2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hiç sıkma tatlım canını güzel bi sonuç alırsınız insallah ve tedavide de bebisine kavuşursun

Güzel geçti mi kuzum yemek

Canim bisecik olmaz Allahıma emanetler sen içini ferah tut yeter ki

Hayırlı olsun tatlm kuzucukların dualarınızla trafiğe bile yakalanmadık dedin ya nasil etkilendim dualarımızı eksik etmeyelim hiç kuzumm

ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee

Oy oy oy maşallah canimmm geliyo bebisler

Musmutlu hafta sonları diliyorum hepimize

Günaydın canimm

adamımın omzunu harbi yakmışım ben yaa 3 parça yanık izi var inşallah deri atarda iz kalmaz üzüldüm akşam görünce

Ay ama adam kendi istedi sen bilerek yakmadın ki canimm çok çok geçmiş olsun tatlm

Kuzu saçmalama bak bise yok normal daha küçük nasil hissetceksın yavaş yavaş başlar daha erken bulantı fln olmamasi da ne güzel işte kolay mi kız bu sıcaklarda bulantı hiç öyle kötü düşünmek yok anlaştık:)

Ben bayan pimpirik olduğum için

Kuzucummmm takma böyle şeyleri kafana rahat ol biraz kötü enerjiyi birsey yokken yükleme üstüne aaaaaaa bak kizicam haseni mutsuz huzursuz edecek kişilerle görüşme Çok etki altında kalıyorsun uzuluyorsun

merhaba kızlar bişey sorucam bugün tüp bebek transferimin 3. günü 2 gündür kasık ağrım vardı ama bugün hiçbişey hisstmiyorummm neden acaba?

Amin canım, bizler her zaman buradayız

merhaba kızlar bişey sorucam bugün tüp bebek transferimin 3. günü 2 gündür kasık ağrım vardı ama bugün hiçbişey hisstmiyorummm neden acaba?

O ağrı işlemden kaynaklanan bir ağrı, demek iyileşti ve şuan ağrımıyor

canım bir şey hisetmezsin zaten beliti arama inş bebişin seninledir

canım her şey yolunda çok şükür sen sakin olacaksın

Ben bayan pimpirik olduğum için

Hiç duymadın mı bayanlar bazen iki ay sonra aaa hamileymişim haberim yok derler demek hiç birşey hissettirmeye bilir bebeğin. Bak resme ne güzel karnında yatıyor kendini besliyor işte

Güzel geçti mi kuzum yemek

misafirlere sormak lazım tatlım ben hiç bişey anlamadım ki hizmet etmekten
okadar çok yorulmuşumki onlar gider gitmez son kez mutfagı topladım direk uyudum belim agrımış çook
bugün de kalanları hallletim iyiyim şimdi işte size bakayım diye girdim

Musmutlu hafta sonları diliyorum hepimize

Benim için pek musmutlu değil taşınacagım da habire ev topluyom koli bandı sesinden kafam şişti
bak yine yazıorum sana baktım hiç yazdıklarıma geri dönüş yok cvp gelmezse küsücem artık

Benim için pek musmutlu değil taşınacagım da habire ev topluyom koli bandı sesinden kafam şişti
bak yine yazıorum sana baktım hiç yazdıklarıma geri dönüş yok cvp gelmezse küsücem artık

küsme bana...
geçmişe dönüp bakma fırsatım her zaman olmuyor direk giriyorum şu an mesajını açar açmaz gördüğüm gibi...
görüncede yazıyorum zaten...
ev taşınmadan bahsettiğine dek gelmedim hiç.
evleneli 1 kez taşındım cidden yorucu oluyor kolay gelsin canım..
bayram üzerimi taşıncaksınız:26:

ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee

yaşasınnnnnnnnnnn
canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin

Kesinlikle canim TURKIYEM Canim pahali derken ???

2012 yaz ayında kullanmıştı eşim her kutuda 30 şase var ama sabah akşam içtiği için 15 günlük gidiyordu bi kutu
kutusunu 120tl mı ne almıştık ayda 240tl yapıyordu ozaman şimdiki fiyatını bilmiyorum
yani pahalı ama ilaç etkili o yüzden gönül rahatlıgıyla kullanmıştı eşim

küsmiyim ozaman
canım ben 1 hafta sonra izmire gideceğim ordanda bayram tatiline evimize geldiğimizde de taşınacagız
gitmeden işe yaramayan şeyleri toplayım dedim,gelince hepsi bir zor olmasın yavaş yavaş toplanayım
benm bu 5.taşınmam olcak

cnm kırmızıdı zaten peçeteye gelcek kadar hem ilk defa olmuyo 2. ye oluyo geçen salı da oldu dr gittik kanama alanı yok dedi kılıcal damarlar yırtılıyo olabilir bebek tutu nur ken dedi proluton verdi . yaptırdım bgn işte dinleniyorum şimdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım Allah ın izniyle bebişine bişey olmucak sen dinlenmene bak...
Rabbim bebeğini korusun...
proluton bende vurulmuştum transfer sonrası 3 gün bacağım kendine gelemedi çok acımıştı çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…