benim kivirma cabalarim sana komik geldi deeeeemeeeeekkkkKız adam bildiğin kaşınıyo
Senin yorumuna bi saat güldüm eşim noluyo diyo
Çok içten olduğu kesin. Allahım kabul etsin. Nasıl mutlu oluyorum burdaki her olumlu haberde.
benim kivirma cabalarim sana komik geldi deeeeemeeeeekkkk
merhaba arkadaşlar...
bişey sorcaktım sizlere...
ağustos reglisiyle 2.tedavim başlıcak.
1 ay önce bi kontrole gel demişti doktorum.
bugün reglinin 3.günü test sonuçlarım şu şekilde:
fsh:6,40
lh:6,16
e2:31,03
pazartesi kontrolüm ama meraklandım ben.sizce nasıl değerler???lh yüksek mi sizce?
bir önceki tedavi şubattaydı o zaman fsh 8,.. yada 9,.. 'lu bir değerdi şimdi 6,40
inşallah lh'ta iyidir...:18::18::18:
Akşam akşam sinirlerim bozuldu
Oturduğum site çevre yolu kenarında son sürat arabalar geçiyor..
Az önce bir fren ardında cam patlar ya işte öyle bir ses hemen baktım araba uçmuş
Trafikteki diğer araçlar hemen durdular milletimi seviyorum ben
Yardıma koştular hemen 2 tane ambulans geldi itfaiye vs..
Sürücüyü götürdüler tabii durumu ne ben net göremedim..
Şimdide uçurum gibi bir yükseklikten düşen aracı çıkarmakk için ekipler bekleniyor...
Mübarek günde kimin evine ateş düştü acaba çok üzüldüm
İnşallah bişeyi yoktur sürücünün kalabalıktan kaç kişi götürüldü çıkarıldı onuda göremedim...
Elevit ne kı?
allah yardımcıları olsun çok üzüldüm
Vitamin canım diğer tedavide doktor vermişti uzun süre içtim negatiften sonra bırakmıştim gecen gunbaktım dolapta bana bakıyor bende ziyan olmasın diye içiyorum ekime kadar da içerim sonuçta vitamin ne olacak ki
Kızlar bekledim gelmedinizŞimdi de kocam kişisi geliyo ben kaçıyorum
Şaka şaka herkese iyi geceler
Kizlar selamlar gelemiyorum foruma kardesim burada diye geziyoruz bu arada bebek kolonya ve sekerleri sualedim nete koydum belki siparis alirim satarim maksatli
Eki Görüntüle 1186437 [/ATTACH]Eki Görüntüle 1186442 Eki Görüntüle 1186443 Eki Görüntüle 1186444 Eki Görüntüle 1186446
Cok zevk alarak yaptim insaallah hayirli bir baslangic olur dua edin bana
BUNLAR TÜP BEBEKTE YADA AŞILAMADA KULANILAN İLAÇRDIR (YUMURTA GElişime yardımcı oluyor)NE KADAR VURULACAĞINA HORMONLARINA BAKARAK DR KARAR VERİR KİLO ALANLAR VAR AMA BEN 7 DEFA TÜP DENEDİM 1 KİLO BİLE ALMIŞLIĞIM YOK
HAYIR ÇIKMIYOR
Himmm tmm tskleer ve benimde bir testler yaptirdimdi bi degerim ii cikmadi ama tek basina anlamsiz dedi doktor folbiol ic yeter dedi bide bana menegon onermwdil sadece ganal f var
nasılsın canımmm
bende ıyıym canm ıftar ettık caydı kahveydı anca zamanm oldu esm uyukluyo bende pcye oturdm ıste oyle sende ne var ne yokAmin canim iyiyim sen nasılsın iyisindir insallah tatlm?
Hım öyle aklıma gelmedi hiç tatlm. Zeynep kamilde almaya çalışıyodum da alamadık eşim testis ca idi tedavi gördü tedavi öncesi sperm dondurmuştuk şimdi tedavi azosperm yapmış donmuslar da özelde olduğu için rapor vermediler
Amin kuzummm insallah
Allahım sizden de razı olsun Allahım kabul etsin insallah
Kizlar selamlar gelemiyorum foruma kardesim burada diye geziyoruz bu arada bebek kolonya ve sekerleri sualedim nete koydum belki siparis alirim satarim maksatli
Eki Görüntüle 1186437 [/ATTACH]Eki Görüntüle 1186442 Eki Görüntüle 1186443 Eki Görüntüle 1186444 Eki Görüntüle 1186446
Arkadaşlar rahim filmini çektirdim.. Sorun yokmuş..sorun çıkmamasını sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilemiyorum...hiç sorun yokkkk ama benim kucağım hala boşşşşş
allah yardımcıları olsun çok üzüldüm
Vitamin canım diğer tedavide doktor vermişti uzun süre içtim negatiften sonra bırakmıştim gecen gunbaktım dolapta bana bakıyor bende ziyan olmasın diye içiyorum ekime kadar da içerim sonuçta vitamin ne olacak ki
Teşekkür ederim kuzum ama sacima fon cektiremedimKuzum maşallah çok da tatlı olmussunbu aksam yerim seni
Canım süper olmuş bol kazançlar bebis olsun siparis veririm tatlımKizlar selamlar gelemiyorum foruma kardesim burada diye geziyoruz bu arada bebek kolonya ve sekerleri sualedim nete koydum belki siparis alirim satarim maksatli
Ben sana nasılsın dedim selam verdim öğlen sen bana cevap vermedinbende ıyıym canm ıftar ettık caydı kahveydı anca zamanm oldu esm uyukluyo bende pcye oturdm ıste oyle sende ne var ne yok
Bu akşam gelemedim bi türlü...
Napıyosunuz ki
Bu akşam gelemedim bi türlü...
Napıyosunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?