2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar duamı edicem biraz sonra inşallah allahım bu güzel gecede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.aratmasın yarabbim daha fazla.sizi seviyorum.hepinize hayırlı geceler,

Rabbim dualarimizi kabul etsin..

Bende kalktım kızlar duamız ve namazımız için hazırım. Allah kabul etsin.

canlarım bende uyandım temizlenmiştim ama yine regl devam ediyor
tesbihatla katılacagım şuan şu saaatle sizlerle bir başlayacagım bende
Rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun

Kizlar bende abdestimi aldim burdayim

Kizlar bende çok etkilendim göz yaslarima hakim olamıyorum,insallah yüce rabbim hepimizin bu işten dualarını kabul eder,ellerimizi geri cevirmez..iyiki varsınız herbirinizi ayrı ayrı gözümün önünden hamile gecirdim

Rabbim suan el acip birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin..
Suan doktugumuz gozyaslarini mutluluk icin de dokmemizi nasip etsin...

saol... gercekten de hastane işim cook rast gitti. tahlilleri de netten bakıyorum hepsi cıkmamış ama bir cogu tamamlanmış.

kan pıhtılaşması yok. tsh düzgün. kan degerlerimin 3 tanesi azıcık yüksek cıkmış ama önemsemiyorum cünkü ilk defa böyle cıktı. susuzluk veya içtigim hormon ilacından sebebtir diye düşünüyom. sarılık marılık yok. idrar güzel. şeker yok. şimdilik cıkan bunlar..

hsg ile karıştırmıyorum... bu başka...belki histeroskopi degildir adı :26::44:hatırlamıyorum ne desem yalan olur...

Rabbim suan el acip birbirimize ettigimiz dualari kabul etsin..
Suan doktugumuz gozyaslarini mutluluk icin de dokmemizi nasip etsin...

Amin inş.en kısa zamanda mutluluktan ağlarız canım.
Ne oldu bana ya durduramıyorum kendimi

iyigeceler bende kalktım geldm

Kızlar çok duygulandım ya kendimi tutamıyorum...
Allah hepinizden razı olsun tatlı uykularınızdan uyanıp bizler için dua ediyodunuz.bunun değeri ölçülemez bence.

iyi ALLAHIM KABUL ETSİN bende kılarım dua ederim inş

canlarım bende uyandım temizlenmiştim ama yine regl devam ediyor
tesbihatla katılacagım şuan şu saaatle sizlerle bir başlayacagım bende
Rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun
Allah dualarınızı kabul etsin, hepinizden Allah razı olsun

kızçelerim canlarım duyguluyum şu an kıldım geldim duamı ettim ama ben saat 2.30 da bi daha kılacam yetmedi sanki az geldi gibi hissettim...Allah kabul etsin çifter çifter evlatlarımızı göndersin en hayırlı vakitte Rabbim..ve hepinizden Allahrazı olsun

Son düzenleme:
Gülden sendende allah razı olsun.ne kadar güzel bir dua....
Allah kabul etsin canım..

hepimizden razı olsun canım..
ben vesile oldum sizlerde iştirak ettiniz ne mutlu bana..
hepinizin hamilelik haberini aldığım günleri göstersin Rabbim bana

Evet ya.sanki yılların acısı bir gecede çıkıp gidecek gibi.
Duygularımı hissettiklerimi sizden başka kimse ailem bile anlayamaz.

Evet cnm yillarin acisi cikiyor suanda anlamiyorlar zaten baba olmayan eslerimiz bile anlamiyorbazen bizim hissttiklerimizi...

Amin canım.maneviyatı çok yüksek bir gece oldu.allah sendende razı olsun.

Kızlar duamı edicem biraz sonra inşallah allahım bu güzel gecede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.aratmasın yarabbim daha fazla.sizi seviyorum.hepinize hayırlı geceler,

Rabbim dualarimizi kabul etsin..

Bende kalktım kızlar duamız ve namazımız için hazırım. Allah kabul etsin.

iyigeceler bende kalktım geldm

Kızlar namaza duamıza hazırım Allahım kabul etsin insallah

Allah hepinizden razı olsun yüreğinize sağlık...ağzınıza sağlık...
dualarımızı kabul etsin yüce Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gözyaşlarımız dinsin

rabbim şu anda açılmış olan elleirmizi doldursunn hasretimizi dindirsin yüzlerimi güldürüsün her ne diliyorsak her ne isitiyorsak bizlere nasip etsin inşşşş

Allah kabul etsin kizceler..rabbim.dualarimiz kabul etsin hepimiz evlatlarimiza kavusalim insallahh hayirli vakitte..bigun sevinctende aglariz dimi( editcim guldencim daha sik yapalim bunu olurmu???

hepimizden razı olsun canım..
ben vesile oldum sizlerde iştirak ettiniz ne mutlu bana..
hepinizin hamilelik haberini aldığım günleri göstersin Rabbim bana

Aminnnn insallah,güzel yürekli insan allah sendende razı olsun ne güzel kalplerimizi dualarimizi bir ettin.allahimda kabul etsin insallah

kızlar dün kız akrdeşimin bebeğinin kalp atışalrını duyduk dr 6+5 günlük dediiii muhteşemdii rabbim hepimize kendi evlatlarımızdan bu sesi duymayı nasip etsinnnn kardeşim içinde 2 rakat şükür namazı kıldım rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…