Canım yarın kardeşim İstanbuldan kız arkadaşıyla gelecek daha doğrusu müstakbel gelin adayımız, annemlerde toplanacağız iftarıda beraber yapacağız. İlk defa göreceğiz biz heyecanlıyız ama kızcağız bizden daha heyecanlıymış dudağı uçuklamış
Bende senin tarifi yapıp anneme götüreceğim ama gidene kadar soğucak ama olsun orda fırını ısıtır biraz fırında bekletir öyle masaya getiririz. Bu arada antrikotu yaparken indirmeye yakın içine hafif kırılmış şanfıstığı, limon rendesi ve kıyılmış maydonozu harmanlayıp ete atacağım, ette değişik bir tat olmuş olacak nasıl ama
ne zaman dusunuyorsun canmmm kısmetse bende aynı valla
hiç bulamadm ama neyse
ben bırakmadmkı canm sadece az gırdım arada baktım okudum cıktım yorum yapmadmm nasılsın ıyımısn canmm
İyiğim bir tanem asıl sen nasılsın, tabi epey bir süre gelmedin büyük ihtimal dinlendin. Sonucun ile ilgili doktorunla görüştün mü? Hatırlatmış gibi olmak istemem ama merak ettim.
Hımm anladım kuzum bende aynı tas aynı hamamekimde nasipse tedaviye başlayacağım gün sayıyorum
Uhu gelin geliyo he kız kendimi hatırladım ne heyecanlıdır kiyamamtatlm döktürüyon bakiyom da
Eylül gibi insallah tatlm sen
Uhu gelin geliyo he kız kendimi hatırladım ne heyecanlıdır kiyamamtatlm döktürüyon bakiyom da
Eylül gibi insallah tatlm sen
ben iyiyim canım bugün kocamı yaktım ona üzüldüm işte onun dışında süperim
asıl seni merak ediyoruz geçen gün senden bahsettik nerde acaba dedik iyisin dimi
Bendecearkadaş olarak tadından yenmeyebilir lakin bi de görümce olarak geline sormak lazım
yok canm bıdaha o tup bebek merkezıne ayak basmadm canm ama kanamm kesıldıkten sonra sogana basladm 1 hafta ıcmedn lekelendm doktora gıttm ayrıbır kd metıer dıye ılac verdı ıctım sogana devam tabıgı ılacı kanama kslnce bıraktm kıstmı olmus ne dedı ondan olabılır kanama dedı kıst tabı olacak pco yum sonucda sogana devam ettm kur bıtmeye yakn tekrar leklenmem oldu olursan ol dedm ıctm sımdı bıttı ama yıne adet olmadmbende bugun olmam lazmdı beklemdm basladm tarlusala soganda ıse yaramaz olmus bu arada 3 4 kılo verdm dıyet yapıyordm ramazan gırınce az dıkkat edıyorm ramazandan sonra sıkıacam spor salonuna yazılacam su pcodan kurtulacam ıns belkı ısede baslayabılırm 3 tane teklıf var bakalmm bende bu kadar sen neler yapıyorsn
Çekirdek oturup ayıklayamam dermişim
Bu arada patatesleri nasılmo kadar düzgün kestin, aletle mi yaptın elle mi?
Napayım canım iş ev, fakat işten ağustosta ayrılıyorum iş yerindekilere söyledim, tatil yapacağım biraz dinlenip kafa dağıtacağım, sonra boluya taşınacağım, yerleş et eylülde öyle geçer Allah kısmet edersede ekimde tedaviye başlayacağım.
Başla başla başlabende baslımmı ozaman beraber deneyelımm
Hahaha doğru tespit kuzum
iyiyim gecmıs olsun okudum bugun sıkayet ederse felan yazmıssn guldm hatta ama halım yokdu yazmaya oruc cok sallıyo benı yaa allah kabul etsn ınsallah saolun sevıldıgmı bılmek guzel guzl kalplı ınsanlar allah razı olsn hepınızden
çekirdeği ayıkla diyen oldumu yavrucuuumm bütün bütün at etli bölümü beğenmeyen çekirdeklerini çıtlar
elceğizlerimle ince ince kestim canım..
sonra havlu kağıt serili bir tabağa al çıkan suyunu emsin kağıt..
kızartırken yapışmamış olur...
Başla başla başlaay süper olur kız phala mybayb hep beraber başlayacağız
Hahaha doğru tespit kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?