Kizlarrrrr günaydın bugün kardeşimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gidiyoruz,insallah bi aksilik çıkmaz,
Salı gunude laporoskopimi olacam sol tüp yada her ikisi birden alinabilirmis artık allaha ve druma emanet ettik kendimi herşeyin hayırlısı olsun.artık çok takmayacam olmadı evlat edenirim okadar sahipsiz yavru var ki.insallah kendi çocuğum olur ama dunyaninda sonu olmaz
bende istiyorum bu korodançok güzelmiş çok sevdim
benim içinde bir şarkı çalabülürmüsün
valla okadar yemeğin ardına dün ''soda içermisiniz'' dedim
'' yok içmeyiz'' dediler
dedim karnınız doymadımı yoksa beğenmediniz miben o an 10 soda açsam yine inmezdim de :89::89::89:
kızlar hiç iyi değilim bn 😢😢 lekelenme gene oldu kızlar biz kalp atışlarını dinleyemeyeceğiz galiba...düşecek bu çocuk😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarim gunaydinnn...dun tam saat dort bucukda kuzularimi aldim geldimmm...Rabbime cok sukur hersey yolunda gitti..o kdar guzel dualar adımlı sayenizde tam trafik saatinde trafige bile takilmadim..oyle rahat gecti hersey cok sukur...dilerim 12 gunde su gbi gecer guzel haber veririm sizlere. ..cok gelemiycem bu aralar esim siki denetimdee firsat buldukca gelicem yaniniza cok opuyorum hepinizi Allahim bu guzel gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimize yasatsin anneligiii hayirli saglikli salih evlatlar nasip etsin. Aminnnnnnn
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee
Musmutlu hafta sonları diliyorum hepimize
adamımın omzunu harbi yakmışım ben yaa 3 parça yanık izi var inşallah deri atarda iz kalmaz üzüldüm akşam görünce
Ya kızlar Allah aşkına ben nasıl psikopat olmayayım siz söyleyin...
Arkadaşım aradı 2. kez bebeğini kaybetmiş aman sen iyi ol benimki belliydi diyo Allah aşkına söyleyin yaa ben nasıl evham yapmayayım hemen doktoruma yazdım ''Coraspin ve gerekli önlemler alındı sende rahat ol.Bu haftalarda gebeliği hissetmemek daha iyi zaten'' diye cevap geldi.
Ben hamile kalmadan önceki halimle aynıyım ve bugün 8. haftama girdimdaha doktora 1 hafta var:18::18::18:
Kuzu saçmalama bak bise yok normal daha küçük nasil hissetceksın yavaş yavaş başlar daha erken bulantı fln olmamasi da ne güzel işte kolay mi kız bu sıcaklarda bulantı hiç öyle kötü düşünmek yok anlaştık:)
Kuzucummmm takma böyle şeyleri kafana rahat ol biraz kötü enerjiyi birsey yokken yükleme üstüne aaaaaaa bak kizicam haYa kızlar Allah aşkına ben nasıl psikopat olmayayım siz söyleyin...
Arkadaşım aradı 2. kez bebeğini kaybetmiş aman sen iyi ol benimki belliydi diyo Allah aşkına söyleyin yaa ben nasıl evham yapmayayım hemen doktoruma yazdım ''Coraspin ve gerekli önlemler alındı sende rahat ol.Bu haftalarda gebeliği hissetmemek daha iyi zaten'' diye cevap geldi.
Ben hamile kalmadan önceki halimle aynıyım ve bugün 8. haftama girdimdaha doktora 1 hafta var:18::18::18:
sagol cnm Allah razı olsun. Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çevirmesin inşallah. en kısa zaman da sağlıklı aklı selim evlatlara kavuşuruz inşallah. desteğiniz için çok sagolun. halden anlayan insanlarla konuşmak iyi geldi .
merhaba kızlar bişey sorucam bugün tüp bebek transferimin 3. günü 2 gündür kasık ağrım vardı ama bugün hiçbişey hisstmiyorummm neden acaba?
merhaba kızlar bişey sorucam bugün tüp bebek transferimin 3. günü 2 gündür kasık ağrım vardı ama bugün hiçbişey hisstmiyorummm neden acaba?
Ya kızlar Allah aşkına ben nasıl psikopat olmayayım siz söyleyin...
Ben bayan pimpirik olduğum için
Güzel geçti mi kuzum yemek
Musmutlu hafta sonları diliyorum hepimize
Benim için pek musmutlu değil taşınacagım da habire ev topluyom koli bandı sesinden kafam şişti
bak yine yazıorum sana baktım hiç yazdıklarıma geri dönüş yokcvp gelmezse küsücem artık
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee
Kesinlikle canim TURKIYEMCanim pahali derken ???
küsme bana...
geçmişe dönüp bakma fırsatım her zaman olmuyor direk giriyorum şu an mesajını açar açmaz gördüğüm gibi...
görüncede yazıyorum zaten...
ev taşınmadan bahsettiğine dek gelmedim hiç.
evleneli 1 kez taşındım cidden yorucu oluyor kolay gelsin canım..
bayram üzerimi taşıncaksınız:26:
Amin bitanem inşallah
Ooo bir gorumce dahabugün phalaninda erkek kardeşi kız arkadaşını getirecek güzel gorumceler yirim sizi
Kuzum salı günü hersey güzel olacak sen içini ferah tut dualarim seninle
Canimmmm lekelenmeyle birsey olmaz kırmızı kanama olmadığı sürece korkma yavrun Rabbime emanet için rahat edicekse doktora git bence böyle hem bebisko hemde sen uzuluyorsun
Balım kaymagim transferin hayırlı olsun bebiskolarin Simsıki yapissin 9 ay hiç birakmasin
Ohhhhhh beeeeeeeeeeçok şükür Rabbime 🙏🙏değerin çok güzel ikiz kizceler yazasim geldi bütün herseyin 9 ay boyunca böyle güzel gitsin
cnm kırmızıdı zaten peçeteye gelcek kadar hem ilk defa olmuyo 2. ye oluyo geçen salı da oldu dr gittik kanama alanı yok dedi kılıcal damarlar yırtılıyo olabilir bebek tutu nur ken dedi proluton verdi . yaptırdım bgn işte dinleniyorum şimdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?