Evet kizlar ben an itibariyle bir tupbebek maceramin sonuna geldim yok tup tikanikti ameliyat oldum yok rezerv azdi biosteron kullandim zirt virt olsun diye bi agzimla kus tutmadigim kaldi...ignelere basladim yumiler buyumedi ....buyumeyince fazla gun sayisi igne vuruldu ....dun yumiler toplandi....sonuc 6 da 0 ....doktorum fazla igneden yumiler dejenere olmus dedi....artik cok yoruldum...pes ediyorum...Allah in takdirine birakiyorum...olursa rabbim insallah kendiliginden versin ...sizlere bol sanslar.....
inşallah canım ya... 2013 topiğindeki bi arkadaş söylemişti. yurt dışında yaşıyodu o da, bi kaç yerde yazıyomuş...Canim ben yurtdisindayim fakat boyle bi igne ilk defa goruyorum neyse sana sifa olur insallah ...
Gunaydin canim henuz baslamadim eylul ekim gibi kismetse..sen nerde tedavi oluyodun yada olacaktin ??
canım BENZER BİR ĞNE BENDE KULANMIŞTIM 300 TL GİBİYDİ FİYATI ÇOCUK GELİŞİMDEN DE KULANIYORDU (büyüme sorunu olan çocuklarda )VE BU TÜR İLAÇLARLA SORUN OLAN BİR ÇOK HASTADA İYİ SONUÇ ALINMIŞTI İNŞŞ SENDEDE İŞE YARA
canım değerlerden bne pek anlamıyorum ya..
ama ağustosta başlamana cok sevındım kuzum hadi bakalım hayırlısı
aa herkesin güzelliği farklı kuzucum maşallah yanı hepimiz pek güzelizgüzel sözlerin için de ayrıca teşekkürler
kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Kizlar bende bisi sorcim benim fsh a bakmadilar hic sadece lh e2 progesteron die baktilar nie ki
Kızlar kime dua edecektik 4,5'ta? Transfer miydi sonuç mu? Benim başım dönüyo da azcık hatırlayamadım tam bakamadım da.
bugün de keyifliydi... o kalabalığa rağmen... asistanları ile toplantı yapıyodu güleçti...hadi yaaa üzüldüm bak şimdi..
ama yine de pes etme canımmm ya..
rabbım büyük
hadi ya..
off ya ne cok sorun yasayan kışı var..
korkuyorum he gürkan hoca da kaçıp gidecek diye
kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii
Bıosteronu bıraktın değil mi?
Merhaba canım ben 24yaşımdayım izmit medikalde burcu hanımdı ama aşılama yı yaptı tutmayınca memleketime geldim şimdi devley hastanesinde bir doktora gidiyorum bana aşılama yaptır diyo 2 kere yaptırmak gerektiğimi söyledi ancak öyle tüp bebekte devlet den indirim alabilirmişim bilmiyorum ya ne yapacağımı ne edeceğimi rabbim yardımcımız olsun cok bunaldım bir tane anlayışlı ilgili doktor bulamadım kendimi teslim edim medikaldeki doktorda okadar ilgili değil sen nerde bakılıyorsun
Testlerinde mutlaka fsh da vardır
Evet kizlar ben an itibariyle bir tupbebek maceramin sonuna geldim yok tup tikanikti ameliyat oldum yok rezerv azdi biosteron kullandim zirt virt olsun diye bi agzimla kus tutmadigim kaldi...ignelere basladim yumiler buyumedi ....buyumeyince fazla gun sayisi igne vuruldu ....dun yumiler toplandi....sonuc 6 da 0 ....doktorum fazla igneden yumiler dejenere olmus dedi....artik cok yoruldum...pes ediyorum...Allah in takdirine birakiyorum...olursa rabbim insallah kendiliginden versin ...sizlere bol sanslar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?