2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Herkese selam kızlar
Ben dün çok fena bi kanama yaşadım yoğun kıpkırmızıydı 8. Haftadayım. Acil doktora gittik düşük tehlikesi dedi kıpırdamadan yat işe gitme dedi progestan için jele geçmiştik yeniden iğneye döndük. 1 hafta sonra kontrol var inşallah kötü bişey olmaz. Her an korku içindeyim Allahım bize bağışla diye yalvarıyorum. Lütfen benim için de dua edin.
Sevgiler.

2günde 1 bakılıyor canım ilk denemem demişsin sizde sorun neydi peki? neden pgt yöntemini araştırdın merak ettim:26:

Pek sık giremiyorum kusurabakmayin yeni cvp yaziyorum bu sebeple pgt ile ilgili dr lar bisi demedi de ben forumu okurken gormustum hani banada yapilmalimi diye dusundum bi sorim dedim

uyudum şimdi uyandım gözlerim yarı açık yazıyorum gideyim abdest alayımda kendime geleyim

Kızlar duamı edicem biraz sonra inşallah allahım bu güzel gecede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.aratmasın yarabbim daha fazla.sizi seviyorum.hepinize hayırlı geceler,

Allahım inşallah sana bağışlar bebeğini

Bende kalktım kızlar duamız ve namazımız için hazırım. Allah kabul etsin.

canlarım bende uyandım temizlenmiştim ama yine regl devam ediyor
tesbihatla katılacagım şuan şu saaatle sizlerle bir başlayacagım bende
Rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun

Kız sen çok sekersin

Sende öylesin ki

Canimm dikkat et kendine yat dinlen hiç bise olmaz Allahın izniyle

Kızlar namaza duamıza hazırım Allahım kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…