2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Hurmalarım,güllaçlarım nasılsınız bakiimmm...
Bu geceyi unutmayın
kv gidiyorum erkenden dönüyorum hemen uyuyorum ki uyanabileyim..... sabırsızlıkla bekliyorum, çok heyecanlı bi şeymiş yaaaa.... daha mı sık yapsak bunu

kv gidiyorum erkenden dönüyorum hemen uyuyorum ki uyanabileyim..... sabırsızlıkla bekliyorum, çok heyecanlı bi şeymiş yaaaa.... daha mı sık yapsak bunu

ben de uyuma planı yapıyorum sahura kadar uyumadığımızdan bu akşam nasıl uyuyacam onu düşünüyorum
kadir geceside yapıcaz canım..

ben de uyuma planı yapıyorum sahura kadar uyumadığımızdan bu akşam nasıl uyuyacam onu düşünüyorum
yapalım yapalımmmm Allah dualarımızı kabul etsin....

gönderdiğin mesajın çıktısını aldım;

ayşegül sabırsız hissediyor

yapalım yapalımmmm Allah dualarımızı kabul etsin....

gönderdiğin mesajın çıktısını aldım;

ayşegül sabırsız hissediyor

kadir gecesi teheccüd yapmayız çünkü o gece zaten ibadetle geçiyor sahura kadar ibadet etmek ister kızlar araya uykuyu sıkıştırmak manasız olur başka bir etkinlik yapcaz o gece
23 temmuz gecesi hazırlan şimdiden sabırsızlan

muhtemelen o zaman regl olcam ama olsun

Hurmalarım,güllaçlarım nasılsınız bakiimmm...
Bu geceyi unutmayın

Hiç unutulur mu ya sabırsızlıkla bekliyorum

Evet evet kadir gecesi de bi duamız biseyimiz olsun tatlmm

bugün sabah transfer sırasında çok acı çektim ve doktor bana uterusun kıvrık o yüzden böyle zorlandın felan dedi,böyle bişe yaşayan oldu mu aranızda?

Buyuk bi heyacanla bekliyorum sayin editorum

canıımmmm

canım ya bende katılmak istedim ama özelden gitmedi msjm nedense anlamadım

datlum burdan yazaydın keşke görürdük mutlaka ben olmasam kızlar uyarırlarde eefile de katılmak istiyor diye..
çoktan bitti gitti liste hamişimizin dularında olmak çok değerli dilinden düşürme bizleri olurmu..
yakın zamanda yine yapıcaz o zaman erkenden yaz buraya

bugün sabah transfer sırasında çok acı çektim ve doktor bana uterusun kıvrık o yüzden böyle zorlandın felan dedi,böyle bişe yaşayan oldu mu aranızda?
Gecmis olsun canim(bilirim o aciyi..hem sıkışık olmak hem o aci(benim de rahim girisi tirtikli..yani normal de dumduz olmasi gereken kanal hani peteklerin üstü nasil olur girintili cikintili iste oyleymis(histereskopiyle biraz açmıştı doktorum tuo bebekten once,asilamada farketmisti durumu. .ama yinede zor oldu transfer(

evet aynen öyle canım özeline bakarmısın sana bişe sorcam

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyordum.
8 +2 hft lık hamileyim. Crinone jel kullanıyorum.jel kalıntıları ara ara pempe geliyor.Acaba kanamamı oluyor ? Dr u arasam mı acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…