- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Vallaaa bundan iisi samda kayisi tatlimm..daha guzelide mi olacakk..eee o vakit ikiz dogurmak gerekDogurun gari :) tesekkurler kuzumm hamis olalim da daha guzellerini yaparim insaallah
Vallaaa bundan iisi samda kayisi tatlimm..daha guzelide mi olacakk..eee o vakit ikiz dogurmak gerekcok guzel oluyo yaa ozeniyo insan..o magnetler kolonyalar cikolatalar kurabiyeler renkli renkli..ama en cok hamile foto cekimlerine ozeniyorumm..rabbim kismet ederse insallah hepsini yapiciimm cok gormemis bi hamis olucam amaa ee yalan yok gormedim yani biz ceketle hamile kalabilenlerden diiliz çünkü
Kesinlikle..bi de hobi gibi bisi yaa fotografcilik ne kadar sanslilare cok sevdikleri bi şeyle ugrasarak para kazaniyorlar..manisa da bi buse eylem'imiz var hatta sitesi de olmasi lazimm harika anlar yakaliyor.hem düğün hem doğum fotografcisi..boyle resimlere bakıp bakip ic cekiyorum..cok guzel kareler yaa..insallahh bizede kismet olur canim..hepimizeee nerde varsa dileyen bekleyenn herkese insallahhVar tabi olmaz mi Aynen kuzum hepsi cok guzel fotografci olmayi da istemisimdir ben o da zevkli bir is gibi
Bugün yine tahlil verdim degerim düşük doktorum ilaçları bıraksın iki gün sonra regl olur reglin üçüncü günü gelsin neden olmadığına mutlaka bakmam lazim. Kizlar Nasip değilmiş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş. Rabbim zamanı gelince verir inşaallah.
bizede doktor yazmıştı canım sperm sayı ve hareketliğini artırıyoDr. Nur hanim esimin Proxseed plus kullanmasini istedi ...ne ise yariyoki bu ilac ???
Sperm sayisi az bide morfoloji % 8..BURDAKI DRLAR HICBIR ILAC VERMEDILER ESIME NUR HANIM GORUR GORMEZ BU ILACI ONERDI...trkiyedeki drlar bambaska
günaydın kızlariyi haftasonları
günaydın canım
Dün misafirim vardı ya kalktım erkenden bulaşık mak yerleştircem salonu silip süpürcem
eee bi sürü işBeni bekler
Bi geçmişi okuyayım dedim dün yoktum ya
Burdaki eczanelere sordum bu ilac trkiyeye ait burda bulunmaz dedilerne yapcam ben simdi
günaydın kızlariyi haftasonları
Günaydın canım
dün misafirim vardı ya kalktım erkenden bulaşık mak yerleştircem salonu silip süpürcem
eee bi sürü işbeni bekler
bi geçmişi okuyayım dedim dün yoktum ya
günaydınnnnnnnnnnnn canım :) yeğeninin kalp atışını duymussunuz teyzesi hayırlı olsun :) darısıııııııııı sana olsun inşallahhhhh :)
günaydın canım :) kolay gelsin :)
bende bir geçmişi okuyayım :)
günaydınnnnnnnnnnnn canım :) yeğeninin kalp atışını duymussunuz teyzesi hayırlı olsun :) darısıııııııııı sana olsun inşallahhhhh :)
günaydın canım :) kolay gelsin :)
bende bir geçmişi okuyayım :)
günaydın canım
saat 15:00 itibari ile olan kısımdan başladım ben bi 25 sayfa kadar hala devam ediyorum
Kizlar selamlar gelemiyorum foruma kardesim burada diye geziyoruz bu arada bebek kolonya ve sekerleri sualedim nete koydum belki siparis alirim satarim maksatli
Eki Görüntüle 1186437 [/ATTACH]Eki Görüntüle 1186442 Eki Görüntüle 1186443 Eki Görüntüle 1186444 Eki Görüntüle 1186446
Cok zevk alarak yaptim insaallah hayirli bir baslangic olur dua edin bana
Kizlarrrrr günaydın bugün kardeşimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidiyoruz,insallah bi aksilik çıkmaz,
Salı gunude laporoskopimi olacam sol tüp yada her ikisi birden alinabilirmis artık allaha ve druma emanet ettik kendimi herşeyin hayırlısı olsun.artık çok takmayacam olmadı evlat edenirim okadar sahipsiz yavru var ki.insallah kendi çocuğum olur ama dunyaninda sonu olmaz
Kizlar selamlar gelemiyorum foruma kardesim burada diye geziyoruz bu arada bebek kolonya ve sekerleri sualedim nete koydum belki siparis alirim satarim maksatli
Eki Görüntüle 1186437 [/ATTACH]Eki Görüntüle 1186442 Eki Görüntüle 1186443 Eki Görüntüle 1186444 Eki Görüntüle 1186446
Cok zevk alarak yaptim insaallah hayirli bir baslangic olur dua edin bana
Canım yarın kardeşim İstanbuldan kız arkadaşıyla gelecek daha doğrusu müstakbel gelin adayımız, annemlerde toplanacağız iftarıda beraber yapacağız. İlk defa göreceğiz biz heyecanlıyız ama kızcağız bizden daha heyecanlıymış dudağı uçuklamış
Bende senin tarifi yapıp anneme götüreceğim ama gidene kadar soğucak ama olsun orda fırını ısıtır biraz fırında bekletir öyle masaya getiririz. Bu arada antrikotu yaparken indirmeye yakın içine hafif kırılmış şanfıstığı, limon rendesi ve kıyılmış maydonozu harmanlayıp ete atacağım, ette değişik bir tat olmuş olacak nasıl ama
Kizlarrrrr günaydın bugün kardeşimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidiyoruz,insallah bi aksilik çıkmaz,
Salı gunude laporoskopimi olacam sol tüp yada her ikisi birden alinabilirmis artık allaha ve druma emanet ettik kendimi herşeyin hayırlısı olsun.artık çok takmayacam olmadı evlat edenirim okadar sahipsiz yavru var ki.insallah kendi çocuğum olur ama dunyaninda sonu olmaz
phalanın her söylediğine katılıyorum.... millet 100lü fsh değerlerinden düşürüp hamile kalıyo.... sakın moralini bozma. ben de de rezerv azlığı var. bu konuda birçok başarı hikayesi var.... sadece yapman gereken bazı şeyler var. mesela kahve içmemeye başlasan çayı da açık içsen, hatta mümkünse içmesen iyi olur. kafeinli herşeyden uzak durmaya çalış... bunlar fsh değerini yüksekten şeyler.... bi de şu biosteron varya; onu mutlaka sor doktoruna.... ben henüz yeniden kan değerime baktırmadım ancak etkili olduğunu düşünüyorum. benim fshımda saraçoğlundan aldığım kürler ile 19 dan 15e düştü.....
Canim moralini bozacak bisii yok.yasin genc,allaha sukur sagligin da yerindeyse onune bakacaksin.kocalar biraz vurdum duymaz olsa da soylemesi ayip senin ki biraz öküzmüsama sen genede esime sevgim azalain deme,onun cocugunu istiyorsun sonucta..
Testeredisli Aslan pencesi cayini bende 40gun filan yaptim,fsh 9,77den 2,75e dustu ama e2 yukselmis bu seferde,ise yaradimi bilmem ama bir hedef icin cabalayinca insana manen iyi geliyor oncelikle..yumurta sayi ve kalitesi icin benim dr oncelikle sigarayi dusman goruyor.iciyorsan muhakkak birak..birde kur ve biosteron kullanacaksan sana tavsiyem temmuz degil,eylul ekimde tedaviye basla..boyle hazirlik icin en az 2ay suren olmali..vucut olgunlastiracagi yumileri 2-3ay oncesinden belirlermis..zaten kizlarin kullandigi ilaclari dr verip 2ay sonra filan gel diyor...
Ah ah o kocalar
Sen şimdi eşini meşini hiiiiiiç kafanı takma, yaşadığın stres tedavine çok etki eder. Rahat ol ve sadece bebeğine odaklan, inşallah kucağına almaya da nasip olur bizler bol bol sizler için dua ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?