- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
Sakın bir daha da o doktora gitme, benimde ilk doktorum böyleydi, ki zaten transfer bile olamadan tedavim iptal oldu. Bir daha adımımı atmam oraya. Şimdiki doktorumdan çok ama çok memnunum.
Canim üzülme ya benim drumda sen beş yıla menopoza giresun dedi fshim 12 kusurdu düşün yani...hep derim dr ama allah değiller ya Phala nin dediğini yap canim mutlaka ise yarıyor.
Koçan olacak adamida boşver hic aklına takma sen ne kadar güçlü gozukursen o kadar ezemez seni..çocuğun olmaması senin hatan veya eksikliğin degil.
kızlar hiç iyi değilim bn 😢😢 lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm korkma Allahın izniyle bebeğine bişe olmayacak inşallah. sen içini ferah tut. öyle bişe olsa dahii biz insanız ve sınavımız çok agır. Rabbim bizlere neler yazdıysa onları yaşıyoruz. sen ellerini mevlama aç . bazen şerr gördüğümüz şeylerde hayırr vardır cnm
hmm valla cnm ilk defa beni böyle aydınlatan oldu. eşim denen vatandaş bir kaç yıla bebeğin olmaz felan deyince ne destek verdi nede teselli . aksine bağırdı çağırdı bana . doktor eşini gezdirecen çok bunalmış biraz sosyal hayata girdir dedi hiiç tınmadı bile tam aksini yaptı. benim eksikliğim onun hoşuna gitmeye başladı. kendimi toplamam lazım. o adama muhtaç olmamam lazım. çok şükür ki çalışıyorum . tedavi masrafımı bile kendim karşılıyom . düşün. pskolojim alt üst oldu. bana dua edin. bir bebeğim olsun allahımın izniylede ona olan sevgim azalsın. dediğn kürüde bulup yapacam inşallah
senin de selman bey değilmiydi,aa hayret sana vermemiş bana verdi o ilacı.Zaten ilk adetinde gel yeniden kontrol edip karar verelim dedi.valla beklmekten sıkıldım inan her ay bişey çıkıyor.hala başlayamadım tüp bebeğe bir başlarsam oh be dicem
haklısın sadece tam bu sefer oldu dedik insanlar öğrendi.. o kadar dikkat ediorum işe gitmiorum genedr birşey olcaksa olsun dedi eşim bgn...
tam bayrama denk geliyor o zaman cnm benimki ertelemekde istemiyom ama dr ne der bilemiyorum
adet döneminmi bayrama geliyor, benim de öyle ne olacağını bilmiyorum.bir ay daha atlamak istemiyorum
aman erkeklerden bu konuda bişey beklemeyeceksin, inan ben de bazen kendimi yorulmuş hissediyorum.Biz diye bişey olmuyor.İnsan da ne yapsın çocuğum olsun onla bir hayat kurayım istiyorsun.Sizin sorun neydi anlatırmısın canım.Bayağı canın sıkılmış anlaşıln.
haklısın sadece tam bu sefer oldu dedik insanlar öğrendi.. o kadar dikkat ediorum işe gitmiorum genedr birşey olcaksa olsun dedi eşim bgn...
aynen cnm 20.07 gibi olacamyani bu seferde tatil nedeniyle ertelenecek galiba.
kızlar hiç iyi değilim bn 😢😢 lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢😢
aaa senin daha kötüymüş, kontroller bayrama geliyr.benim de 25.07 olabilir.26 sında doktora giderim.TEdaviye başlarsa iki günde bir kontrol olursa bayramda gidemem valla ne yapacağımı bilemedim.
benim eşimde varıkosel vardı cnm 2 yıl önce ameliyat oldu. şimdide sperm sayısı yeterli fakat ileri hareket sıkıntısı var. ben 3 yıllık evlilik sürecimde devamlı doktora gittim bende sorun bulamadılar tüplerim felan açık çıktı. hemen hemen her dr normal yollla hamile kalabileceğimi söyledi . ocak da hormon testi yapıldığında fsh 9 iken 12 olmuş. doktor benim bir kaç yıla anne olamayacamı erken menepoza gireceğimi söyledi. öyle deyince bende yıkıldım çünkü yapılan bütün tetkiklerde yumurta rezervimin iyi olduğunu felan söylüyorlardı. son gittiğim dr öyle deyince tamam artık bu pskolojı beni mahvetti dedimeşimde böyle bir şeyi duyunca dr dan benimle birlikte olmamaya başladı hatta bağırdı çağırdı . benim en kısa zaman da kendimi toplamam ve eşim denen o şahsiyete haddini bildirmem lazım
Canlarim gunaydinnn...dun tam saat dort bucukda kuzularimi aldim geldimmm...Rabbime cok sukur hersey yolunda gitti..o kdar guzel dualar adımlı sayenizde tam trafik saatinde trafige bile takilmadim..oyle rahat gecti hersey cok sukur...dilerim 12 gunde su gbi gecer guzel haber veririm sizlere. ..cok gelemiycem bu aralar esim siki denetimdee firsat buldukca gelicem yaniniza cok opuyorum hepinizi Allahim bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimize yasatsin anneligiii hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin. Aminnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?