2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dogurun gari :) tesekkurler kuzumm hamis olalim da daha guzellerini yaparim insaallah
Vallaaa bundan iisi samda kayisi tatlimm..daha guzelide mi olacakk..eee o vakit ikiz dogurmak gerek cok guzel oluyo yaa ozeniyo insan..o magnetler kolonyalar cikolatalar kurabiyeler renkli renkli..ama en cok hamile foto cekimlerine ozeniyorumm..rabbim kismet ederse insallah hepsini yapiciimm cok gormemis bi hamis olucam amaa ee yalan yok gormedim yani biz ceketle hamile kalabilenlerden diiliz çünkü

Var tabi olmaz mi Aynen kuzum hepsi cok guzel fotografci olmayi da istemisimdir ben o da zevkli bir is gibi

Var tabi olmaz mi Aynen kuzum hepsi cok guzel fotografci olmayi da istemisimdir ben o da zevkli bir is gibi
Kesinlikle..bi de hobi gibi bisi yaa fotografcilik ne kadar sanslilare cok sevdikleri bi şeyle ugrasarak para kazaniyorlar..manisa da bi buse eylem'imiz var hatta sitesi de olmasi lazimm harika anlar yakaliyor.hem düğün hem doğum fotografcisi..boyle resimlere bakıp bakip ic cekiyorum..cok guzel kareler yaa..insallahh bizede kismet olur canim..hepimizeee nerde varsa dileyen bekleyenn herkese insallahh

canım üzüldüm keşke sevinseydik senin içinde ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek
Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah
bizim umudumuz oldugu sürece çabalayıp ugraşacagız sonunda bebişlerimiz olacak Allah ın izniyle

Dr. Nur hanim esimin Proxseed plus kullanmasini istedi ...ne ise yariyoki bu ilac ???
bizede doktor yazmıştı canım sperm sayı ve hareketliğini artırıyo
morfolojide bu ilacı 2 aylık kullanım sonrası %1 den %3 e çıkmıştı ama sonra tekrar düştü
ömür boyu mu kullancak adamcagız bıraktık haliyle
sizin morfoloji de %8 iyi gibi aslında ama demekki sayı yada hareketlilik düşüktü ki verdi ilacı
ama sperm için en etkili ilaç diyebilirm zaten pahalıda bi ilaç

Sperm sayisi az bide morfoloji % 8..BURDAKI DRLAR HICBIR ILAC VERMEDILER ESIME NUR HANIM GORUR GORMEZ BU ILACI ONERDI...trkiyedeki drlar bambaska

canım Türkiyem

Son düzenleme:
günaydın canım
Dün misafirim vardı ya kalktım erkenden bulaşık mak yerleştircem salonu silip süpürcem
eee bi sürü iş Beni bekler
Bi geçmişi okuyayım dedim dün yoktum ya

kolay gelsin canımmmm yorma kendini çok fazla

Burdaki eczanelere sordum bu ilac trkiyeye ait burda bulunmaz dediler ne yapcam ben simdi

canım şimdi tatil başladı ya yokmu bu taraflara gelen dönüşte getirebilcek birileri
gerçi senin tedavin eylül ekimdi dimi ne kdr kullanması gerektiğini söyledimi doktorun :26: genelde 3 ay kullanılırda
merak etme elbet vardır bi yolu bulunur sen sıkma canını

günaydın kızlar iyi haftasonları

günaydınnnnnnnnnnnn canım :) yeğeninin kalp atışını duymussunuz teyzesi hayırlı olsun :) darısıııııııııı sana olsun inşallahhhhh :)
Günaydın canım
dün misafirim vardı ya kalktım erkenden bulaşık mak yerleştircem salonu silip süpürcem
eee bi sürü iş beni bekler
bi geçmişi okuyayım dedim dün yoktum ya

günaydın canım :) kolay gelsin :)
bende bir geçmişi okuyayım :)

günaydınlar teşekürederim canımmmm HEPİMİZE OLSUN DARISI İNŞŞŞŞŞ

günaydın canım
saat 15:00 itibari ile olan kısımdan başladım ben bi 25 sayfa kadar hala devam ediyorum

çok güzelller hayırlı kazançların olsun inşallah
bende bi ara tütü kıyafet yapıyordum ama bıraktım

Eki Görüntüle 1186459 bu koro senin için söylüyor...
en sonunda detone olanda ben hep senin için

bende istiyorum bu korodan çok güzelmiş çok sevdim
benim içinde bir şarkı çalabülürmüsün

Eki Görüntüle 1186463 iftar sonrası böyle olduğumuzdan anca kendimize geldik

valla okadar yemeğin ardına dün ''soda içermisiniz'' dedim
'' yok içmeyiz'' dediler
dedim karnınız doymadımı yoksa beğenmediniz mi ben o an 10 soda açsam yine inmezdim de :89::89::89:

Kizlarrrrr günaydın bugün kardeşimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidiyoruz,insallah bi aksilik çıkmaz,
Salı gunude laporoskopimi olacam sol tüp yada her ikisi birden alinabilirmis artık allaha ve druma emanet ettik kendimi herşeyin hayırlısı olsun.artık çok takmayacam olmadı evlat edenirim okadar sahipsiz yavru var ki.insallah kendi çocuğum olur ama dunyaninda sonu olmaz

inş laparskopiden sorunsuz çıkarsın canım eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeYENİ GELİN HAYIRLI OLSUN

canım çooooook güzell :) inşallah o kadar ierleyelim bakarız birseyler senden teyzesi :)

canım maşallah :) becerikli görümceeeeeeeeeee :) benimkilerde çok becerikliiii hele büyüğü :) bende iyiyimdir ama eziliyorummmmmmmmmm resmennnnnnnnnn :)

canım maşallah kardeşler evlenme atağına geçmiş :) hayırlı olsun inşallahhhhhhhhhh :)
canım sen de kararını vermişsin ne güzel :) inşallah bebişlerine giden güzel bir adım olsun :)

çok sagol cnm . dr olumsuz olumsuz konuşunca bayaga bunalımlara girmiştim ama çok şükür sizin sayenizde rahatladım. Rabbim sizden razı olsun. en kısa zaman da hepimiz güzel haberler veririz inşallahhh

Anladım cnm .peki bu değerlerle tedaviye başlamam mümkün değil mi yani beklemem ve değeri düşürmem mi lazım. sigara kullanmıyom fakat çayı çok fazla tüketiyom. resmen çaykoligim . zaten artık yediğime içtiğime dikkat ediyom bakalım hayırlısı . tşk ederim önerilerin için cnm. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sagol cnm Allah razı olsun. Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çevirmesin inşallah. en kısa zaman da sağlıklı aklı selim evlatlara kavuşuruz inşallah. desteğiniz için çok sagolun. halden anlayan insanlarla konuşmak iyi geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…