2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım yüksek dozda iğneler yumurta rezervi az olan bayanlarda yumurtaları geliştirmiyor ve bunu cümle alem biliyor. Kesinlikle doktor hatası benimde ilk tedavimde böyle oldu sonra ki doktorum tam 4 tane yumurtamı büyüttü, hiç bir şey imkansız değil sakın ama sakın pes etme sadece doktorunu değiştir bak göreceksin olacak...

Gunaydin canim henuz baslamadim eylul ekim gibi kismetse..sen nerde tedavi oluyodun yada olacaktin ??

Ankarada . Ama istanbuluda dysunuyorum zaman zaman memorialde cok ovduler dusunuyorum eger bunda olmazsa mutlaka istanbulda deniycem bilgi ediniiorum her yerden

Merhaba arkadaslar bu ne ignesi boyle

Kızlar kime dua edecektik 4,5'ta? Transfer miydi sonuç mu? Benim başım dönüyo da azcık hatırlayamadım tam bakamadım da.

Kizlar bende bisi sorcim benim fsh a bakmadilar hic sadece lh e2 progesteron die baktilar nie ki

kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii

Arkadaşım bu gün senin günün olsun bu günden itibaren sen tıbben gebesin ve inşallah Allahım seni en güzel değerlerle ödüllendirsin. Bebelerimize iyi bak sen bir annesin artık yaşasıııııın

yarabbim suanda transferi olan arkadaşımızın embriyolarının sıkı sıkı tutunmasını o embriyolarım 9 ay onun göbüşünde kalmasını ve sonra kucağına alıp sevmesini büyütmesini nasip et :) allahım embriyolarının sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebeğe dönüşmesini sağla :) ol de rabbim oluversinler :) amin :)

Canim.insallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar allahım ettiğimiz duaları kabul etsin,yüzünü guldursun

hadi yaaa üzüldüm bak şimdi..
ama yine de pes etme canımmm ya..
rabbım büyük

hadi ya..
off ya ne cok sorun yasayan kışı var..
korkuyorum he gürkan hoca da kaçıp gidecek diye
bugün de keyifliydi... o kalabalığa rağmen... asistanları ile toplantı yapıyodu güleçti...
hemşire bi ara dışarı çıktı "tülay hanım" sanırım yada adını tam bilmiyorum ama seher hemşire değil; gösterdim iğneyi tamam dedi sen gel benle, randevusuzdum ben. öyle söylemişlerdi. içeri girdik sonra dosyamı almadığını fark etti, ben getiriyim isterseniz dedim yok dedi gürkan hoca kızar.... hııı dedim kızmasın o zaman... kolay kızıyo galiba çalışanlara....

allahım suan da transferi gerçekleşen arkadaşımızın yardımcısı ol.
bebeleri sıkı sıkı tutunsun ona ve hayırlısı ile güzel sonuçlar almasını nasip et Allahım.Bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eyle.
evlat hasreti ile yanan bizlere mucizelerimizi gönder ya rabbim.

kızlarrrrrrrrrr aradılarrrr....bugun saat 4.30 gıbı Allahın izniyle bebişlerimi alıcammm...bugun benım gunum ne olur dua edın hıc bırakmasınlar beniiiiiii

Canım inşallah bugün kavuştuğun bebeklerin hep seninle olsun hayırlı sağlıklı güzel günler geçirmeni tez vakitte mutlu haberler vermeni dilerim.

Allahım isteyen, bekleyen, olsun diye bir adım atan herkese bu mübarek günlerin hürmetine hayırlı sağlıklı evlat ver yarabbim. Amin.

Bende çok kararsızım eşim farklı bir merkez ben farklı bir merkez düşünüyorum

Son düzenleme:
Testlerinde mutlaka fsh da vardır

Daha oncekilerde var tabi ama tedavide bakmadilar fsh neyi gosteriyor sevgili phala ay ben hep soru soruyorum kusura bakmayin burda tecrubeli arkadaslarda var diye bakiyorum bazen ve sorularimi soruyorum cok tesekkurler sana ve giyabinda tum arkadaslara cvp veriyorsunuz cok tesekkurler

ŞU ANDA OKUNAN EZANIN HÜRMETİNE BU MÜBAREK AYIN HÜRMETİNE RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ YAŞAMAYI NAİSP ETSİNN EMEKLERİYİN KARŞILIĞINI VERSİN İÇİNE ALMIŞ OLDUĞUN KUZUCUKLARIN RAHMİNDE CAN BULSUN BÜYÜSÜN BÜYÜSÜN SENİ ANNE YAPSIN İNŞŞŞŞ

Son düzenleme:

cok uzuldum ama pes etmeyin demek istedim tabi manevi acidan da maddi acidanda cok guc ama bence biraz soluklanip tekrar degerlendirmelisin sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…