2günde 1 bakılıyor canım ilk denemem demişsin sizde sorun neydi peki? neden pgt yöntemini araştırdın merak ettim:26:
canım teşekkür ederim :) darısı sana :) sıkı sıkı tutunsun senin bebişlerde :)
uyudum şimdi uyandım gözlerim yarı açık yazıyorum gideyim abdest alayımda kendime geleyim
günaydın canım hacet namazımı kılınacak ben de varım .............
Herkese selam kızlar
Ben dün çok fena bi kanama yaşadım yoğun kıpkırmızıydı 8. Haftadayım. Acil doktora gittik düşük tehlikesi dedi kıpırdamadan yat işe gitme dedi progestan için jele geçmiştik yeniden iğneye döndük. 1 hafta sonra kontrol var inşallah kötü bişey olmaz. Her an korku içindeyim Allahım bize bağışla diye yalvarıyorum. Lütfen benim için de dua edin.
Sevgiler.
Kızlar duamı edicem biraz sonra inşallah allahım bu güzel gecede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.aratmasın yarabbim daha fazla.sizi seviyorum.hepinize hayırlı geceler,
Kızlar allah dualarimizi kabul eder insallah
Rabbim dualarimizi kabul etsin..
teheccüd namazı kılcaz canım..kılıp hepimize dua edicez..
Kizlar bende abdestimi aldim burdayim
uyudum şimdi uyandım gözlerim yarı açık yazıyorum gideyim abdest alayımda kendime geleyim
Kız sen çok sekersin
Herkese selam kızlar
Ben dün çok fena bi kanama yaşadım yoğun kıpkırmızıydı 8. Haftadayım. Acil doktora gittik düşük tehlikesi dedi kıpırdamadan yat işe gitme dedi progestan için jele geçmiştik yeniden iğneye döndük. 1 hafta sonra kontrol var inşallah kötü bişey olmaz. Her an korku içindeyim Allahım bize bağışla diye yalvarıyorum. Lütfen benim için de dua edin.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?