şikayet etmemiş darp raporuda almamış seviyo beni şiddete maruz kalsada
çok uzun süre oruç tutuyoruz bir de sıcak olunca cidden sallıyor insanı..
sık sık gel sohbete artık
Dijitürkünüz varsa 444 e basın
Yok canım ya çok bir şey yok, ramazan olduğu için mecalimiz kalmıyor ama tabi genede yapacağız birşeyler, işten gelince bir temizlik yaptım yarım saat önce oturdun yerime. Nedir bu kadınların çektiği ya
bakacam suan doktor yuzu gormek ıstemıyorm dısım curumus ona bıle gıtmıyorm o derece sızlaya sızlaya oruc tutuyorm dua edıyorm ramazanı atlatm dıye
kolay gelsın canmm yogun olacan ozaman sen ısten ayrılıyon ben ıs arıyormmcalısacam ya evdde kaldıkca daha kötu oluyormmm
Haha ya süpermis kuzumm koro
He valla zor halimiz be kuzumm ah ah
Ramazan bitsin kuzum öyle başlarsın insallah hayırlısıyla
Biz içtik ama bugün fayda etmedi
Haha ya süpermis kuzumm koro
Biz içtik ama bugün fayda etmedi
arkadaş olarak tadından yenmeyebilir lakin bi de görümce olarak geline sormak lazım
koca bir danayımı götürdün iftarda hazmedemiyorsun hala
benim korom süperdir trt korosu vardır bilinmi heh işte ordan eğitimli benimkiler
Hımmm caktim kofteyibana özel tabii edit olduğumdan
canım ben netten indirmiştim teeee bi zamanlar indir seninde olurEki Görüntüle 1186469
hepsı bırbırınden guzel olmus bunları gördukce ıcım erıyor ıcım keske olsada bende yaptırsaydmmm
Teşekkür ederim kuzum ama sacima fon cektiremedimaramadan kuaforume gittim oruclymus erken çıkmış dükkanı Çırağa bırakmış bende cektiremeden tipis tipis eve döndüm aman napalım bu sefer de böyle olsun zaten çok sıcak bozulacakti
Canım süper olmuş bol kazançlar bebis olsun siparis veririm tatlım
Yaaa naptinki sen ben niye bulamadim püffffffffAyy canlarim benim valla moral oldu bugun deneme yaptim bahcede de cekim yaptim 😄 insaallah amin amin Allah hepimizi kavustursun bir an once yavrumuza
Oyyyyhhhh ancaa oturdum yaaa totomun üstüne..anacimmm nw yogun gundu yaaa kapanisi da efemi yikarak yaptikk bittim yahuu:))simdide kv dedeyim izmirden teyze geldi de birlikte sahur yapalım dedikk...tlfndan giriom goremiom daa kimler burdaa kacirdim mii muhabbeti???
Yaaa naptinki sen ben niye bulamadim püffffffff
Merhaba tatlisim..evettt biliyorum kiii nasil sevindim nasıl sevindim rabbim kucaginda sevdirsinn insallahhh..sen nasilsin?ne vakit senin taşınma olayi cicim?Canım ben burdayım
Kafunder hamilebiliyor musun
Ama bunlarrrrrr cok guzelllll olmusa ellerine saglik tatlım. .ay zorla dogurtucaklar benii yaBebis sekerleri kolonyalari Eki Görüntüle 1186578 Eki Görüntüle 1186579 Eki Görüntüle 1186580
Bunlar gibi :)
Ama bunlarrrrrr cok guzelllll olmusa ellerine saglik tatlım. .ay zorla dogurtucaklar benii ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?