2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım sen 2015 şubat anneleri topiğini takip ediyordun di mi?

ediyo-dum canım sağolsunlar beni psikomanyak yaptılar ben de takip etmeyi bıraktım ben çok çabuk etkilenen bir insanımdır...Kötü şeyler düşünmek ve duymak istemiyorum sağolsunlar hepsinde de bolca var bu

Ay ay ay ay çok kötü çok, yazık ya belki oruçluydu, tansiyonu düştü belki başka birşey belkide kaza. Öğrenemezmisin acaba durumunu?

:) valla paylaşım açısından belki iyi olur dedim ama hiç bizim gibi değiller biz zor zahmet binbir emek hamile kaldık ya ne bileyim farklıyız. 3. Sınıfa başka okuldan gelmiş öğrenci gibiyim orda :) sende de oldu mu diye merak ettim.

yaşasın yalnız değilmişim yok yaa Allah aşkına boşver onları ben takibi bıraktım rahatladım
Biz burda bi taraflarımızı yırtıyoruz hamile kalabilmek için hanımefendiler cekete bağlamışlar orda maşallah!

Bu arada 3. sınıfa başka okuldan gelmiş gibi lafına yarıldım hala gülüyorum

Vallahi hislerim tam olarak o. :) Burdaki arkadaşlara dualar ediyorum hepsi hamile kalsın da beraber devam edelim diye. Ne önemliymiş ya damdan düşeni getirin olayı gerçekten.

Selamlarrrr ossunnnnnn kizcelerr..ya yokmu bi guzel haberler yananlarrr kazalar bulunamayan ilaclarrr baska topikte aradigi huzuru bulamayip ardina bakmadan kacanlarr bu ne anacimmmm...balim transfere girmisti haber varmi soyleee en sahanesinden???

Selamlarrrr ossunnnnnn kizcelerr..ya yokmu bi guzel haberler yananlarrr kazalar bulunamayan ilaclarrr baska topikte aradigi huzuru bulamayip ardina bakmadan kacanlarr bu ne anacimmmm...balim transfere girmisti haber varmi soyleee en sahanesinden???

Selam güzel arkadaşım
Ben kaçırmadıysam eğer ballim86 daha gelmedi topiğe:26:

Vallahi hislerim tam olarak o. :) Burdaki arkadaşlara dualar ediyorum hepsi hamile kalsın da beraber devam edelim diye. Ne önemliymiş ya damdan düşeni getirin olayı gerçekten.
Aferinnn hamissscimmmm hep dua et bizeee emi cicimm yetiselim insallah size:)))bizde size dua ediyoruz kii insallahh su gibi gecsin hamisliginizzz gule oynaya:))sag saglim alın meleklerinizi kucağıniza

Aferinnn hamissscimmmm hep dua et bizeee emi cicimm yetiselim insallah size:)))bizde size dua ediyoruz kii insallahh su gibi gecsin hamisliginizzz gule oynaya:))sag saglim alın meleklerinizi kucağıniza

Hahahah aferini de kaptık akşam akşam iyi oldu :) sağol canım amin. İnşallah hepiniz tez vakitte pozitif sonuçlar alın da 2015'te toplu annelik yazışmaları yapalım.

Mankenimm hostesimmm :)))nasilsinizz bakimmm anali kizli??niye gelmediki acep???belki hastanede istirahate almislardir ben dort saat kalmistim transferden sonra

Kızz Allah mı söyletti kız diye Gönlümden geçen de kızz aman sağlıklı olsun da erkekimi de severim çok çok

Ben de öyle düşündüm biraz fala kalmış olabilir hastanede:26:

Kızz Allah mı söyletti kız diye Gönlümden geçen de kızz aman sağlıklı olsun da erkekimi de severim çok çok

Ben de öyle düşündüm biraz fala kalmış olabilir hastanede:26:
Kizçe gelicekkkk kizceeeee o sapka boynu bükük kalmamali:)))olmadi ben dogurucam bi tane kizceee sapkayi daa isticem senden ilk doğum gunusunde takmak için:)))aboooo ne hayal kurdum yaaa

Hahahah aferini de kaptık akşam akşam iyi oldu :) sağol canım amin. İnşallah hepiniz tez vakitte pozitif sonuçlar alın da 2015'te toplu annelik yazışmaları yapalım.

Amin kız ne güzel dua ediyon ole

Arkadaşlar rahim filmini çektirdim.. Sorun yokmuş..sorun çıkmamasını sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilemiyorum...hiç sorun yokkkk ama benim kucağım hala boşşşşş

Arkadaşlar rahim filmini çektirdim.. Sorun yokmuş..sorun çıkmamasını sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilemiyorum...hiç sorun yokkkk ama benim kucağım hala boşşşşş

Sorun olmaması tedavide büyük avantaj ben bunu biliyorum. Geçmiş olsun çok sevin bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…