama inanıyorum seneye inşallah eksik yanimiz tamamlanacak iyiki varsınız iyiki sizleri tanimisım hep destek hep moral oldunuz beraber güldük beraber agladik inşallah hepimiz günün birinde buraya ilaçlar opu transfer yerine bebislerimizin uykusuzlugundan gazından yemeğinden konuşalım hepiniz için dua ediyorum 🙏🙏 sizleri seviyorum ay cenem düştü gören varsa haber versin not tamam tamam espiri kötüydü
yazdıklarınızla :) bu sevincimi paylaşmanızla beni çok mutlu ettiniz :) Allahım hepinize bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın ve hayırlısı ile mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
bazı arkadaşlarım sorular sormuş :) 35 yaşındayım 5. denemem (biri donmuş) 2. denememde tutmuştu :) bugünde oldu allahın izni ile :)eskişehir acıbademdeyim :) 1 tane transferim oldu bazı tehlikelerimden dolayı :) kalan 4 bebişim donduruldu :)
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm
inş canım senin ki ne oldu en son transfer olmuştu sonuç iyidir inş
Yok canim negatif oldu sonuc.zaten dondurulmustu dindurulmadan once orta kalitede idi cozdurulunce kimbilir kalitesi nasıl oldu ama transfer ettiler ışte sırf Bidaha ki sefere 2 tane embriyo koyabilmek icin
Nar ve nar eksisi dusugu tetiklermis canim allah muhafazaa..iki ay once bi arkadasim doğum yapti hamileliğinin ilk aylarinda birlikte yemek yerken salatada nar eksisi varmi diye sormustu ondan duydum bende..nar ekşisinin ne gibi bi zararı varmıs
gözün aydın canım bebeğin hayırlı olsun sağlkla doğar inşallah....
çok sevindim canım allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin inş :) aşılama yada tüp bebek hangisi
Nar ve nar eksisi dusugu tetiklermis canim allah muhafazaa..iki ay once bi arkadasim doğum yapti hamileliğinin ilk aylarinda birlikte yemek yerken salatada nar eksisi varmi diye sormustu ondan duydum bende..
Amin canim,darisi basina olsunbenim tup bebek tabi ki,2.deneme sen nerde yasiyorsun?
amin canım inş :) ilkide mi tüp bebekdi adana da yaşıyorm tedaviyide adana da görüyoruz :)
Canim ben ilk once 3asilama yaptrdim,hic tutmadi..sonra tup tedavisine basladim.1.tup de tuttu ama sorun oldu 8.haftada kurtaj oldum ocak ayinda.sonra bu 2.tup denemem,hayirlisiyla devam eder saglikla insallah..ayni sehirde olman iyi bisey,git gel ugrasmazsiniz..
Canim benim azına sağlık ne güzel yazmışsıncanım birlikte mutlu nice senelere :) rabbim en yakın zamanda bu mutluluğunuzu artıracak olan bebiş veya bebişlerinizi göndersin :)
hepimiz geleceğe odaklanıyoruz umutlarımız hep o yönde ama bugünün güzelliğini kaybetmeyelim :) bugün o kadar mutlu ol ki eksik olan seyleri düşünmene izin vermesin :)
Amin kuzum inşallah iyi be iyiki kötü espiri yaptım niye yüzüme vuruyorsunAyy yerim kız seni evlilik yıl dönümüymüş maşallah size:) Allahım hep mutlu etsin ve bebislerle taçlandırsın evliliğinizi insallah kuzum ayrıca espirini de kaale almıyom mutluluğuna veriyom susuyorum
Canim benim azına sağlık ne güzel yazmışsın
Amin kuzum inşallah iyi be iyiki kötü espiri yaptım niye yüzüme vuruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?