şekli bile korkutuyo zaten kız baksana....Eki Görüntüle 1185774
beyazı altta kalcak şekilde dik koycan, ortada yaylı bi mekanizması var bastırıyosun sonra çeviriyosun ayrı bi kanalı var üsteki sıvı beyaza ulaşıyo çalkalıyon falan filaaaannn....
onu bırakta 367 tl lik iğneyi bi kerede yaptılar ya la; hiç acımadılar... bi de tedavi başlayınca alcakmışım... ama onu bi kere de değil 3 kere kullancakmışım.... bi de bunu devlet karşılamıyo biosteron gibi
kızlar ya cupcake arkadaşımız nerde merak ettim çok ne zamandır yok
evet bir kaç gündür yok canımmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26:
yok kız bunu bugün oldum bitti... haftaya cuma regl olmayı bekliyorum eğer cuma olursam ogün kalkıp gitcekmişim baskılayıcı iğnelere o zaman başlıycaz... bunu biosteron gibi düşün.... takviye bu.... yumiler büyüsün diye, benimkiler minik kalmayı tercih ediyolarda....
Fark etmez hayatım istersen yayınla Ballim okursa motive olur.
canmmm bebeısını bugun alıyormussun sanırım allahım ınsallah bır ömur sana bagıslasın tekrar soyluyorm avatarındakı gıbı kızın olur ınsallahhh
evet bir kaç gündür yok canımmmmm :26::26::26::26::26::26::26::26:
ben daha uzun zamandır görmedim denk gelmedik demek hiç gelsin ama özledim
canımmmmmmmm onunla ben en son konuştuğum zaman kendımı hazır hissetmiyorum hazır olunca gelirim demişti..
Ne yapsın yasadıkları zor
rabbim hepimize çıkış yolu versin inş
yok kız bunu bugün oldum bitti... haftaya cuma regl olmayı bekliyorum eğer cuma olursam ogün kalkıp gitcekmişim baskılayıcı iğnelere o zaman başlıycaz... bunu biosteron gibi düşün.... takviye bu.... yumiler büyüsün diye, benimkiler minik kalmayı tercih ediyolarda....
Kızlar evin yanındaki camiye peygamber efendimizin sakalı şerifi gelmis gittim çok çok duygulandim yaa hep bize dua ettim bebislerimiz olsun tüm arkadaşlarımızın diye dua ettim Allahım kabul etsin insallah
aynen canım buda öyleymiş... inşallahcanım BENZER BİR ĞNE BENDE KULANMIŞTIM 300 TL GİBİYDİ FİYATI ÇOCUK GELİŞİMDEN DE KULANIYORDU (büyüme sorunu olan çocuklarda )VE BU TÜR İLAÇLARLA SORUN OLAN BİR ÇOK HASTADA İYİ SONUÇ ALINMIŞTI İNŞŞ SENDEDE İŞE YARA
ilk defa bu kadar kalabalık gördümmmmhee okey cnm ya tamam..
nasıl fakülte gene kalabalık demi? haftaya cuma mı regli olcan? bnde haftaya olcam..umarım reglide bende baslarım
ben herkes yayınlıcak sandım da ondan kuzucumm...peki saol
Evet kizlar ben an itibariyle bir tupbebek maceramin sonuna geldim yok tup tikanikti ameliyat oldum yok rezerv azdi biosteron kullandim zirt virt olsun diye bi agzimla kus tutmadigim kaldi...ignelere basladim yumiler buyumedi ....buyumeyince fazla gun sayisi igne vuruldu ....dun yumiler toplandi....sonuc 6 da 0 ....doktorum fazla igneden yumiler dejenere olmus dedi....artik cok yoruldum...pes ediyorum...Allah in takdirine birakiyorum...olursa rabbim insallah kendiliginden versin ...sizlere bol sanslar.....
Evet kizlar ben an itibariyle bir tupbebek maceramin sonuna geldim yok tup tikanikti ameliyat oldum yok rezerv azdi biosteron kullandim zirt virt olsun diye bi agzimla kus tutmadigim kaldi...ignelere basladim yumiler buyumedi ....buyumeyince fazla gun sayisi igne vuruldu ....dun yumiler toplandi....sonuc 6 da 0 ....doktorum fazla igneden yumiler dejenere olmus dedi....artik cok yoruldum...pes ediyorum...Allah in takdirine birakiyorum...olursa rabbim insallah kendiliginden versin ...sizlere bol sanslar.....
ilk defa bu kadar kalabalık gördümmmmiçerisi tıka basa dolu, kapılar açık ve koridorda da oturanlar vardıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?