kv gidiyorum erkenden dönüyorum hemen uyuyorum ki uyanabileyim..... sabırsızlıkla bekliyorum, çok heyecanlı bi şeymiş yaaaa.... daha mı sık yapsak bunuHurmalarım,güllaçlarım nasılsınız bakiimmm...
Bu geceyi unutmayın
kv gidiyorum erkenden dönüyorum hemen uyuyorum ki uyanabileyim..... sabırsızlıkla bekliyorum, çok heyecanlı bi şeymiş yaaaa.... daha mı sık yapsak bunu
yapalım yapalımmmmben de uyuma planı yapıyorum sahura kadar uyumadığımızdan bu akşam nasıl uyuyacam onu düşünüyorum
kadir geceside yapıcaz canım..
yapalım yapalımmmmAllah dualarımızı kabul etsin....
gönderdiğin mesajın çıktısını aldım;
ayşegül sabırsız hissediyor
muhtemelen o zaman regl olcam ama olsunkadir gecesi teheccüd yapmayız çünkü o gece zaten ibadetle geçiyor sahura kadar ibadet etmek ister kızlar araya uykuyu sıkıştırmak manasız olur başka bir etkinlik yapcaz o gece
23 temmuz gecesi hazırlan şimdiden sabırsızlan
Canım benim öğlen 1 gibi işlemim bitti 35/40 dk yatırdılar tabi ben son 3dk daha bekleyemedim çok sıkıştım. :) sonra yarım saat kadar yattım hemşire geldi istediğiniz, zaman çıkabilirsiniz dedi 2 buçuk gibi çıktık... Doğrudan eve geldim bende uzandım hemen işte ev işi vs bişi yapmıyorum iğnem var hergün onun için çıkıyorum .. Bana elevit. Folibol. Tetra 500, prednol( ismini yanlış yazmış olabilirim) .. Cilmara forte diye bant .. crınone jel bi de enox 4000 diye göbekten iğne verdi ayrıca.. kan pıhtılaşmaması içinmiş .. Eczane gibi oldum :)[/QU
canım prednol ve tetra bana da yumurta toplama işleminden sonra avermişti doktor ama transferden sonra bırakmamı söyledi....
Hurmalarım,güllaçlarım nasılsınız bakiimmm...
Bu geceyi unutmayın
ben de uyuma planı yapıyorum sahura kadar uyumadığımızdan bu akşam nasıl uyuyacam onu düşünüyorum
Bu geceyi unutmayın
Bu geceyi unutmayın
Buyuk bi heyacanla bekliyorum sayin editorum
canım ya bende katılmak istedim ama özelden gitmedi msjm nedense anlamadım
Gecmis olsun canimbugün sabah transfer sırasında çok acı çektim ve doktor bana uterusun kıvrık o yüzden böyle zorlandın felan dedi,böyle bişe yaşayan oldu mu aranızda?
Iftarda bol bol ayran için kizcelerr ben ole yapiciiiimben de uyuma planı yapıyorum sahura kadar uyumadığımızdan bu akşam nasıl uyuyacam onu düşünüyorum
Gecmis olsun canim(bilirim o aciyi..hem sıkışık olmak hem o aci (benim de rahim girisi tirtikli..yani normal de dumduz olmasi gereken kanal hani peteklerin üstü nasil olur girintili cikintili iste oyleymis (histereskopiyle biraz açmıştı doktorum tuo bebekten once,asilamada farketmisti durumu. .ama yinede zor oldu transfer (
Buyuk bi heyacanla bekliyorum sayin editorum
canım ya bende katılmak istedim ama özelden gitmedi msjm nedense anlamadım
inşallah canım yapiciizz bişiler
sen hangi şehirdeydin phalacım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?