2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok içten olduğu kesin. Allahım kabul etsin. Nasıl mutlu oluyorum burdaki her olumlu haberde.

Kesinlikle canim ya ben daha tedavi olmadım ama sizlerle tedavi olup sonuç alıyorum sanki kendi tedavim gibi hissediyorum hepsini

benim kivirma cabalarim sana komik geldi deeeeemeeeeekkkk

Hım sey evet

bana yardımcı olacak tecrübeli bir arkadaşım yokmu acaba???😔😔😔😪😪😪

allah yardımcıları olsun çok üzüldüm

Vitamin canım diğer tedavide doktor vermişti uzun süre içtim negatiften sonra bırakmıştim gecen gun baktım dolapta bana bakıyor bende ziyan olmasın diye içiyorum ekime kadar da içerim sonuçta vitamin ne olacak ki

Kuzum maşallah çok da tatlı olmussunbu aksam yerim seni

Kızlar bekledim gelmediniz Şimdi de kocam kişisi geliyo ben kaçıyorum

Şaka şaka herkese iyi geceler

Kizlar selamlar gelemiyorum foruma kardesim burada diye geziyoruz bu arada bebek kolonya ve sekerleri sualedim nete koydum belki siparis alirim satarim maksatli
[/ATTACH]
Cok zevk alarak yaptim insaallah hayirli bir baslangic olur dua edin bana

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405111671.538242.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Kızlar bekledim gelmediniz Şimdi de kocam kişisi geliyo ben kaçıyorum

Şaka şaka herkese iyi geceler

Evet ya kimsecikler yok bu aksam grz tatlm

Hayırlı olsun tatlm çok hoşlar güzel kazançların olsun

bende ıyıym canm ıftar ettık caydı kahveydı anca zamanm oldu esm uyukluyo bende pcye oturdm ıste oyle sende ne var ne yok

hepsı bırbırınden guzel olmus bunları gördukce ıcım erıyor ıcım keske olsada bende yaptırsaydmmm

Arkadaşlar rahim filmini çektirdim.. Sorun yokmuş..sorun çıkmamasını sevinmelimiyim yoksa üzülmelimiyim bilemiyorum...hiç sorun yokkkk ama benim kucağım hala boşşşşş

canmm benm yemedgm halt kalmadı nerdeyse 4 senedır cabalıyoruz burda dahada vahım durumda olanlar var nıye kendını yıpratıyon daha yolun bası rahm fılmı ahh ahh allah tez vakıtde kucaklarımızı doldursnnn

İç bakalım canım

Kuzum maşallah çok da tatlı olmussunbu aksam yerim seni
Teşekkür ederim kuzum ama sacima fon cektiremedim aramadan kuaforume gittim oruclymus erken çıkmış dükkanı Çırağa bırakmış bende cektiremeden tipis tipis eve döndüm aman napalım bu sefer de böyle olsun zaten çok sıcak bozulacakti
Canım süper olmuş bol kazançlar bebis olsun siparis veririm tatlım

Son düzenleme:
Bu akşam gelemedim bi türlü...
Napıyosunuz ki

Canım yarın kardeşim İstanbuldan kız arkadaşıyla gelecek daha doğrusu müstakbel gelin adayımız, annemlerde toplanacağız iftarıda beraber yapacağız. İlk defa göreceğiz biz heyecanlıyız ama kızcağız bizden daha heyecanlıymış dudağı uçuklamış
Bende senin tarifi yapıp anneme götüreceğim ama gidene kadar soğucak ama olsun orda fırını ısıtır biraz fırında bekletir öyle masaya getiririz. Bu arada antrikotu yaparken indirmeye yakın içine hafif kırılmış şanfıstığı, limon rendesi ve kıyılmış maydonozu harmanlayıp ete atacağım, ette değişik bir tat olmuş olacak nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…