2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım BENZER BİR ĞNE BENDE KULANMIŞTIM 300 TL GİBİYDİ FİYATI ÇOCUK GELİŞİMDEN DE KULANIYORDU (büyüme sorunu olan çocuklarda )VE BU TÜR İLAÇLARLA SORUN OLAN BİR ÇOK HASTADA İYİ SONUÇ ALINMIŞTI İNŞŞ SENDEDE İŞE YARA

hee okey cnm ya tamam..
nasıl fakülte gene kalabalık demi? haftaya cuma mı regli olcan? bnde haftaya olcam..umarım reglide bende baslarım

Fark etmez hayatım istersen yayınla Ballim okursa motive olur.

ben herkes yayınlıcak sandım da ondan kuzucumm...peki saol

Bugün yine tahlil verdim degerim düşük doktorum ilaçları bıraksın iki gün sonra regl olur reglin üçüncü günü gelsin neden olmadığına mutlaka bakmam lazim. Kizlar Nasip değilmiş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim zamanı gelince verir inşaallah.

Bugün yine tahlil verdim degerim düşük doktorum ilaçları bıraksın iki gün sonra regl olur reglin üçüncü günü gelsin neden olmadığına mutlaka bakmam lazim. Kizlar Nasip değilmiş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim zamanı gelince verir inşaallah.

Canim ben yurtdisindayim fakat boyle bi igne ilk defa goruyorum neyse sana sifa olur insallah ...

Evet kizlar ben an itibariyle bir tupbebek maceramin sonuna geldim yok tup tikanikti ameliyat oldum yok rezerv azdi biosteron kullandim zirt virt olsun diye bi agzimla kus tutmadigim kaldi...ignelere basladim yumiler buyumedi ....buyumeyince fazla gun sayisi igne vuruldu ....dun yumiler toplandi....sonuc 6 da 0 ....doktorum fazla igneden yumiler dejenere olmus dedi....artik cok yoruldum...pes ediyorum...Allah in takdirine birakiyorum...olursa rabbim insallah kendiliginden versin ...sizlere bol sanslar.....

aynen canım buda öyleymiş... inşallah

hee okey cnm ya tamam..
nasıl fakülte gene kalabalık demi? haftaya cuma mı regli olcan? bnde haftaya olcam..umarım reglide bende baslarım

ben herkes yayınlıcak sandım da ondan kuzucumm...peki saol
ilk defa bu kadar kalabalık gördümmmm içerisi tıka basa dolu, kapılar açık ve koridorda da oturanlar vardıııı

Kuzummm vakti zamanı gelmemiş demekki kuzucugunun gelme vakti yapma tatlm nolur pes etmek yok Allahıma sığın dualarını eksik etme

canim uzuldum tedavinin yarida kalmasinada en cok doktorunun dedigine sasirdim fazla igneden yumurta kalitesi dustuysa uniteyi cok verdi anlamina geliyor madem oyle neden sana yuksek unite igne kullandirmis... kendi hatasiiii
canim bence pes etme doktor degistir neden pes edeceksinki daha genceciksin.. biraz kafani toparla yola devam..
cok gecmis olsun..

gözüm hep senden gelen bir mesajı aradı iki gündür..
çok merak etmiştim...
demek ki olmadı
ne diyeceğimi bilemiyorum...
şu an olayın taze oluşu sana pes etmek gibi kelimeleri kullandırtıyor..
biraz dinlen yine o enerjini toplarsın canım..
ve merkez değiştirmen gerektiğini düşünüyorum..

hadi yaaa üzüldüm bak şimdi..
ama yine de pes etme canımmm ya..
rabbım büyük

ilk defa bu kadar kalabalık gördümmmm içerisi tıka basa dolu, kapılar açık ve koridorda da oturanlar vardıııı

hadi ya..
off ya ne cok sorun yasayan kışı var..
korkuyorum he gürkan hoca da kaçıp gidecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…