2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Uhu gelin geliyo he kız kendimi hatırladım ne heyecanlıdır kiyamam tatlm döktürüyon bakiyom da

ne zaman dusunuyorsun canmmm kısmetse bende aynı valla

Eylül gibi insallah tatlm sen

İyiğim bir tanem asıl sen nasılsın, tabi epey bir süre gelmedin büyük ihtimal dinlendin. Sonucun ile ilgili doktorunla görüştün mü? Hatırlatmış gibi olmak istemem ama merak ettim.

yok canm bıdaha o tup bebek merkezıne ayak basmadm canm ama kanamm kesıldıkten sonra sogana basladm 1 hafta ıcmedn lekelendm doktora gıttm ayrıbır kd metıer dıye ılac verdı ıctım sogana devam tabıgı ılacı kanama kslnce bıraktm kıstmı olmus ne dedı ondan olabılır kanama dedı kıst tabı olacak pco yum sonucda sogana devam ettm kur bıtmeye yakn tekrar leklenmem oldu olursan ol dedm ıctm sımdı bıttı ama yıne adet olmadm bende bugun olmam lazmdı beklemdm basladm tarlusala soganda ıse yaramaz olmus bu arada 3 4 kılo verdm dıyet yapıyordm ramazan gırınce az dıkkat edıyorm ramazandan sonra sıkıacam spor salonuna yazılacam su pcodan kurtulacam ıns belkı ısede baslayabılırm 3 tane teklıf var bakalmm bende bu kadar sen neler yapıyorsn

Uhu gelin geliyo he kız kendimi hatırladım ne heyecanlıdır kiyamam tatlm döktürüyon bakiyom da

Yok canım ya çok bir şey yok, ramazan olduğu için mecalimiz kalmıyor ama tabi genede yapacağız birşeyler, işten gelince bir temizlik yaptım yarım saat önce oturdun yerime. Nedir bu kadınların çektiği ya

bakacam suan doktor yuzu gormek ıstemıyorm dısım curumus ona bıle gıtmıyorm o derece sızlaya sızlaya oruc tutuyorm dua edıyorm ramazanı atlatm dıye

ben iyiyim canım bugün kocamı yaktım ona üzüldüm işte onun dışında süperim
asıl seni merak ediyoruz geçen gün senden bahsettik nerde acaba dedik iyisin dimi

iyiyim gecmıs olsun okudum bugun sıkayet ederse felan yazmıssn guldm hatta ama halım yokdu yazmaya oruc cok sallıyo benı yaa allah kabul etsn ınsallah saolun sevıldıgmı bılmek guzel guzl kalplı ınsanlar allah razı olsn hepınızden

Napayım canım iş ev, fakat işten ağustosta ayrılıyorum iş yerindekilere söyledim, tatil yapacağım biraz dinlenip kafa dağıtacağım, sonra boluya taşınacağım, yerleş et eylülde öyle geçer Allah kısmet edersede ekimde tedaviye başlayacağım.

Çekirdek oturup ayıklayamam dermişim
Bu arada patatesleri nasılmo kadar düzgün kestin, aletle mi yaptın elle mi?

çekirdeği ayıkla diyen oldumu yavrucuuumm bütün bütün at etli bölümü beğenmeyen çekirdeklerini çıtlar
elceğizlerimle ince ince kestim canım..
sonra havlu kağıt serili bir tabağa al çıkan suyunu emsin kağıt..
kızartırken yapışmamış olur...

kolay gelsın canmm yogun olacan ozaman sen ısten ayrılıyon ben ıs arıyormmcalısacam ya evdde kaldıkca daha kötu oluyormmm

şikayet etmemiş darp raporuda almamış seviyo beni şiddete maruz kalsada
çok uzun süre oruç tutuyoruz bir de sıcak olunca cidden sallıyor insanı..
sık sık gel sohbete artık

Tamam canım maşallah çok düzgün kesmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…