2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım herkesın iğne de ml mi farklı oluyor..gonal f yumi geliştirici bi ilaç..
ayrıca kılo problemi kişiden kişiye değişir ben sadece 2 kılo almıştım o da transfer sonrası yemekten dolayı

Evttt bende cok yiyorum kilolar oldubenimde bence😊peki gonal f tek kullanan var sadece hemde menegon da verilwn var yaninda bu neye bagli

Eeeeer unuytular mi benim fsh i acaba lh e2 pfegesteron disinda bakilmadi da

Sperm sayisi az bide morfoloji % 8..BURDAKI DRLAR HICBIR ILAC VERMEDILER ESIME NUR HANIM GORUR GORMEZ BU ILACI ONERDI...trkiyedeki drlar bambaska

mrb canım anladıgım kadarıyla eşinin sperm sayısı düşük benim eşiminde aynı sorunu var ama bize bunun için bi ilaç verilmedi

Son düzenleme:
pazartesi yumurta toplamam var. kızlar allah ısteyen herkese nasip etsin .

mrb canım anladıgım kadarıyla eşinin sperm sayısı düşük benim eşiminde aynı sorunu var ama bize bunun için bi ilaç verilmedi

Tatlim bizim icinde verilmemisti alman drlar buna ragmen 2 asilama ve 1 tupbebek yaptirttilar bize.ben suan memorialle irtibattayim ve esimin testini e-mail olarak gonderdim bu ilaci kullanmasi gerektigini soyledi...simdi gidip eczaneye soracam insallah burda bulabilirim...

canım transferin hayırlı olsun, inşallah kısa bir zaman sonra, sonuç öğrendiğin gün sende hamileler kervanına katılır, fazla sıkıntısı olmayan bir gebelik geçirir ve sağlıkla kavuşursun yavrunaaaa

anladım canım iyi gelir güzel sonuçlar alırsınız inş

Merhaba arkadaslar bu ne ignesi boyle

CANIM GENTİK BOZUKLUKLARDA KULANILAN BİR İĞNE ASLINDA TÜP BEBEKTE İLACI DEĞİL AMA BU ALANDADA SONUÇ ALMAYA YARDIMCI OLUYOR (ismini şu anda hatırlayamıyorum ama evde not almıştım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…