2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee

cnm sperm sayısı iyi fakat ileri hareket düşük yani yüzde 3 lerde felan . bende rapor almaya çalışıyom devlettin senin gibi cnm bende özelde yaptıracam kısmet olursa. raporun çıkıp çıkmadığıda haftaya cuma felan belli olacak inşallah çıkarda

hayırlı olsun bebeğim sonu güzel olsun inşşşşş

öyle şeyler düşünme canımmm bir çok gebelikte olur lekenme dr görüş mutlaka

Kesinlikle canim TURKIYEM Canim pahali derken ???

canım cok gecmiş olsun kac haftalıksınız doktorunu arasaydın hemen

Ayy canlarim benim valla moral oldu bugun deneme yaptim bahcede de cekim yaptim 😄 insaallah amin amin Allah hepimizi kavustursun bir an once yavrumuza
Amin bitanem inşallah
Ooo bir gorumce dahabugün phalaninda erkek kardeşi kız arkadaşını getirecek güzel gorumceler yirim sizi
Kuzum salı günü hersey güzel olacak sen içini ferah tut dualarim seninle
Canimmmm lekelenmeyle birsey olmaz kırmızı kanama olmadığı sürece korkma yavrun Rabbime emanet için rahat edicekse doktora git bence böyle hem bebisko hemde sen uzuluyorsun

Balım kaymagim transferin hayırlı olsun bebiskolarin Simsıki yapissin 9 ay hiç birakmasin

ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee

Ohhhhhh beeeeeeeeee çok şükür Rabbime 🙏🙏değerin çok güzel ikiz kizceler yazasim geldibütün herseyin 9 ay boyunca böyle güzel gitsin

Ya kızlar Allah aşkına ben nasıl psikopat olmayayım siz söyleyin...

Arkadaşım aradı 2. kez bebeğini kaybetmiş aman sen iyi ol benimki belliydi diyo Allah aşkına söyleyin yaa ben nasıl evham yapmayayım hemen doktoruma yazdım ''Coraspin ve gerekli önlemler alındı sende rahat ol.Bu haftalarda gebeliği hissetmemek daha iyi zaten'' diye cevap geldi.

Ben hamile kalmadan önceki halimle aynıyım ve bugün 8. haftama girdim daha doktora 1 hafta var:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…