2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Simdi gona f nedir kac vurulur menegon nedir 😕sismanliyormuyuzzzz bunlarla olsun grci siselim ne olcak merak işte
BUNLAR TÜP BEBEKTE YADA AŞILAMADA KULANILAN İLAÇRDIR (YUMURTA GElişime yardımcı oluyor)NE KADAR VURULACAĞINA HORMONLARINA BAKARAK DR KARAR VERİR KİLO ALANLAR VAR AMA BEN 7 DEFA TÜP DENEDİM 1 KİLO BİLE ALMIŞLIĞIM YOK
Kizlarrr benim yazilarin altinda hep reklam mi cikiyor sizinkilr de yok bu ne bole beeee
HAYIR ÇIKMIYOR
Dr. Nur hanim esimin Proxseed plus kullanmasini istedi ...ne ise yariyoki bu ilac ???

SPERM ARTIRICI İLAÇ CANIM OLDUÇA İYİ BİR ÜRÜNDÜR

çook geçmiş olsun. Lakin yorumlara koptum

Akşam akşam sinirlerim bozuldu
Oturduğum site çevre yolu kenarında son sürat arabalar geçiyor..
Az önce bir fren ardında cam patlar ya işte öyle bir ses hemen baktım araba uçmuş
Trafikteki diğer araçlar hemen durdular milletimi seviyorum ben
Yardıma koştular hemen 2 tane ambulans geldi itfaiye vs..
Sürücüyü götürdüler tabii durumu ne ben net göremedim..
Şimdide uçurum gibi bir yükseklikten düşen aracı çıkarmakk için ekipler bekleniyor...
Mübarek günde kimin evine ateş düştü acaba çok üzüldüm
İnşallah bişeyi yoktur sürücünün kalabalıktan kaç kişi götürüldü çıkarıldı onuda göremedim...

Kizlar yedi yillik evliyim Bugün tekrar tahlil verdim ve olumsuz nasip değilmiş. Doktorumuz ilaçları birakmami söyledi. Esime Regl olur demis ve bugün regl oldum yarin tekrar gideceğiz neden olmadığına bakacaklar şayet olsaydı keseyi görmeye gidecektik hemşire öyle demişti. Tüp bebek tedavisi çok zor ama çok heyecanlı 15 yumurta toplanmıştı gün gün aradılar sayı belirttiler yedi tane döllenen bölünen embriyo vardı transfer günü iki tane kaldığını öğrendik iki tane transfer edildi ama olmadı. Hayırlısı bugün hamile olup olmadigim kesin sonuclandi reglde oldum. Dondurulmusumda yok:-(

Yine tedavi olmak istiyorum ama maddi yönden şuan karsilayamayiz.

Rabbim boyle takdir etmiş napalim kadere rıza.
İnş hayırlısı ile zamanı geldiğinde bizlerin de olur.

Allah yardımcıları olsun

Canım üzülme diyeceğim ama biliyorum fayda etmeyecek...Zamanı gelmemiş demek ki Bir an önce toparlanmanı diliyorum
Sevgiler

Balım transferin hayırlı olsun arkadaşım.inşallah ikiz olurlar.

canım inşallah birsey olmamıştır allahım yardımcıları olsun
kocana da geçmiş olsun canım :)

canım allahım yardımcın olsun allahım bir kapı kapatırken yenisini açarmış

Allah yardımcıları olsun

Amin..hala arabayı çıkaramadılar vinç gibi bişi bekliyorlar..

canım inşallah birsey olmamıştır allahım yardımcıları olsun
kocana da geçmiş olsun canım :)

canım allahım yardımcın olsun allahım bir kapı kapatırken yenisini açarmış

sağol canım..
beyim daha iyi durumda yanık kremini üretenden Allahrazı olsun işe yaramış..
hala diyoki yanığın acısı geçti yine tutulma ağrım başladı sen ütüyü ısıt bu kez yakmazsın dedi
kaşınıyor yine

canım yanmak istiyorsa yak canım :)
hemde biraz birikmiş hıncını alırsın :) kötü niyetli miyim ne? yaktığını eşini okuyunca ilahi adalet dedim içimden :) beni allahım affetsin

canım yanmak istiyorsa yak canım :)
hemde biraz birikmiş hıncını alırsın :) kötü niyetli miyim ne? yaktığını eşini okuyunca ilahi adalet dedim içimden :) beni allahım affetsin
ben deeee aynısını dedimmmmm ilahi adalet Allahın sopası yok işte de dedimmmm

ay galiba adamın yanmasına bayaaa biildiğin sevindim ben ya yayayani şey, tabi sevinmek demeyelim de....ımmm şey seni kızdırıyo ya bazen, o açıdan bi oh olsun gibi bi şey... yoksa niye sevineyim yahu deli miyim ben

Allah kimsenin evine ateş düşürmesin canim,allah ailesine bağışlasın..
Türkiyede trafik zor ya çok dikkat etmek lazum

Kız adam bildiğin kaşınıyo

Senin yorumuna bi saat güldüm eşim noluyo diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…