Hurmalarım,güllaçlarım nasılsınız bakiimmm...
Bu geceyi unutmayın
Kocaelindeyim canım amamtedavimi bursada oluyorum
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyordum.
8 +2 hft lık hamileyim. Crinone jel kullanıyorum.jel kalıntıları ara ara pempe geliyor.Acaba kanamamı oluyor ? Dr u arasam mı acaba ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
napıyosunuz ki :44: durun tahmin ediim, pijama partisiii!!
uyuya kalırım dıye cok korkuyorum...saatımıde ayarlayacam:18::18::18::18:
anladım, teşekkürler. dr.undan memnun olduğunu yazmışsın ya ondan sordum buralarda mısın acaba diye
1.30 kalkıp birlikte namaz kılacağız canım ama pjima partisi güzel fikir ramazandan sonra yapalım
anladım, teşekkürler. dr.undan memnun olduğunu yazmışsın ya ondan sordum buralarda mısın acaba diye
Canım benim öğlen 1 gibi işlemim bitti 35/40 dk yatırdılar tabi ben son 3dk daha bekleyemedim çok sıkıştım. :) sonra yarım saat kadar yattım hemşire geldi istediğiniz, zaman çıkabilirsiniz dedi 2 buçuk gibi çıktık... Doğrudan eve geldim bende uzandım hemen işte ev işi vs bişi yapmıyorum iğnem var hergün onun için çıkıyorum .. Bana elevit. Folibol. Tetra 500, prednol( ismini yanlış yazmış olabilirim) .. Cilmara forte diye bant .. crınone jel bi de enox 4000 diye göbekten iğne verdi ayrıca.. kan pıhtılaşmaması içinmiş .. Eczane gibi oldum :)[/QU
canım prednol ve tetra bana da yumurta toplama işleminden sonra avermişti doktor ama transferden sonra bırakmamı söyledi....
Pamukelma benim reçetede öyle yazıyormuş toplamadan sonra sabah akşam 5 gün içiniz diye bu durumda benimde kullanmamam gerek demi. :))
Pamukelma benim reçetede öyle yazıyormuş toplamadan sonra sabah akşam 5 gün içiniz diye bu durumda benimde kullanmamam gerek demi. :))
evet kullanmayacaksın canım zaten tetrada kortizon var zarar verir,ben bıraktım kullanmayı...
tabi yinede doktoruna bi sor..
kız yine mi Ordan Da hemen kactin mi ay bitiyorum şu karistirmalariniza
Canimsanada hayırlı ramazanlar
canımmmm sabah gördüm ama bi fırsat blup da yazamadım... hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah... ve de upuzun yıllarınız olsun birlikteyazdıklarınızla :) bu sevincimi paylaşmanızla beni çok mutlu ettiniz :) Allahım hepinize bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın ve hayırlısı ile mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
bazı arkadaşlarım sorular sormuş :) 35 yaşındayım 5. denemem (biri donmuş) 2. denememde tutmuştu :) bugünde oldu allahın izni ile :)eskişehir acıbademdeyim :) 1 tane transferim oldu bazı tehlikelerimden dolayı :) kalan 4 bebişim donduruldu :)
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm
kaçtım tabikiiiiiiiii
ben şimdi uyumaya gidiyorum saat 01:30 da dualarda buluşmak üzere görüşürüz
Hiç ole bise yaparmiyim sustum ben görmedim
kaçtım tabikiiiiiiiii
ben şimdi uyumaya gidiyorum saat 01:30 da dualarda buluşmak üzere görüşürüz
hadi yaaa, keşke yükleye bilsen yok mu çaresi bir araştır sen
canım çok sevindim sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar
Amaninnn ben bu habere oynarım:119::119::119::122::122: :124::124::124::124::124::124:bitanem benim çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayi nasip etsin sevincten gözlerim doldu kız sanırım ikiz geliyorrrrrr
Kız nerdesin senmerak ettim neyse fircadan sonra gelelim güzel haberine yerim senin kuzunu içini ferah tut test sonuçlarında insallah güzel çıkacak oğlun olcak diye içime doğuyor tabiki hayırlısı
Canim transferin hayırlı sonu bebisli olsuntest günü seninde güzel haberlerini bekliyoruz
hamileyim sanırımmmmmmmmm :) 342 çıkmış sonucum dr ctesi tekrarlayalım dedi çok iyi dedi :) hamilesin dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?