Evet cnm yillarin acisi cikiyor suanda anlamiyorlar zaten baba olmayan eslerimiz bile anlamiyorbazen bizim hissttiklerimizi...
hepimizden razı olsun canım..
ben vesile oldum sizlerde iştirak ettiniz ne mutlu bana..
hepinizin hamilelik haberini aldığım günleri göstersin Rabbim bana
Sizleri çok seviyorum, iyiki hayatıma girdiniz. Bu kadar can yoldaşını nereden edine bilirdim Allah hepimizi sevindirsin İnşallah. Herkese iyi geceler diliyorum.
Sizleri çok seviyorum, iyiki hayatıma girdiniz. Bu kadar can yoldaşını nereden edine bilirdim Allah hepimizi sevindirsin İnşallah. Herkese iyi geceler diliyorum.
Amin canım.maneviyatı çok yüksek bir gece oldu.allah sendende razı olsun.
Allah kabul etsin kizceler..rabbim.dualarimiz kabul etsin hepimiz evlatlarimiza kavusalim insallahh hayirli vakitte..bigun sevinctende aglariz dimi( editcim guldencim daha sik yapalim bunu olurmu???
Aminnnn insallah,güzel yürekli insan allah sendende razı olsun ne güzel kalplerimizi dualarimizi bir ettin.allahimda kabul etsin insallah
iyiki bu tüp bebeğin editörü senin gibi maneviyatıda dolu dolu birisi ki böyle şeylere de vesilemiz oldun
Rabbim sana da çifter çifter versin çifte mutluluk yaşa inşallah..hepimize versin dinsin gözyaşlarımız artık
maşallah herkes duasını yapmış namazlar bitmiş bende yaptım rabbim dualarımızı kabul etsin inş.bu güzel gece ve dualarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun ...
kızçelerim canlarım duyguluyum şu an kıldım geldim duamı ettim ama ben saat 2.30 da bi daha kılacam yetmedi sanki az geldi gibi hissettim...Allah kabul etsin çifter çifter evlatlarımızı göndersin en hayırlı vakitte Rabbim..ve hepinizden Allahrazı olsun
Aminnn cnm aynen nasil agliyorum sua anlatamam aslinda o kadar doluyuz kiiii....
Allah dualarınızı kabul etsin, hepinizden Allah razı olsun
Amin inş.en kısa zamanda mutluluktan ağlarız canım.
Ne oldu bana ya durduramıyorum kendimi
Allah hepinizden razı olsun yüreğinize sağlık...ağzınıza sağlık...
dualarımızı kabul etsin yüce Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin gözyaşlarımız dinsin
rabbim şu anda açılmış olan elleirmizi doldursunn hasretimizi dindirsin yüzlerimi güldürüsün her ne diliyorsak her ne isitiyorsak bizlere nasip etsin inşşşş
Allah kabul etsin kizceler..rabbim.dualarimiz kabul etsin hepimiz evlatlarimiza kavusalim insallahh hayirli vakitte..bigun sevinctende aglariz dimi( editcim guldencim daha sik yapalim bunu olurmu???
maşallah herkes duasını yapmış namazlar bitmiş bende yaptım rabbim dualarımızı kabul etsin inş.bu güzel gece ve dualarımız hepimize hayırlı uğurlu olsun ...
Kızlar Allahım hepinizden razı olsun gözlerim yaşlı zor yazıyorum çok duygulandim çok etkilendim Allahım kucaklarımızi boş bırakmasın insallah sizleri çok seviyorum(
Bugün bizim evlilik yildonumumuz beniskosuz 6 yıli devirdik 7.yıla girdik bugün mutlu olmam gerekirken içimde bir burukluk var bir yanim eksik sankiama inanıyorum seneye inşallah eksik yanimiz tamamlanacak iyiki varsınız iyiki sizleri tanimisım hep destek hep moral oldunuz beraber güldük beraber agladik inşallah hepimiz günün birinde buraya ilaçlar opu transfer yerine bebislerimizin uykusuzlugundan gazından yemeğinden konuşalım hepiniz için dua ediyorum 🙏🙏 sizleri seviyorum ay cenem düştü gören varsa haber versin not tamam tamam espiri kötüydü
Aynı zamanda bu gece cuma ya bağlanan önemli bir gece özellikle seçtim bugünü...
Ve sizinle gerçek bir hikayeyi paylaşmak istiyorum..
Eski tüpçü kızçelerimden biri bir gece teheccüd namazında içi yanarak dua ediyor ve o gece yatınca bir rüya görüyor..
Ormanlık bir yerde karşısında ben çıkmışım ve üzülme 3 vakte kadar evladın sana gelcek demişim..
o ara tedavideydi ve 3 hafta sonra gebelik haberini aldı..
Teheccüd namazı çok önemli duanın kabulü teheccüd namazındadır...
Buna benzer örnekler çok..
Sık sık gece namazına uykunuzu terk edip kalkar ve dua ederseniz Rabbim birgün dilediğimizi verir buna inanın ve ihmal etmeyin...
az kaldı bu gözyaşları sevinçten akacak
dün deli sıcakta koşmaktan pişen beynimi dinlendirmeye gidiyorumkuzucuklarımmm izi seviyorum sizleri rabbim de sevsin sevindirisn inşşşş bu gece açılan o ellerinizi dolsun inşşşşşşş abaş köşesindesinizi bütün dualrınıza yürekten AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN DİYORUM
aaaa tesadüfe bak canım bügün bizimde evlilik yıl dönümümüz bizde 9 yılı geride bıraktık rabbim inşallah evliliklerimizi bebişlerimizle taçlandırır daha anlamlı kılar.
Zaten çok duygusaldim bunu okuyunca iyice koptum(
Ben daha çok başındayim yolun ama sizlerle yaşıyorum o süreci insallah bebelerimiz hayırlısıyla çok bekletmeden gelirler bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?