cnm o biraz ara vermeye karar verdi kk ne..
Tskr ederim canim esimin test sonucunu gordukten sonra bu ilaci onerdi :)))
canım herkesın iğne de ml mi farklı oluyor..gonal f yumi geliştirici bi ilaç..
ayrıca kılo problemi kişiden kişiye değişir ben sadece 2 kılo almıştım o da transfer sonrası yemekten dolayı
Yumurta geliştirici ilaç canım
Tskr ederim canim esimin test sonucunu gordukten sonra bu ilaci onerdi :)))
Fsh adetin 2. gününde yapılan bir hormon testi, her ay değişebilir ne kadar düşük olursa o kadar iyi. düşükse yumurta sayın fazla yüksekse yumurta sayını az olmasına neden olabilecek bir hormon tabi böyle olmasına neden olan bir kaç hormonda var.
ayyyy öyel duygulandım kı yazını okuyuncaaaa...gözlerım dolu dolu oldu yaaaa...Allahım sizlerden razı olsun iyi ki varsınz ..moralımbayagı yukseldı
sperm sayı ve hızı artırıyormuş benim eşim kullanıyor, eşinde sorun neki varikoselmi var
Sperm sayisi az bide morfoloji % 8..BURDAKI DRLAR HICBIR ILAC VERMEDILER ESIME NUR HANIM GORUR GORMEZ BU ILACI ONERDI...trkiyedeki drlar bambaska
Bıosteronu bıraktın değil mi?
mrb canım anladıgım kadarıyla eşinin sperm sayısı düşük benim eşiminde aynı sorunu var ama bize bunun için bi ilaç verilmedi
Tatlim bizim icinde verilmemisti alman drlar buna ragmen 2 asilama ve 1 tupbebek yaptirttilar bize.ben suan memorialle irtibattayim ve esimin testini e-mail olarak gonderdim bu ilaci kullanmasi gerektigini soyledi...simdi gidip eczaneye soracam insallah burda bulabilirim...
aa canım benim de pazartesi toplanacakinş sorunsuz gecer ikimiz içinde hayırlısı olsun
Merhaba arkadaslar bu ne ignesi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?