folicasit canım
bugün de keyifliydi... o kalabalığa rağmen... asistanları ile toplantı yapıyodu güleçti...
hemşire bi ara dışarı çıktı "tülay hanım" sanırım yada adını tam bilmiyorum ama seher hemşire değil; gösterdim iğneyi tamam dedi sen gel benle, randevusuzdum ben. öyle söylemişlerdi. içeri girdik sonra dosyamı almadığını fark etti, ben getiriyim isterseniz dedim yok dedi gürkan hoca kızar.... hııı dedim kızmasın o zaman... kolay kızıyo galiba çalışanlara....
Cvp verenlere tumden simdiden tesekkurlerrr sevgilerrt
Kizlar infolic ne ilaci
Dr. Nur hanim esimin Proxseed plus kullanmasini istedi ...ne ise yariyoki bu ilac ???
Simdi gona f nedir kac vurulur menegon nedir 😕sismanliyormuyuzzzz bunlarla olsun grci siselim ne olcak merak işte
Simdi gona f nedir kac vurulur menegon nedir 😕sismanliyormuyuzzzz bunlarla olsun grci siselim ne olcak merak işte
Daha oncekilerde var tabi ama tedavide bakmadilar fsh neyi gosteriyor sevgili phala ay ben hep soru soruyorum kusura bakmayin burda tecrubeli arkadaslarda var diye bakiyorum bazen ve sorularimi soruyorum cok tesekkurler sana ve giyabinda tum arkadaslara cvp veriyorsunuz cok tesekkurler
Kızlar ya cupcake arkadaşımız nerde merak ettim çok ne zamandır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?