ah canım benim merak etme aynı sorunlar bende de var. eşimde varikosel var.ameliyat olması gerekiyordu.Bir yıl salladı.ha bugün ha yarın derken.sanki 20 yaşında genciz.2 yıl önceki yumurta durumum yok.fsh 10-11 lerde.aynı durumu doktor bana da söyledi.daha doğrusu eşime söylemiş.Bana sadece acele edin dedi.Biz de tüp bebeğe karar verdik.gerçekten bir yıl önceki yumurta durumumda bile fark var. ben dış heyet raporu aldım.o arada amh testide yaptırdım o da düşük çıktı.Yani sonuç larak raporla özelde yaptıracağım.senin kararın nedir. valla bence o konunun üstüne düşme oralı olma elbet canı çekecek senden ilişki bekleyecektir.Tüp bebek yaparsanız da zaten ilişkisine de ihtiyacın kalmayacak.eşinin sperm değerleri ne ?
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee
canlarim gunaydinnn...dun tam saat dort bucukda kuzularimi aldim geldimmm...rabbime cok sukur hersey yolunda gitti..o kdar guzel dualar adımlı sayenizde tam trafik saatinde trafige bile takilmadim..oyle rahat gecti hersey cok sukur...dilerim 12 gunde su gbi gecer guzel haber veririm sizlere. ..cok gelemiycem bu aralar esim siki denetimdee firsat buldukca gelicem yaniniza cok opuyorum hepinizi allahim bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimize yasatsin anneligiii hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin. Aminnnnnnn
kızlar hiç iyi değilim bn 😢😢 lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
Musmutlu hafta sonları diliyorum hepimize
İyi haftasonları canımcımm
adamımın omzunu harbi yakmışım ben yaa 3 parça yanık izi var inşallah deri atarda iz kalmaz üzüldüm akşam görünce
canım üzüldüm keşke sevinseydik senin içinde ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek
Mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah
bizim umudumuz oldugu sürece çabalayıp ugraşacagız sonunda bebişlerimiz olacak Allah ın izniyle
bizede doktor yazmıştı canım sperm sayı ve hareketliğini artırıyo
morfolojide bu ilacı 2 aylık kullanım sonrası %1 den %3 e çıkmıştı ama sonra tekrar düştü
ömür boyu mu kullancak adamcagız bıraktık haliyle
sizin morfoloji de %8 iyi gibi aslında ama demekki sayı yada hareketlilik düşüktü ki verdi ilacı
ama sperm için en etkili ilaç diyebilirm zaten pahalıda bi ilaç
canım Türkiyem
kızlar hiç iyi değilim bn 😢😢 lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢😢
canım cok gecmiş olsun kac haftalıksınız doktorunu arasaydın hemen
aradım 6+3 üz korkma normal dio çok olursa ara dio
biz seninle aynıymısız canım bende 6+3 dua et yavrularımız rabbime emanet rabbim korusun kucagımıza almayı nasip etsin
Amin bitanem inşallahAyy canlarim benim valla moral oldu bugun deneme yaptim bahcede de cekim yaptim 😄 insaallah amin amin Allah hepimizi kavustursun bir an once yavrumuza
Ooo bir gorumce dahaKizlarrrrr günaydın bugün kardeşimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidiyoruz,insallah bi aksilik çıkmaz,
Salı gunude laporoskopimi olacam sol tüp yada her ikisi birden alinabilirmis artık allaha ve druma emanet ettik kendimi herşeyin hayırlısı olsun.artık çok takmayacam olmadı evlat edenirim okadar sahipsiz yavru var ki.insallah kendi çocuğum olur ama dunyaninda sonu olmaz
Canimmmm lekelenmeyle birsey olmaz kırmızı kanama olmadığı sürece korkma yavrun Rabbime emanet için rahat edicekse doktora git bence böyle hem bebisko hemde sen uzuluyorsunkızlar hiç iyi değilim bn 😢😢 lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢😢
Balım kaymagim transferin hayırlı olsun bebiskolarin Simsıki yapissin 9 ay hiç birakmasinCanlarim gunaydinnn...dun tam saat dort bucukda kuzularimi aldim geldimmm...Rabbime cok sukur hersey yolunda gitti..o kdar guzel dualar adımlı sayenizde tam trafik saatinde trafige bile takilmadim..oyle rahat gecti hersey cok sukur...dilerim 12 gunde su gbi gecer guzel haber veririm sizlere. ..cok gelemiycem bu aralar esim siki denetimdee firsat buldukca gelicem yaniniza cok opuyorum hepinizi Allahim bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimize yasatsin anneligiii hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin. Aminnnnnnn
amin hep ediorum 2015 mart anneleri topiğine gelsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?