2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım değerlerden bne pek anlamıyorum ya..
ama ağustosta başlamana cok sevındım kuzum hadi bakalım hayırlısı

Tamam kuzum zaten biliyorsun her gittiğim yerde foto çekip koyuyorum yada hemen etiketi basiyorum

Oy benim bitanem senin yanında güzel ne demek sende maşallah biblo gibisin koy vitrine seyret

aa herkesin güzelliği farklı kuzucum maşallah yanı hepimiz pek güzeliz güzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler

Kızlar evin yanındaki camiye peygamber efendimizin sakalı şerifi gelmis gittim çok çok duygulandim yaa hep bize dua ettim bebislerimiz olsun tüm arkadaşlarımızın diye dua ettim Allahım kabul etsin insallah

Kızlar evin yanındaki camiye peygamber efendimizin sakalı şerifi gelmis gittim çok çok duygulandim yaa hep bize dua ettim bebislerimiz olsun tüm arkadaşlarımızın diye dua ettim Allahım kabul etsin insallah

amınn canm agzına gonlune saglık allah razı olsun nasılsın???????

Hım anladım canim ben rapor için uğraşırken sormuştum da yaptıramazsın demişti sekreter tatlm saol insallah ilk ve son tedavimız olur

yalan uyduracaksın canm.içim rahat olsun diyorsan yaptır bence.Peki raporu nereden aldın

Ay ne güzel allah kabul etsin bitanem

canım değerlerden bne pek anlamıyorum ya..
ama ağustosta başlamana cok sevındım kuzum hadi bakalım hayırlısı

saol canım.rabbim herkesin gönlüne göre versin, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
sende tez vakitte başlarsın inşallah.
2015 te sırasıyla anne olalım rabbimin izniyle...

güldencim ben de katıldım beni eklememşsin

CanimNerelerdesin merak ettikgidiş o gidiş bir daha haber alamadıknasılsın iyimisin:26:

iyiyim aynıyım canm bıraktıgım gıbı degısıklık yok henuz ramazan oruc ıste cok sukur neyapalım bol dua edıyorm hepımıze tum ısteyenlere sogan kuru yaptm oda ara ara lekelenme yaptı ama hala adet olamadm yıne kaldım tarlusala:26::26:sen naslsn canm

ayyyy öyel duygulandım kı yazını okuyuncaaaa...gözlerım dolu dolu oldu yaaaa...Allahım sizlerden razı olsun iyi ki varsınz..moralımbayagı yukseldı

canmmm bebeısını bugun alıyormussun sanırım allahım ınsallah bır ömur sana bagıslasın tekrar soyluyorm avatarındakı gıbı kızın olur ınsallahhh

inan şimdi gördüm bide fakültede tel bile çekmiyo ki net olsun da whats olsun :) peh!

Canim bu igne ne ise yariyoki?
benim rezervim az ya; ama her kontrolümde 8-9 hatta bazen de 10 dan fazla folikül görünüyor ama bunlar eşit büyümüyo... yumurtalar büyüsün diye... aslında bu iğne premeture doğan bebeklerde, cüce diye tabir edilen çocuklar da falan kullanılan bir iğne. tüp bebek tedavisinde pek kullanılmıyor ama yurt dışında tüp bebek tedavilerinde kullanılıyormuş...

Son tedavin olur insallah canim sonunda bebeğine kavusta varsın devlet karşılamasını ne yapalim..türkiyede sağlık diye basayip coooook derin konulara girebiliriz ama siyaset yapmayalım..
inşallah tatlım

CANIMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMmmmmmmmmmm :13: :103:

canım tedavıde sadece bu iğneyi mi kullancan
hadi hayırlısı
yok kız bunu bugün oldum bitti... haftaya cuma regl olmayı bekliyorum eğer cuma olursam ogün kalkıp gitcekmişim baskılayıcı iğnelere o zaman başlıycaz... bunu biosteron gibi düşün.... takviye bu.... yumiler büyüsün diye, benimkiler minik kalmayı tercih ediyolarda....

Tamam kuzum zaten biliyorsun her gittiğim yerde foto çekip koyuyorum yada hemen etiketi basiyorum

Oy benim bitanem senin yanında güzel ne demek sende maşallah biblo gibisin koy vitrine seyret

O yüzden görürüm dedim zatiii

Olsun kuzum inşallah son tedavin olsun

amınn canm agzına gonlune saglık allah razı olsun nasılsın???????

Amin canim iyiyim sen nasılsın iyisindir insallah tatlm?

yalan uyduracaksın canm.içim rahat olsun diyorsan yaptır bence.Peki raporu nereden aldın

Hım öyle aklıma gelmedi hiç tatlm. Zeynep kamilde almaya çalışıyodum da alamadık eşim testis ca idi tedavi gördü tedavi öncesi sperm dondurmuştuk şimdi tedavi azosperm yapmış donmuslar da özelde olduğu için rapor vermediler

Ay ne güzel allah kabul etsin bitanem

Amin kuzummm insallah

ya çok güzel ALLAH kabul etsin canım inş ALLAH razı olsun

Allahım sizden de razı olsun Allahım kabul etsin insallah

Kızlar ya cupcake arkadaşımız nerde merak ettim çok ne zamandır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…