Ben sana nasılsın dedim selam verdim öğlen sen bana cevap vermedinama sen gelince opmustum
Canım yarın kardeşim İstanbuldan kız arkadaşıyla gelecek daha doğrusu müstakbel gelin adayımız, annemlerde toplanacağız iftarıda beraber yapacağız. İlk defa göreceğiz biz heyecanlıyız ama kızcağız bizden daha heyecanlıymış dudağı uçuklamış
Bende senin tarifi yapıp anneme götüreceğim ama gidene kadar soğucak ama olsun orda fırını ısıtır biraz fırında bekletir öyle masaya getiririz. Bu arada antrikotu yaparken indirmeye yakın içine hafif kırılmış şanfıstığı, limon rendesi ve kıyılmış maydonozu harmanlayıp ete atacağım, ette değişik bir tat olmuş olacak nasıl ama
Bu akşam gelemedim bi türlü...
Napıyosunuz ki
bende ıyıym canm ıftar ettık caydı kahveydı anca zamanm oldu esm uyukluyo bende pcye oturdm ıste oyle sende ne var ne yok
Teşekkür ederim kuzum ama sacima fon cektiremedimaramadan kuaforume gittim oruclymus erken çıkmış dükkanı Çırağa bırakmış bende cektiremeden tipis tipis eve döndüm aman napalım bu sefer de böyle olsun zaten çok sıcak bozulacakti
Canım süper olmuş bol kazançlar bebis olsun siparis veririm tatlım
bana yardımcı olacak tecrübeli bir arkadaşım yokmu acaba???😔😔😔😪😪😪
Canım yarın kardeşim İstanbuldan kız arkadaşıyla gelecek daha doğrusu müstakbel gelin adayımız, annemlerde toplanacağız iftarıda beraber yapacağız. İlk defa göreceğiz biz heyecanlıyız ama kızcağız bizden daha heyecanlıymış dudağı uçuklamış
Bende senin tarifi yapıp anneme götüreceğim ama gidene kadar soğucak ama olsun orda fırını ısıtır biraz fırında bekletir öyle masaya getiririz. Bu arada antrikotu yaparken indirmeye yakın içine hafif kırılmış şanfıstığı, limon rendesi ve kıyılmış maydonozu harmanlayıp ete atacağım, ette değişik bir tat olmuş olacak nasıl ama
He valla yoksunuz ortalıkta
Fırsat bulup kapmışsın pcyi tatlm:) valla yatıp yuvarlaniyoz evde napalim tedavi vaktimiz gelsin diye sabırsızlanıyorum
Yok yok çok tatlı olmuştun ki ben çok begendim
He valla yoksunuz ortalıkta
Fırsat bulup kapmışsın pcyi tatlm:) valla yatıp yuvarlaniyoz evde napalim tedavi vaktimiz gelsin diye sabırsızlanıyorum
Yok yok çok tatlı olmuştun ki ben çok begendim
canm görmemişimdir oructum yaaaidare et kızz olacak okdar nıye cevap vermm hem ask olsun sanda
Ooo gelin adayı geliyor haay cok heyecanlı senin gibi iyi kalpli bir gorumcesi var çok şanslı olacak
Azcık naz yapayım didim bidanemözledik kız seni bidaha bizi bırakma
oooo muhim bir yemek dudak uçuklatan cinsten
kızcağız ne kadar önemsiyor demek ki sizi..
fırında ısınınca süper olur cancağızım..
etide kuruyemişe boğcan demek çekirdekte koy tam olsun
canmm nasılsın ıyımısnnn
Ooo gelin adayı geliyor haay cok heyecanlı senin gibi iyi kalpli bir gorumcesi var çok şanslı olacak
Ayyy canım sağolasın, iyi olmak her zaman bu dünyada kar bence, çünkü iyilik et iyilik bul demişler
Iyi kalpli melekAyyy canım sağolasın, iyi olmak her zaman bu dünyada kar bence, çünkü iyilik et iyilik bul demişler
bencedenasılsınz edıtorumuz
oooo muhim bir yemek dudak uçuklatan cinsten
kızcağız ne kadar önemsiyor demek ki sizi..
fırında ısınınca süper olur cancağızım..
etide kuruyemişe boğcan demek çekirdekte koy tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?