2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim

anladım canım tsk ederim yardımcı oldugun için seini peki bebiş var mı :26:

canım birlikte mutlu nice senelere :) rabbim en yakın zamanda bu mutluluğunuzu artıracak olan bebiş veya bebişlerinizi göndersin :)

hepimiz geleceğe odaklanıyoruz umutlarımız hep o yönde ama bugünün güzelliğini kaybetmeyelim :) bugün o kadar mutlu ol ki eksik olan seyleri düşünmene izin vermesin :)

Ayy yerim kız seni evlilik yıl dönümüymüş maşallah size:) Allahım hep mutlu etsin ve bebislerle taçlandırsın evliliğinizi insallah kuzum ayrıca espirini de kaale almıyom mutluluğuna veriyom susuyorum

gözün aydın canım bebeğin hayırlı olsun sağlkla doğar inşallah....

inş canım senin ki ne oldu en son transfer olmuştu sonuç iyidir inş

Yok canim negatif oldu sonuc.zaten dondurulmustu dindurulmadan once orta kalitede idi cozdurulunce kimbilir kalitesi nasıl oldu ama transfer ettiler ışte sırf Bidaha ki sefere 2 tane embriyo koyabilmek icin

Yok canim negatif oldu sonuc.zaten dondurulmustu dindurulmadan once orta kalitede idi cozdurulunce kimbilir kalitesi nasıl oldu ama transfer ettiler ışte sırf Bidaha ki sefere 2 tane embriyo koyabilmek icin

anladım canım hayırlısı olsun inş ikiside tutar ikizlerin olur

Nar ve nar eksisi dusugu tetiklermis canim allah muhafazaa..iki ay once bi arkadasim doğum yapti hamileliğinin ilk aylarinda birlikte yemek yerken salatada nar eksisi varmi diye sormustu ondan duydum bende..

Himmm bak bunu duymamistim.salatada cok da severim,dikkat edeyim bundan sonra bari...

amin canım inş :) ilkide mi tüp bebekdi adana da yaşıyorm tedaviyide adana da görüyoruz :)

Canim ben ilk once 3asilama yaptrdim,hic tutmadi..sonra tup tedavisine basladim.1.tup de tuttu ama sorun oldu 8.haftada kurtaj oldum ocak ayinda.sonra bu 2.tup denemem,hayirlisiyla devam eder saglikla insallah..ayni sehirde olman iyi bisey,git gel ugrasmazsiniz..

kızlar bişry soracam adetime 12 gün kala ilşkiden sonra adet olcakmış gibi sancı oldu ve bir iki damla kan geldi ben anlamadım böyle bişey yaşayan varmı ben de korktum daha önce hiç olmamıştı ALLAHIM korusun kötü bişy değildir inş

amin canım inş saklıklı kucagına alırsın...

Canim benim azına sağlık ne güzel yazmışsın
Ayy yerim kız seni evlilik yıl dönümüymüş maşallah size:) Allahım hep mutlu etsin ve bebislerle taçlandırsın evliliğinizi insallah kuzum ayrıca espirini de kaale almıyom mutluluğuna veriyom susuyorum
Amin kuzum inşallah iyi be iyiki kötü espiri yaptım niye yüzüme vuruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…