2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sakın bir daha da o doktora gitme, benimde ilk doktorum böyleydi, ki zaten transfer bile olamadan tedavim iptal oldu. Bir daha adımımı atmam oraya. Şimdiki doktorumdan çok ama çok memnunum.

töbee gitmem . nasıl bir insansa bu değerin düşebileceğini bile söylemedi. şimdi kendime iiyi bir dr bulmam lazım.

kızlar hiç iyi değilim bn 😢😢 lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşimden belli bir beklentim yok artık zaten cnm . onu ben Rabbime havale ettim . bu yolda Rabbim yardımcımız olsun. eşim varıkosel sorunu yaşarken ben hep destek oldum. Ama işte çiğ süt emmiş. benim küçücük bir açığımı beklemiş. ondan bana hayır yok bu saatten sonra ama sonuçta eşim deyip genede saygıda kusur etmiyorum.bundan sonra sevgisini kazanacakda kendisi. ben onun etrafında dolanmaktan yoruldum artık çabalaması gereken o.
ne yapacaksam artık kendim ve inşallah rabbimin nasip edeceği bebeğim için.

cnm korkma Allahın izniyle bebeğine bişe olmayacak inşallah. sen içini ferah tut. öyle bişe olsa dahii biz insanız ve sınavımız çok agır. Rabbim bizlere neler yazdıysa onları yaşıyoruz. sen ellerini mevlama aç . bazen şerr gördüğümüz şeylerde hayırr vardır cnm

haklısın sadece tam bu sefer oldu dedik insanlar öğrendi.. o kadar dikkat ediorum işe gitmiorum genedr birşey olcaksa olsun dedi eşim bgn...

aman erkeklerden bu konuda bişey beklemeyeceksin, inan ben de bazen kendimi yorulmuş hissediyorum.Biz diye bişey olmuyor.İnsan da ne yapsın çocuğum olsun onla bir hayat kurayım istiyorsun.Sizin sorun neydi anlatırmısın canım.Bayağı canın sıkılmış anlaşıln.

Başlarsın canım sıkıntı yapma, benim doktorum aysun hanımdı ama hepsi beraber çalışıyo selman beylede görüşmüştüm kontrollerime de girmişti ama, senin bildiğim kadarıyla erkek kaynaklı. bizde de benden kaynaklı canım, dedimyaa herkese aynı olmuyor tedavi şekli.

haklısın sadece tam bu sefer oldu dedik insanlar öğrendi.. o kadar dikkat ediorum işe gitmiorum genedr birşey olcaksa olsun dedi eşim bgn...

lekelenme ile her zaman kötü olacak diye bişey yok canım,inşallah sıkıntı olmaz

benim eşimde varıkosel vardı cnm 2 yıl önce ameliyat oldu. şimdide sperm sayısı yeterli fakat ileri hareket sıkıntısı var. ben 3 yıllık evlilik sürecimde devamlı doktora gittim bende sorun bulamadılar tüplerim felan açık çıktı. hemen hemen her dr normal yollla hamile kalabileceğimi söyledi . ocak da hormon testi yapıldığında fsh 9 iken 12 olmuş. doktor benim bir kaç yıla anne olamayacamı erken menepoza gireceğimi söyledi. öyle deyince bende yıkıldım çünkü yapılan bütün tetkiklerde yumurta rezervimin iyi olduğunu felan söylüyorlardı. son gittiğim dr öyle deyince tamam artık bu pskolojı beni mahvetti dedim eşimde böyle bir şeyi duyunca dr dan benimle birlikte olmamaya başladı hatta bağırdı çağırdı . benim en kısa zaman da kendimi toplamam ve eşim denen o şahsiyete haddini bildirmem lazım

anlayşsız erkekler. amaaaan cnm bu hayatta erkeklerden medet ummak saçma . tabii iyileride var hepsi kötü demiyorum ama işte çok nadir. bu yoldaa biz birbirimizin destekçisi olacaz .çünkü aynı duyguları paylaşıyoruz. aynı acıları yaşıyoruz. Allahım yardım etsin ne deyim gülüm

Canlarim gunaydinnn...dun tam saat dort bucukda kuzularimi aldim geldimmm...Rabbime cok sukur hersey yolunda gitti..o kdar guzel dualar adımlı sayenizde tam trafik saatinde trafige bile takilmadim..oyle rahat gecti hersey cok sukur...dilerim 12 gunde su gbi gecer guzel haber veririm sizlere...cok gelemiycem bu aralar esim siki denetimdeefirsat buldukca gelicem yaniniza cok opuyorum hepinizi Allahim bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimize yasatsin anneligiii hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin. Aminnnnnnn

aynen cnm 20.07 gibi olacam yani bu seferde tatil nedeniyle ertelenecek galiba.

aaa senin daha kötüymüş, kontroller bayrama geliyr.benim de 25.07 olabilir.26 sında doktora giderim.TEdaviye başlarsa iki günde bir kontrol olursa bayramda gidemem valla ne yapacağımı bilemedim.

Canim benim dua et insallah bişey olmaz bebeğine allahım yardımcım olsun saglikla bebeğini kucağına alırsın insallah

Cnm doktoruna soyledinmi lekelenmeni igne verir belkiii dusuk onleyicii

aaa senin daha kötüymüş, kontroller bayrama geliyr.benim de 25.07 olabilir.26 sında doktora giderim.TEdaviye başlarsa iki günde bir kontrol olursa bayramda gidemem valla ne yapacağımı bilemedim.

bide şu var cnm bayramda hastanelerde tatil nasıl olacak hiç bilmiyom dediğin gibi 18 inde hastalansam 19 unda doktora giderim tam böle yumurta toplama işi felan tamamıyla bayram arasına geliyor. muhtemelen dr bayramdan sonra başlayak der

ah canım benim merak etme aynı sorunlar bende de var. eşimde varikosel var.ameliyat olması gerekiyordu.Bir yıl salladı.ha bugün ha yarın derken.sanki 20 yaşında genciz.2 yıl önceki yumurta durumum yok.fsh 10-11 lerde.aynı durumu doktor bana da söyledi.daha doğrusu eşime söylemiş.Bana sadece acele edin dedi.Biz de tüp bebeğe karar verdik.gerçekten bir yıl önceki yumurta durumumda bile fark var. ben dış heyet raporu aldım.o arada amh testide yaptırdım o da düşük çıktı.Yani sonuç larak raporla özelde yaptıracağım.senin kararın nedir. valla bence o konunun üstüne düşme oralı olma elbet canı çekecek senden ilişki bekleyecektir.Tüp bebek yaparsanız da zaten ilişkisine de ihtiyacın kalmayacak. eşinin sperm değerleri ne ?

inşallah canım dualarımız seninle, bebiş haberini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…