2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Simdi gona f nedir kac vurulur menegon nedir 😕sismanliyormuyuzzzz bunlarla olsun grci siselim ne olcak merak işte

AYY CANIM YAAA sevındım ya sımdı soyledıklerıne..
aman aman bize kızmasın da..

Cvp verenlere tumden simdiden tesekkurlerrr sevgilerrt

:) canımmmmmmmmm yazdıklarının altında reklam çıkmıyor merak etme bazen denk gelebılır o kadar.
bana da folbiol vermıslerdı sıkıntı yok y ani

Simdi gona f nedir kac vurulur menegon nedir 😕sismanliyormuyuzzzz bunlarla olsun grci siselim ne olcak merak işte

canım herkesın iğne de ml mi farklı oluyor..gonal f yumi geliştirici bi ilaç..
ayrıca kılo problemi kişiden kişiye değişir ben sadece 2 kılo almıştım o da transfer sonrası yemekten dolayı

kuzumm hep aklımdaydın duamdaydın Rabbim bebişlerini sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah 9 ay hiç bırakmasınlar bi ömür birlikte sağlıkla olun inşallah

Yumurta gelstirici ilac bunlar,dozajini tabiki drun ayarlayacak senin durumuna gore..ben ilaclari vururken karnindan ozellikle biraz sistim,odem yapiyor sanirim.kalici olmadi,tranfer sonrasi sistim 2kg gibi farkettim ama test gunumden sonra indim,hatta 600gr filan da verdim..folbiol de iyidir canim..sen simdi tedaviye basadin mi,yoksa ilaclarin mi belli oldu sadece..

Allah yardımcın olsun cnm inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmaz

Son düzenleme:

Fsh adetin 2. gününde yapılan bir hormon testi, her ay değişebilir ne kadar düşük olursa o kadar iyi. düşükse yumurta sayın fazla yüksekse yumurta sayını az olmasına neden olabilecek bir hormon tabi böyle olmasına neden olan bir kaç hormonda var.

Okunan ezanlar hürmetine Ballim86 inşallah gebe kalır ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…